sjjsksklakdk sen de dene cokzel oluyo ama
b12 eksik ben de herhalde onla da alakalı. Randevu aldım dahiliyeden bakalım neler neler çıkacak
kusura bakma ama arkadaşım yazdığın tek kelimeyle iğrenç diyecek kelime bulamadım sni terbiyeye davet ediyorumuykumda pırtlıyom ben
soru sorunca cevap veriyo musun pekibennn..
ben konusmusum bi kere oda arkadasim devam ettirmeye calismis ama susmusum var mi ben de o gozz yer mi anadolu cocuuuuykusunda konuşan var mı peki? benim oda arkadaşım konuşuyor ama tamam elif kes artık diyince susuyor hemen
ben uykumda konuşursam dökerim her şeyi ortaya
ohoo hayat hikayemi anlatıyomuşum.soru sorunca cevap veriyo musun peki
kusura bakma ama arkadaşım yazdığın tek kelimeyle iğrenç diyecek kelime bulamadım sni terbiyeye davet ediyorum
osuruğu inkar eden kadını dinlediniz
az çakal değilmiş o daben konusmusum bi kere oda arkadasim devam ettirmeye calismis ama susmusum var mi ben de o gozz yer mi anadolu cocuuu
kusura bakma ama arkadaşım yazdığın tek kelimeyle iğrenç diyecek kelime bulamadım sni terbiyeye davet ediyorum
osuruğu inkar eden kadını dinlediniz
bu gece yatak mı beraber loohoo hayat hikayemi anlatıyomuşum.
olur lo,ne sorarsan anlatırımbu gece yatak mı beraber lo(aynı sen gibi lo diyorum ne güzel ortak yönlerimiz var )
saga donuk yatiyon bacaklarini karnina cekiyon başlıyon sallanmaya on dk sonra uykudasinnasıl yapılıyo
sağa sola mı
ben öyle uyuyamam ki çişim gelir
illa vajişe bağlıcan konuyusalak ya ağzımı yaya yaya güldüm yarıktan kan akıyo şimdi
biz zart zurt gidiyoruz,ilişki laçka oldu...ya bdvde kadın vardı kocasıyla el şakası yaparken eline pırtlamış diye boşancaklardı
hatırladınız mı
sen herifin orasını burasını kurcala sonra osuruyo diye boşa
neler varya bdvde kadın vardı kocasıyla el şakası yaparken eline pırtlamış diye boşancaklardı
hatırladınız mı
sen herifin orasını burasını kurcala sonra osuruyo diye boşa
saga donuk yatiyon bacaklarini karnina cekiyon başlıyon sallanmaya on dk sonra uykudasincok yorgunsam komple sallanamiyosam ayaami salliyom hajsksk boyle anlatinca cok sacma bi insan oldugumu farkettim
çok riskli değil mi ya şaak bir yanaolur lo,ne sorarsan anlatırım
oha deli..saga donuk yatiyon bacaklarini karnina cekiyon başlıyon sallanmaya on dk sonra uykudasincok yorgunsam komple sallanamiyosam ayaami salliyom hajsksk boyle anlatinca cok sacma bi insan oldugumu farkettim
illa vajişe bağlıcan konuyu
biz zart zurt gidiyoruz,ilişki laçka oldu...
neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?