- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
evet berbat bişşey.ama alıştım artık.çok riskli değil mi ya şaak bir yanabenim bilinçaltım çöplük mesela
oha ohaaa içim ne kadar pisdudağımdan bahsediyom
ıy osuruyo musun sen şimdi
akıl and the fikir
evet,osuuryorum,insanız herhalde.ayrıca o da osuruyo,biz mutluyuzdudağımdan bahsediyom
ıy osuruyo musun sen şimdi
akıl and the fikir
sen kendi yatış şeklimnden utanosuruk cok utanc verici degil mi ya ben dunyada tum osuranlar adina utanıyorum suan
cokzel bi kere dene bak muptelasi olcansen kendi yatış şeklimnden utan
osuruk cok utanc verici degil mi ya ben dunyada tum osuranlar adina utanıyorum suan
kızlar dün gece arkadaşıma farkında olmadan vatsaptan napıyon yazıp ardından yine kendim iyiyim bebeğim sen yazmışımkalkınca baktım gazoz bu neyin kafası yazmış
rüyada izban görmeniz arka taraftaki kalın etiniz açıkken uyuduğunuza delalet ederİzmir metroya biniyom izbana biniyom ama izban yönleri dörtlemiş bildiğin cezerye diye bi yönvar
Oraya biniyom ama durakta inemiyom kaçıyor
sonra halkapınara gidicem
bu sefer bi bakıyom uyuyakalmışım bekçi şeyinde HANNUR diye bi son duraktayım pijamalarımla
hannur ne hmk
utançtan ölmek,temsili..kızlar dün gece arkadaşıma farkında olmadan vatsaptan napıyon yazıp ardından yine kendim iyiyim bebeğim sen yazmışımkalkınca baktım gazoz bu neyin kafası yazmış
rüyada izban görmeniz arka taraftaki kalın etiniz açıkken uyuduğunuza delalet eder
evet bi de uykudayken ben de yazıyom böyle shdıekmajdjue tarzı şeylerbi de s.çanlar var onları napıcaz ben sıçmak yasaklanmalı
ya onu ben de yapıyom
uykudayken kalkıyom mesajı okuyom sonra cevap yazdım sanıyom devam ediyom
ben bi ara uykumda yaziyordum ya eski sevgilimle konusuyoruz benim uykum gelmis yazıyorum ama nasil sayfa sayfa muhabbet ediyorum sabah bi uyandim attigim mesaj su sekil "jskijsla sjcui tmaug kihn" cocuk da tamam askim anladim askim diyip gülüyor ben de muhabbet anlatiyorum salagakızlar dün gece arkadaşıma farkında olmadan vatsaptan napıyon yazıp ardından yine kendim iyiyim bebeğim sen yazmışımkalkınca baktım gazoz bu neyin kafası yazmış
ben rüyamda hep hırsız oluyom ya..ya bi de soyup atmışlar bekçi şeyine
evet bi de uykudayken ben de yazıyom böyle shdıekmajdjue tarzı şeylerbunda kendim sorup kendim cevaplamışım
ben rüyamda nina dobrevle seviştim.çok güzeldi.bazen rüyanın etkisi devam ediyo bende
bi kere camdan bakıp britney spearsı aradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?