bi dolap kıyafet ütüledim,sevmekten çıktı artık bu son 6saattir ütü yapıyorum.Yolla bana kıyafetleri , ben feci ütü yaparım , ve de çok severim ama karşımda klima olcak yaparken
Giyeceğim ama bu sefer ince değil kalın çoraplaaa niye öyle sandın kii :)
ay giyme bunları bir daha
bi dolap kıyafet ütüledim,sevmekten çıktı artık bu son 6saattir ütü yapıyorum.
kastamonu nerde ya benim coğrafyam berbat
ege marmara akdeniz biliyom bi tek
aynen,cahilim bi de g.anadolu biliyorum oralar da çok güzel hele şanlıurfaya hayran kalmıştım...kastamonu nerde ya benim coğrafyam berbat
neyse o şapşik için memleketimizin güzide bir yurduna bok atamamHadi ya
sinoptan önce geliyokastamonu nerde ya benim coğrafyam berbat
Batı karadeniz
aynen,cahilim bi de g.anadolu biliyorum oralar da çok güzel hele şanlıurfaya hayran kalmıştım...
Sen öyle deyince ben de seni 25 falan sandım bir anGiyeceğim ama bu sefer ince değil kalın çorapla
Bilmem seni bir 25 vardır sanıyordum ama neredeyse aynı yaşıtız
Bende 21 yaşındayım
zaman kalmadı vazgeçtim,kol kasım çalıştı olsun.yarın spor yapıcam derken bunu kastettiğini bilmiyodum
sinoptan önce geliyo
neyse o şapşik için memleketimizin güzide bir yurduna bok atamam
Baya biriktirmişsın sanırım ondan bu kadar yoruldun =( tüh ..bi dolap kıyafet ütüledim,sevmekten çıktı artık bu son 6saattir ütü yapıyorum.
zaman kalmadı vazgeçtim,kol kasım çalıştı olsun.tüm ev halkı ütü yaptı ütü evi olduk.
İşte kastamonu sinop samsun diye gidiyor öyleeetrabzon taraflarına yakın mı ajsdhksjfdg
onun yeri aklımda
yok ya yurtdışına taşınıyorum hepsini yıkayıp ütüleyince kabus oldu,1yıllık kıyafet.Baya biriktirmişsın sanırım ondan bu kadar yoruldun =( tüh ..
Bence biriktirme fazla az az olunca daha rahat oluyor
İşte kastamonu sinop samsun diye gidiyor öyleee
Açsana kızım bir Türkiye haritası
Noldu sarımsak lazımsa kastamonu sarımsağı yollayayım ana bizde çok var
doğuda sandım valla
ben en doğu bi ankarayı gördüm ötesi yok bende
trabzon taraflarına yakın mı ajsdhksjfdg
onun yeri aklımda
Hııııı kız sen yanlış zamanda iş yapmışsın taşındıktan sonra ütüleseydin bence daha doğru olurdu taşınma esnasında kırışma ihtimalleri yüksek değil mi ?yok ya yurtdışına taşınıyorum hepsini yıkayıp ütüleyince kabus oldu,1yıllık kıyafet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?