Yook kalsın ilerde öğreniriz artık nasılmış diye
ama konuşması gerek boşanma işini. gevşememesi lazımHayir yavru konusmasin konsurda gevserse nolcak bizim hatun
ya sakin orta yolu bulan bi aile büyüğü de olur.
ama konuşması gerek boşanma işini. gevşememesi lazım
Yesil mercimekli hashasli.inanilmaz oluyoooo inanilmaaazmercımeklı borekte mı oluyormus
yok ama sen de oynaşmayabilirsinbi an bana diyosun sandım oynaşma cıvıma diye
Cok iyi olur cok da guzel olurmercımeklı borekte mı oluyormus
Miksin zaten mikilmeyi hakettibabam yakalarsa miker onu
ya sen benim dediğimi anladın buluşma gibi olmasın resmi olsun anladın mı,gevşek olmasın ortam.anneni ikna et o gelsin,sadece şartlar konuşulsundüşünüyom bizim ailede onu mikmek istemeyen yok
tuuuu bana yenı duyuyom bunu tabı koca bosar benıYesil mercimekli hashasli.inanilmaz oluyoooo inanilmaaaz
topicte bakire var kızlar dışlayalım
kurban edelim
ayyyy sen hala bakire misiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
düşünüyom bizim ailede onu mikmek istemeyen yok
yok ama sen de oynaşmayabilirsin
bak şimdi bb demiş yüz yüze konuşun diye çok mantıklı annen de olsa yanında iyi olur. Onun dışında konuşma bence sen özelsin cartsın curtsun muhabbeti yapıp yelkenleri fora etme peşinde
Bb simdi sen gidiyon ya herkes sana benzicek demicektim aslinda ama diyesim geldi.neyse sen gidiyon ya ozlemicenmi yemeklerimiziiii.oralar hep balikmis dimiiiayyy canım patlıcanlı istiyodu ama o da olur.
Bizim bile mikesimiz geldi aileni dusunemiyorumdüşünüyom bizim ailede onu mikmek istemeyen yok
ilginçyelkenleri fora etmek bu kadar kolay mı ya bu kadar aptal olmamalı cidden
yok anasından bahsediyo
Bizim bile mikesimiz geldi aileni dusunemiyorum
Ben tamamen bogazdan olustugum icin sor bana yani:)annem yolda geliyo kokorec istedim hayatim yemekkktuuuu bana yenı duyuyom bunu tabı koca bosar benı
Bu onun hosuna gidebilir diye dusunuyorumtoplu mikiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?