Cok konusani yazacak mi bu baskan?zeki murende bizi gorecekmiii?
Aaa sadece okumakla olmaz bizi de bilgilendirceksin tesvik ediceksin bla blaben hep kütüphanecilik kolunda olurdum
kütüphanede okumadık kitap bırakmamıştım
Aaa sadece okumakla olmaz bizi de bilgilendirceksin tesvik ediceksin bla bla
Hahaha ben nerde bi gorevi olmayan bos bi kol var onu seciyordumilkokul kabuslarımı çıkartma ortaya
Coccukluguma indin suandasen sürekli ayakta geziniyosun
çöp başında toplantılar yapıyosun
senin eksin var bile şişkomadır
Hahaha ben nerde bi gorevi olmayan bos bi kol var onu seciyordum
Coccukluguma indin suanda
Dersten kaytarmak isteyenlerde etkinlikli kollari seciyorduben kitapları çok seviyodum ya kitaplara full erişim izni elde etmek istiyodum o yüzden : D
hiç acımam inerim
Dersten kaytarmak isteyenlerde etkinlikli kollari seciyordu
Derdi neymis ki ?bdvde kızın biri 20 yaşında evden kaçıcam diyor
sinirlenmemek için zor tutuyorum
Derdi neymis ki ?
Ya varya inan agzini burnunu kirmak istiyorum ailesinde iyi sabir var parcalamamislar bu kizi.ya bu devirde hala bu cahillikte kizlar varmi ya.kudurdum sinirimden.gel bak
erkek arkadaşı esrar eroin kullanmış diye ailesi istemiyomuş
beyfendi özür bekliyomuş bi de
Ya varya inan agzini burnunu kirmak istiyorum ailesinde iyi sabir var parcalamamislar bu kizi.ya bu devirde hala bu cahillikte kizlar varmi ya.kudurdum sinirimden.
Senin durumunla bu aynimi just?sen kendini onunla niye kiyasliyosunvar o cahillerden biri de bendim o yüzden çok sinirleniyorum şu an kendi eski halimi görüp
Senin durumunla bu aynimi just?sen kendini onunla niye kiyasliyosun
Orasi oyle tabi dogru soyluyosunya sonuçta aileyi dinlmek lazım anacım bunu diyorum onlar görüyolar biliyolar
Ya ban yiyecem diye tutuyorum kendimi hakaret edesim var.birde savunuyo kendini sevgilisini hala insan biraz okur dusunur.Ağzını yüzünü kırıcaksın bak kaçabiliyor mu valla sinir oluyorum kendini bile bile ateşe atanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?