hee o konuyu blıyorum ,,bdvde hanimimizin esinde sertlesme sorunu var. ben de pambik gibi insanim beni sertlestirdi lanet
i ih bilmiyom o ne kihee o konuyu blıyorum ,,
ılgımı cekmedı
sen zelıha gelını blıyon mu
konusunu bulup lınk atayım anlatılmaz yasanıri ih bilmiyom o ne ki
ben bi ara sayayim soveyim oh uc gun nan yer kurtulurum dedim ama o uc gun sonra gozumde buyuduzorla ban yedırtcekler bana zorlaaaa
saclarından tuttugum gbı duvarlara duvarlara vurasım var
Zeliha kim gııkonusunu bulup lınk atayım anlatılmaz yasanır
bırı topıklerden bırıne yazmıskı fal bakarım dıeben bi ara sayayim soveyim oh uc gun nan yer kurtulurum dedim ama o uc gun sonra gozumde buyudu
hahaha bu ne ya olcem ben bunu nasi kaciririm
hayda faldan kufre nasi geldiniz lobırı topıklerden bırıne yazmıskı fal bakarım dıe
bende ozelden yazdım banada bakarmısın dıe
sonuc suan kufurlesıyoruz
kıbledım ve kazene muneye msj attım bakalım nolcak
terbıyesız ıste kuzum zorlamıhayda faldan kufre nasi geldiniz lo
terbiyesize bak ya girtlagina bicak dayadin sanki bak diye. sinir oldum manyak mi ararsin dolu isteterbıyesız ıste kuzum zorlamı
ınsanca hyr bn fal bakmıyorum dese tmm msjıda yenı yazmıs kac sene once yazdgım seyı okumussusn da bılmem ne ınsanca cvp ver dıyorum ınsan olana ınsanca cvp verılır dıo bana haspa msjlarını uyelıgını kıb ledım muneye ve kazenede msj attım oh olsun gorsun gununu msjı sıldm bıde engelledım
hahaha ben bunun başını görmüştüm ama sonra çıkmıştım forumdan daha sonra bi baktım popi olmuş
kendını bı b.k sanıyo heralde ,terbiyesize bak ya girtlagina bicak dayadin sanki bak diye. sinir oldum manyak mi ararsin dolu iste
aaaa manyakterbıyesız ıste kuzum zorlamı
ınsanca hyr bn fal bakmıyorum dese tmm msjıda yenı yazmıs kac sene once yazdgım seyı okumussusn da bılmem ne ınsanca cvp ver dıyorum ınsan olana ınsanca cvp verılır dıo bana haspa msjlarını uyelıgını kıb ledım muneye ve kazenede msj attım oh olsun gorsun gununu msjı sıldm bıde engelledım
aynenn ama bu bılınen bı kısı bencehahaha ben bunun başını görmüştüm ama sonra çıkmıştım forumdan daha sonra bi baktım popi olmuş
yesin bani otursun yerine akli basina gelirkendını bı b.k sanıyo heralde ,
sen yenı uyesın nerden blıyosun dıo kıblemeyı
m..l ya
manyak mı psıkolojısımı bozuk bılemem ...bıde sıktır gıt yazdı cok bılmısaaaa manyak
tabı ban verırlerseeee oda var ,yesin bani otursun yerine akli basina gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?