- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
KORKUYOM BEN ONDANYa hayirrr. Sahsina munhasir diyelimicindeki ofkeyi atma bicimi
Annem gibi konustun
``adamin girtlagini sıkıyolar sus sarki soyle diye,adamda o sekilde bagiriyo gibi`` annemin bakis acisi
Onu dinleyip dinleyip psikopat oluyomusum
Ergenlikte etkilenip gotik olmustum o da ayri bi mesele
BEN EMOYDUM.ben de gotiktim
Ahahaha zalağımm ya...dün smiley sorunun sevgilimle yaşadık kkda sonra
bi smiley var kızın kafasında toka var üzgün gibi gözleri kapalı onu yolladım
noldu uykunmu geldi diyor ne alaka dedim uyuma smileyi niye yolladın diyor o uyuma smileyi değilki kızın kafasında toka var diyorum saçmalama adamın kafasında 3 tane zZz var görmüon mu dior
Kucukken dedesi tarafindan cinsel tacize ugramis. Kliplerinde bu tarz temalar kullanmasi ondan. Bi röportajinda aynen soyle demisti ``eger sarki soylemeseydim seri bir katil olabilirdim. İcimdeki ofkeyi atmak icin dogru yolu sectim`` adam katil mi olaydiiiiKORKUYOM BEN ONDAN
BEN EMOYDUM.
ama ben kahkülsüz emoydum,ruhum emoydu benimallah cezamızı vermesinreziliz
ama sen duble rezilsin
ama ben kahkülsüz emoydum,ruhum emoydu benim
napalım,ergendik..ben gıcık olurdum emolara duygusal yapış yapışsınız ööğ özentiler falan derdim
Satanist saniyolardi beniben de gotiktim
git burdan
napalım,ergendik..
Satanist saniyolardi beniherseyim simsiyahti. Kuru kafali kolyeler bileklikler. Zift gibi sac. Kapkara gozler Allahimm ne olduydu bana o ara ateisttim bide
aynen 4just kesin sagopacıbu kesin rapçidir ergenken ha sagopa falan dinliyomuştur
iyi ki düzelmişik
of aynen marjinal olucam diye simsiyah makyajlar yok efendim tüllü pırtık elbiseler
aynen 4just kesin sagopacı
bu kesin rapçidir ergenken ha sagopa falan dinliyomuştur
iyi ki düzelmişik
of aynen marjinal olucam diye simsiyah makyajlar yok efendim tüllü pırtık elbiseler
bu kesin rapçidir ergenken ha sagopa falan dinliyomuştur
o karakteeri gördüm
theatres des vampires falan dinliyodum of çok utanıyom
kolera da dinlermiydinnben hala asi style dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?