Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İzmir metroya biniyom izbana biniyom ama izban yönleri dörtlemiş bildiğin cezerye diye bi yönvar

Oraya biniyom ama durakta inemiyom kaçıyor

sonra halkapınara gidicem

bu sefer bi bakıyom uyuyakalmışım bekçi şeyinde HANNUR diye bi son duraktayım pijamalarımla

hannur ne hmk

kızlar dün gece arkadaşıma farkında olmadan vatsaptan napıyon yazıp ardından yine kendim iyiyim bebeğim sen yazmışım kalkınca baktım gazoz bu neyin kafası yazmış

osuruk cok utanc verici degil mi ya ben dunyada tum osuranlar adina utanıyorum suan

bi de s.çanlar var onları napıcaz ben sıçmak yasaklanmalı

kızlar dün gece arkadaşıma farkında olmadan vatsaptan napıyon yazıp ardından yine kendim iyiyim bebeğim sen yazmışım kalkınca baktım gazoz bu neyin kafası yazmış

ya onu ben de yapıyom
uykudayken kalkıyom mesajı okuyom sonra cevap yazdım sanıyom devam ediyom

rüyada izban görmeniz arka taraftaki kalın etiniz açıkken uyuduğunuza delalet eder

bi de s.çanlar var onları napıcaz ben sıçmak yasaklanmalı

ya onu ben de yapıyom
uykudayken kalkıyom mesajı okuyom sonra cevap yazdım sanıyom devam ediyom
evet bi de uykudayken ben de yazıyom böyle shdıekmajdjue tarzı şeyler bunda kendim sorup kendim cevaplamışım

ben bi ara uykumda yaziyordum ya eski sevgilimle konusuyoruz benim uykum gelmis yazıyorum ama nasil sayfa sayfa muhabbet ediyorum sabah bi uyandim attigim mesaj su sekil "jskijsla sjcui tmaug kihn" cocuk da tamam askim anladim askim diyip gülüyor ben de muhabbet anlatiyorum salaga

kızlar ben üniversiteye başlayacağım yaz tercih dönemi çok stresliydim falan o dönem rüyamda sünnetçi olduğumu görmüştüm çantam vardı böyle babam bana ola ola bunu mu oldun gözüm görmesin seni diyodu ben de baba sağlık sektöründe açıkta kalınmıyo diyodum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…