Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence de yav şimdi gördü ya çevrimiçi olduğumu tam ben açmadan1 dk önce bakmış sonra ben açınca çevrimiçi oldu bidaha kapamadı

ben kendime niye güvenmiyom ki ya
Sindirmis seni de ondan.baska turlu bi araya gelmeniz imkansiz o yuzden kendine olan guvenini almis elinden.

kıskanmak değil de sahiplik ne biliyim ya öff

onun anlayışına mıçıyım o zaman ben her zaman öyle kullanıyom ki te allaaaam tamam açık duruyo öyle

Just hep yalnizliktan oluyor inan. Hayirlisiyla bir kurtulsan bu evlilikten bagli bahtın acilir aklina bile gelmez. Sen evde de hep yalnizsin düşünmeden edemiyorsun o yuzden... Aslinda sen yalnizken onun baskasiyla olma dusuncesi seni deli eden. Ego

aynen bebişim ego ve hırs

benim 10 dkya ayarlı 9 dkda bir tıklarım

seninki öyle mi kudurdu taktik verin bana

ben öyle kudurttum valla kendi pes edip çıkıyodu ben çıkmıyodum tekrar yarım saat sonra bana bakmak için giriyodu bakıyo hala çevrimiçiyim pat msj atıyodu hiç çıkma ha aman hayranların üzülür falan diye halbuki mal gibi duruyor tel öyle

bence de yav şimdi gördü ya çevrimiçi olduğumu tam ben açmadan1 dk önce bakmış sonra ben açınca çevrimiçi oldu bidaha kapamadı

ben kendime niye güvenmiyom ki ya

karsilikli bakisip duruyorsunuz
guvenmemek degil insan her ihtimali dusunuyor ama artik salla gitsin ya cok bos hareketler yapiyor kucuk cocuk sanki

işlemiş demek ki zaar
bence sen böyle çevrim içi kalma oyunuyla onu delirtmek istiyosun ya,bu bile onu taktığın anlamına geliyor.bana kızgınlık intikam falan deme sakın,eğer bu eziklik kompleksinden kurtulmak istiyorsan yapman gereken çok basit.whatsappta onun son görünmesine bakıp durmayacaksın,o beni başkalarıyla konuşuyo sansın diye whatsappta çevrim içi kalmayacaksın,onun düşünceleri ya da belli bi tepkisi için plan yapmayacaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…