- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Aynen ya bir de üni okuyomuş okul gözümde yok diyor ya yarın boşanınca açar burda konu mesleğim yok boşanamıyorum diyeYa ban yiyecem diye tutuyorum kendimi hakaret edesim var.birde savunuyo kendini sevgilisini hala insan biraz okur dusunur.
Ya benden once kullaniyodu diyoda yalan.ailesi nerden bilcek oyle olsa.Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.Anne olmadan once de anlardim annemi dinlerdim ama anne oldum daha bi baska anladimbu konuyu açıp esrar kullanıyrdu şöyle kötü böyle kötü ailem beni anlamıyor deyip destek istediğine göre
ya KK ya hiç girmemiş yada tam saf
Gordum simdi birde mesaj dosedim.gel bak
erkek arkadaşı esrar eroin kullanmış diye ailesi istemiyomuş
beyfendi özür bekliyomuş bi de
bu konuyu açıp esrar kullanıyrdu şöyle kötü böyle kötü ailem beni anlamıyor deyip destek istediğine göre
ya KK ya hiç girmemiş yada tam saf
kaç ta gör ebeni diye yorum yazacaktım ama ebelik mesleğine saygım sonsuz
Kacinca ebe mi goruluyormus ya olmusseben korkarim
BDV'deki konulardan böğ geldi
aynen oyle katılıyorumBDV yi okudukça erkeklerin çok şanslı olduğunu düşünüyorum
baksana hiç birşey yapmasada,dövsede,karısını sahiplenmesede kocişim de kocişim...
evlenme meraklısı ne çok genç var
hele bir durun 20 yaşındasın niye kat kat sorumluluk alıyorsun üzerine
adamlarda böyle peşinden koşulduğunu görünce bir hava bir hava ,sanki vezirin sol şeyinden düşmüşler, töbe töbe ...
sinirlendim yine gidip yemek yiyeyim.
saat kac oldu nerdesınız gec kaldınız kızlar
maasa bagladı mı just siziben yeni uyandımgece topikte nöbet tutuyoz sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?