- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
bu smiley ne kadar sinir bozucu ya ağzına vurasım geliyor..biz dondurmamla yalnız kalıcaz biraz
Dogurun yaaaa cocuk cok guzel seyy
Öp onu benim yerimebiz dondurmamla yalnız kalıcaz biraz
Git office girl um banada haber etgideceğim ezgişim
işimi eve taşımam ben ..ne biçim diyetisyensin sen
Benden cok selam soyleebiz dondurmamla yalnız kalıcaz biraz
Haci ucretin ne kadar? Simdi geldim sana mesela, her dedigini yaptim ama 1 kilo bile veremedim. Sana dava acabiliyor muyumbu konu beni sarmıyor.(kilo konusu.).
ederim de niye Office girl oldum benGit office girl um banada haber et
uuu profosyonelişimi eve taşımam ben ..
Ulkene tukursunler lazimsiz ne varsa yasal lazim olanlar degil.Ulkemizde yasal mi?
şuanda çalışmıyorum 8gün sonra başlıyacağımHaci ucretin ne kadar? Simdi geldim sana mesela, her dedigini yaptim ama 1 kilo bile veremedim. Sana dava acabiliyor muyum
Cay kahve seyyar tuvalet getir gotur hepsini tek tek yazmayayim dedimederim de niye Office girl oldum ben
sperm bankasını desteklemiyorum ben,matah bir şey değil..Ulkene tukursunler lazimsiz ne varsa yasal lazim olanlar degil.
bugün yine gazoz dağıttım kaçırdın senCay kahve seyyar tuvalet getir gotur hepsini tek tek yazmayayim dedim
Ciddimiisin?nasil dayaniyosun?uyku egitimi denedinmi?Evet evet doğurun çok güzel
11 aylık ve 2 saat üst üste uyumadım hiç
Ama çok tatlı o ayrı
Hemi de bu ikinci
Oyle deme kiz. Her abaza dolusur orayaUlkene tukursunler lazimsiz ne varsa yasal lazim olanlar degil.
Ben destekliyorumsperm bankasını desteklemiyorum ben,matah bir şey değil..
yaa sen bızı begenmezsen senı de o begenmezjust ben gelince gidiyo ya,sıktım mı ben bu kızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?