- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Agzina saglik yaa.benmi cok rahat dusunuyorum diyodum ama yok yani.dogrusu bubence sen böyle çevrim içi kalma oyunuyla onu delirtmek istiyosun ya,bu bile onu taktığın anlamına geliyor.bana kızgınlık intikam falan deme sakın,eğer bu eziklik kompleksinden kurtulmak istiyorsan yapman gereken çok basit.whatsappta onun son görünmesine bakıp durmayacaksın,o beni başkalarıyla konuşuyo sansın diye whatsappta çevrim içi kalmayacaksın,onun düşünceleri ya da belli bi tepkisi için plan yapmayacaksın.
ben öyle kudurttum valla kendi pes edip çıkıyodu ben çıkmıyodum tekrar yarım saat sonra bana bakmak için giriyodu bakıyo hala çevrimiçiyim pat msj atıyodu hiç çıkma ha aman hayranların üzülür falan diye halbuki mal gibi duruyor tel öyle
karsilikli bakisip duruyorsunuz
guvenmemek degil insan her ihtimali dusunuyor ama artik salla gitsin ya cok bos hareketler yapiyor kucuk cocuk sanki
bence sen böyle çevrim içi kalma oyunuyla onu delirtmek istiyosun ya,bu bile onu taktığın anlamına geliyor.bana kızgınlık intikam falan deme sakın,eğer bu eziklik kompleksinden kurtulmak istiyorsan yapman gereken çok basit.whatsappta onun son görünmesine bakıp durmayacaksın,o beni başkalarıyla konuşuyo sansın diye whatsappta çevrim içi kalmayacaksın,onun düşünceleri ya da belli bi tepkisi için plan yapmayacaksın.
Gorunen koy sevgilim.senin kendinden haberin yoook
Suyla bile boguluyom ben.hap yutma ozurluyum kuru kuru hic yutamammla size bişi sorcam ilaç içerken suyla birliktemi yutuyosuz yoksa susuzmu ?
hep boş vakitten oluyor işte
bende de aynen öyle
Agzina saglik yaa.benmi cok rahat dusunuyorum diyodum ama yok yani.dogrusu bu
la size bişi sorcam ilaç içerken suyla birliktemi yutuyosuz yoksa susuzmu ?
hapı gırtlağımın oraya kadar koyuyorum elimle sonra suyu basıyorumla size bişi sorcam ilaç içerken suyla birliktemi yutuyosuz yoksa susuzmu ?
ya biraz da şeyden oluyor mesela lil veya 4just bi taktik uyguluyolar ama ikisi de sevgililerinden ayrılmışlardı ve trip,kıskandırma aşamasındaydılar,bir araya geleceklerini düşünüyorlardı zaten ayrılma nedenlerine bakarsak 4justınki tipik erkek öküzlüğü lil'inki insta olayları.justsa kendinden 20yaş büyük biriyke 1,5 senedir evli olan,şiddetli geçimsizlik yaşayan(dayağa kadar gelen..) bir kadın.ve kocasından boşanıyor.dava tarihi bile belli..artık takmaması lazım adamı arkasında bırakması lazım çünkü bu ilişkiler birbirinden çok farklı,bence.Agzina saglik yaa.benmi cok rahat dusunuyorum diyodum ama yok yani.dogrusu bu
onlar yurtdışılı yutarlar tabibende hep suyla içerim ama bu yabancı dizilerde falan bakıom pat pat susuz atıyolar ilacı dedim ne ayak ben mi yanlış yapıom
ben susuz içerimbende hep suyla içerim ama bu yabancı dizilerde falan bakıom pat pat susuz atıyolar ilacı dedim ne ayak ben mi yanlış yapıom
yurtdışılısın ya demek onlara hasben susuz içerim
suyla beraber yutamıyorum bi de acı yapıyo suyurtdışılısın ya demek onlara has
onlar yurtdışılı yutarlar tabibiz ecnebi diilizzz
Mideye cok zararli ama susuz icmek. Hatta antibiyotikler yemek arasinda yutulmali diyor doktorlar... Mide kanamsina neden olur susuz ilac icmekben susuz içerim
bende olmuyor,midemde su var ordakiyle idare etsin ilaç..Mideye cok zararli ama susuz icmek. Hatta antibiyotikler yemek arasinda yutulmali diyor doktorlar... Mide kanamsina neden olur susuz ilac icmek
ben de boğulurumkorkarım ben lan susuz hapmı içilir minicik dogum kontrol hapını bile yutamıyorum susuz
gezme tozma, kitap, dizi, sizee sen napıyon tüm gün
herkesin doğrusu başka
suyla tabii kii
Sen dogrusunu yapiyorsun canim. Cok tehlikeli susuz ilac icmek. Benim babamin midesi delindi. Hemde agri kesiciden. Doktor susuz ilac icmek mide delinmesine,mide kanamasina neden olur dedikorkarım ben lan susuz hapmı içilir minicik dogum kontrol hapını bile yutamıyorum susuz
bb duy duyyyyyyySen dogrusunu yapiyorsun canim. Cok tehlikeli susuz ilac icmek. Benim babamin midesi delindi. Hemde agri kesiciden. Doktor susuz ilac icmek mide delinmesine,mide kanamasina neden olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?