- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Gel opujemhııı mıçmıçmıç
ben bakireyim olmaz.Gel opujem
Hepimiz ayniyiz lilooo duygusallasiyoruz bazenya sen beni görsen etrafıma mutluluk sevgi şefkat yayıyorum ama bazen kendime yetmiyor işte
ya sen beni görsen etrafıma mutluluk sevgi şefkat yayıyorum ama bazen kendime yetmiyor işte
Aynen icimden cikiiiippp gitti
Ya deme oyle baakk
Dikkatin beni sasirtti citir gofLetarabeske bağlamışssınız iyice namıssızlarbakın ziyaretçi gitti niye çünkü seks yok acı var keder var
arabeske bağlamışssınız iyice namıssızlarbakın ziyaretçi gitti niye çünkü seks yok acı var keder var
Urkme bebegim hic anlamicaksinben bakireyim olmaz.
Teşekkür ederim o senin tatliliginAma öylesin :)
Hepimiz ayniyiz lilooo duygusallasiyoruz bazen
Herkes de dertliymiş be yaaKendimi gördüm resmen..
Bi çok kişi beni mutlu bilir, yakın çevrem hisseder ama bi anlık boş bulunmayla baktığım bakıştan bile..
Ama moralim çok çok bozuksa bile mutlu gibi yapmaya çalışırım bi kaç kişi farkederse farkeder..
Ben çok hatırlıyorum sınıfta sevgi pıtırcığı olup okul kapısından ayrıldığım an ağlaya ağlaya fenalaştığımı....
Mutluluğu çevreye saçmaktan bize kalmıyor
Hagahaarabeske bağlamışssınız iyice namıssızlarbakın ziyaretçi gitti niye çünkü seks yok acı var keder var
Teşrik ederim o senin tatliligin
arabeske bağlamışssınız iyice namıssızlarbakın ziyaretçi gitti niye çünkü seks yok acı var keder var
ziyaretciye atarlanma kizzKötü günümüzde yanımızda olmayan ziyaretçi, iyi günümüzde zahmet etmesinnn
adam ne yapsın bir avuç salya sümük kızıKötü günümüzde yanımızda olmayan ziyaretçi, iyi günümüzde zahmet etmesinnn
Herkes de dertliymiş be yaa
heeey ziyaretçiii sen istiyor sekss verecek bir elli dolar dahaaynen ya kim o zapık acaba
ziyaretciye atarlanma kizz
adam ne yapsın bir avuç salya sümük kızı
halk seksli muhabbet istiyor
heeey ziyaretçiii sen istiyor sekss verecek bir elli dolar daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?