Yeşili var siyahı var
Bu alemin kralı var
Saldır Körfez saldır durma
Hodri meydan hep yanında!!!
selam cicimSelammm
Canım sıkıldı bugün evden çıkmadığımdan mütevellituyukluyorum öylesen de cin gibisin
baycıl topiğimiz.yoksa bigel diye mi okuyosun..o ne gız
iyiyiz seni sormalıı
ben de çok kolay bir adresi saflığımdan bulamadım aynı yeri dön babam dön bir hal oldum. Yorgunum ama salaklığımdanCanım sıkıldı bugün evden çıkmadığımdan mütevellit
hahahah ben de çok kötüyüm bu adres konularında yaaben de çok kolay bir adresi saflığımdan bulamadım aynı yeri dön babam dön bir hal oldum. Yorgunum ama salaklığımdan
ben de, bir de deli cesareti var bilmediğim yerlerde inip bulmaya çalışıyorum falanhahahah ben de çok kötüyüm bu adres konularında yaa
bir gittiğim yeri ikinciye bile bulamam yani
hahahah benim hayalim hiç bilmediğim bir otobüse binip inip kaybolmak böyleben de, bir de deli cesareti var bilmediğim yerlerde inip bulmaya çalışıyorum falan
onu çok yaptım tavsiye etmemhahahah benim hayalim hiç bilmediğim bir otobüse binip inip kaybolmak böyle
yaa ben öyle demiyorum böyle bir yere gidecekken değil de hani filmlerde olur ya adamla kadın hiç bilmedikleri bir otobüse binerle çok güzel bir yere giderler gezerler falanonu çok yaptım tavsiye etmembir kere hiç bilmediğim bir hastahaneye gitmem gerekti otobüse bindim hemen uyumuşum bir uyandım otobüs tıklım tıkış neden yaptım bilmiyorum nerde olduğumdan haberim yok düğmeye bastım indim o gün şansım yaver gitmişti tam inmem gereken durakmış
takılıyoruz sen napiyirsınSelam guzucuklar napiyirsınızzz
Ne yapayım bende bakınıyorum, ayağımda yaralar var cosur cosur yanıyor valla bir yandan onun sızlaması bir yandan karnımın ağrıması derken ölüme bir adam daha yaklaşıyorum işte.. =)takılıyoruz sen napiyirsın
before sunrise vardı o filme benzettim. İzledin mi?yaa ben öyle demiyorum böyle bir yere gidecekken değil de hani filmlerde olur ya adamla kadın hiç bilmedikleri bir otobüse binerle çok güzel bir yere giderler gezerler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?