- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Okumaya calisiyorum ara araaa ama kicimin ustune oturamadigimdan katilamiyorum cokAnneeeeee kuzum hep altta nickin var ama neden hic katilmiyorsun?
herhalde ya,bak objektif konuşuyorum,senin onunla evlenmen tüm paralel evrenlerde 1 kez olabilir o da bunda olmuş.
seni 1,5yıl boyunca öyle olduğuna ikna ettirmiş,geçici bir şey.
ya o zaman niye kendime güvenmiyom ben ondan ezik hissediyom
ekranın ışıgı sönüncede çıkmş gibi oluyosun ha whatsappan söndürme o çıksa bile sen çıkma şöyle 1 saat açık kalsın gör kudurmayı
Sindirmis seni de ondan.baska turlu bi araya gelmeniz imkansiz o yuzden kendine olan guvenini almis elinden.bence de yav şimdi gördü ya çevrimiçi olduğumu tam ben açmadan1 dk önce bakmış sonra ben açınca çevrimiçi oldu bidaha kapamadı
ben kendime niye güvenmiyom ki ya
seni 1,5yıl boyunca öyle olduğuna ikna ettirmiş,geçici bir şey.
kıskanmak değil de sahiplik ne biliyim ya öff
onun anlayışına mıçıyım o zaman ben her zaman öyle kullanıyom ki te allaaaam tamam açık duruyo öyle
Sindirmis seni de ondan.baska turlu bi araya gelmeniz imkansiz o yuzden kendine olan guvenini almis elinden.
Just hep yalnizliktan oluyor inan. Hayirlisiyla bir kurtulsan bu evlilikten bagli bahtın acilir aklina bile gelmez. Sen evde de hep yalnizsin düşünmeden edemiyorsun o yuzden... Aslinda sen yalnizken onun baskasiyla olma dusuncesi seni deli eden. Ego
Evini tasimissin okudum. Hadi bakalim yeni hayatin hayirli olsun canimm. İnsallah hersey cok guzel olur senin ve melegin icin..Okumaya calisiyorum ara araaa ama kicimin ustune oturamadigimdan katilamiyorum cok
aşkitom senin çok boş vaktin mi oluyor o yüzden mi düşünüyorsunbi kişi de bu adam sana süper gider demiyo zaten
benim 10 dkya ayarlı 9 dkda bir tıklarım
seninki öyle mi kudurdu taktik verin bana
bence de yav şimdi gördü ya çevrimiçi olduğumu tam ben açmadan1 dk önce bakmış sonra ben açınca çevrimiçi oldu bidaha kapamadı
ben kendime niye güvenmiyom ki ya
bence sen böyle çevrim içi kalma oyunuyla onu delirtmek istiyosun ya,bu bile onu taktığın anlamına geliyor.bana kızgınlık intikam falan deme sakın,eğer bu eziklik kompleksinden kurtulmak istiyorsan yapman gereken çok basit.whatsappta onun son görünmesine bakıp durmayacaksın,o beni başkalarıyla konuşuyo sansın diye whatsappta çevrim içi kalmayacaksın,onun düşünceleri ya da belli bi tepkisi için plan yapmayacaksın.işlemiş demek ki zaar
ikizim nirdesintatlım terin aktı
Gorunen koy sevgilim.senin kendinden haberin yoookbi kişi de bu adam sana süper gider demiyo zaten
aşkitom senin çok boş vaktin mi oluyor o yüzden mi düşünüyorsun
çalışmıyor musun şu an
bir şeylerle meşgul olsan?
Amiiin canim hepimiz icinnEvini tasimissin okudum. Hadi bakalim yeni hayatin hayirli olsun canimm. İnsallah hersey cok guzel olur senin ve melegin icin..
hep boş vakitten oluyor işte22sinde ilk danışmam o zaman başlıyom
dizi izliyom işte napiyim kitap okuyorum bilimsel bişeyler okuyorum size takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?