Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Agzina saglik yaa.benmi cok rahat dusunuyorum diyodum ama yok yani.dogrusu bu

la size bişi sorcam ilaç içerken suyla birliktemi yutuyosuz yoksa susuzmu ?

phahah çok iyiymiş ya çok ilginç bu sevme ilişki olayları ilişkinin başında da hep bi taraf mesaj atsın diye bekliyosun böyle
karsilikli bakisip duruyorsunuz
guvenmemek degil insan her ihtimali dusunuyor ama artik salla gitsin ya cok bos hareketler yapiyor kucuk cocuk sanki

beni bekliyomuş demek ki zaar ona kim baksın ya genç ve güzel olan benim 40 tane bulurum vealla

anlamaz ki ya benim onun için durduğumu
onda öyle paranoyak bi beyinvar ki
Gorunen koy sevgilim.senin kendinden haberin yoook

evet kendime güvenimi zedeledi bunu düzeltmem lazım

bende hep suyla içerim ama bu yabancı dizilerde falan bakıom pat pat susuz atıyolar ilacı dedim ne ayak ben mi yanlış yapıom

Agzina saglik yaa.benmi cok rahat dusunuyorum diyodum ama yok yani.dogrusu bu
ya biraz da şeyden oluyor mesela lil veya 4just bi taktik uyguluyolar ama ikisi de sevgililerinden ayrılmışlardı ve trip,kıskandırma aşamasındaydılar,bir araya geleceklerini düşünüyorlardı zaten ayrılma nedenlerine bakarsak 4justınki tipik erkek öküzlüğü lil'inki insta olayları.justsa kendinden 20yaş büyük biriyke 1,5 senedir evli olan,şiddetli geçimsizlik yaşayan(dayağa kadar gelen..) bir kadın.ve kocasından boşanıyor.dava tarihi bile belli..artık takmaması lazım adamı arkasında bırakması lazım çünkü bu ilişkiler birbirinden çok farklı,bence.

korkarım ben lan susuz hapmı içilir minicik dogum kontrol hapını bile yutamıyorum susuz
Sen dogrusunu yapiyorsun canim. Cok tehlikeli susuz ilac icmek. Benim babamin midesi delindi. Hemde agri kesiciden. Doktor susuz ilac icmek mide delinmesine,mide kanamasina neden olur dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…