- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
aaa koko yu bende severımBen tamamen bogazdan olustugum icin sor bana yani:)annem yolda geliyo kokorec istedim hayatim yemekkk
oralar hep balık evet..özlücem valla hem de çokkBb simdi sen gidiyon ya herkes sana benzicek demicektim aslinda ama diyesim geldi.neyse sen gidiyon ya ozlemicenmi yemeklerimiziiii.oralar hep balikmis dimiii
Sonra hepsi usaga gibi oldutoplu mikiş
Tirledim haazaten kkya atsam ciğerini bile parçalarsınız adamın
ne güzel olurdu la
300.000 kadın toplansak
akbabalar gibi bütün pislik kocaları sevgilileri deşsek
uuuv bi titreme geldi bana bi hoş oldum
hemde soguk kapalı hava.oralar hep balık evet..özlücem valla hem de çokk
Hakkaten haaa bende dusundum de fena olur. Dunya bizi konusurzaten kkya atsam ciğerini bile parçalarsınız adamın
ne güzel olurdu la
300.000 kadın toplansak
akbabalar gibi bütün pislik kocaları sevgilileri deşsek
uuuv bi titreme geldi bana bi hoş oldum
Oncesini bilmiyorum ben konularini falan ama iyi cesaret sevdicegin icin ulke degistirmek kiz helal olsunoralar hep balık evet..özlücem valla hem de çokk
Sonra hepsi usaga gibi oldu
yazın buranın sonbaharı gibi20lerde ama kışın çok soğukmuşşhemde soguk kapalı hava.
Sen bulgur pilavini pisirirsin yine hacioralar hep balık evet..özlücem valla hem de çokk
Ay sevilmezmi yaaaaaaa koko yu bende severım
iş için değiştriyorum ama sevgilim rahatlık olacak para konusunda onun evde yaşayacağım için kira vermeyeceğimOncesini bilmiyorum ben konularini falan ama iyi cesaret sevdicegin icin ulke degistirmek kiz helal olsun
turıst vızesı mı aldın ?yazın buranın sonbaharı gibi20lerde ama kışın çok soğukmuşş
Kis felaket eksi eksi eksiiiiuudududjaiyazın buranın sonbaharı gibi20lerde ama kışın çok soğukmuşş
çalışma izni..turıst vızesı mı aldın ?
Ooo kebap o zaman iyiymis ama keske daha sicak bi ulke olsaymis dimi izmirlisin bide.bizi unutmaa gidinceeiş için değiştriyorum ama sevgilim rahatlık olacak para konusunda onun evde yaşayacağım için kira vermeyeceğim
Bu onun hosuna gidebilir diye dusunuyorum
dayanıklılık sevıyenı bılemem ama kısa sure sonra donmek ıstersın gerıye benceçalışma izni..
E norvecce kursuna gitmen gerekmiyor mu orda, hos onlar ingilizce biliyoriş için değiştriyorum ama sevgilim rahatlık olacak para konusunda onun evde yaşayacağım için kira vermeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?