- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
Bu forum yuzunde baykuşa döndüm yaagece açılır
bigel etkisiBu forum yuzunde baykuşa döndüm yaanormalde 11de yatardim.simdi 2 den once uyumuyorum. Sabahlari zombi gibi uyaniyorum kocam isyanlarda
Hakkaten bi gel nebigel etkisi
Sanırım depresyondayım...
Artık arabayı yavaş kullanıyorum 150 yi geçmiyorum,radar cezalarına küfretmiyorum,mağazalardan elim boş çıkıyorum,ojelerim bozulsa bile asetonum yokmuş gibi davranıyorum,yemek yemekten nefret ediyorum,sesim kısılana kadar sigara içiyorum offf hasta olduğum için mi yoksa depresyondamıyım yaşıyomuyum ben ya
Onu bilmiyorum da bugün anneme sinirlenip beni neden doğurdun rahat mı battı sana dedim ki asla bu tarz cümle kurmam ve sesimi yükseltmem benim ölmem lazım yaEskiden şahan gokbakarin ``anne ben manyak oldum`` diye skeci vardi. Onu animsattiniz bana
Baycıl oHakkaten bi gel nebilmemek degil ogrenmemek ayip
Kac yasindasiniz? ergenlikteki hallerim geldi aklimaOnu bilmiyorum da bugün anneme sinirlenip beni neden doğurdun rahat mı battı sana dedim ki asla bu tarz cümle kurmam ve sesimi yükseltmem benim ölmem lazım yabu nası ruh hali
yemek yidim geldim kisceler
kahve suyu koyuyorum iceriss degil mi
Ne demek iste o baycil mi bayancil mi neBaycıl o
23 ergenlik halim kalmadı artık emmeee ve lakin çok hastayım hasta olmaktan nefret ediyorum dipnot:nefretçi şirinKac yasindasiniz? ergenlikteki hallerim geldi aklima
Aa hayirli olsun. Ne isi? Diyetisyenlige devam mi?bugün işe başladım kıçı devirip uyumaya alışmışım,çok koydu...
ya bi gel,gelsene tarzında ama baycıl diye okuNe demek iste o baycil mi bayancil mi ne
diyetisyenim.Aa hayirli olsun. Ne isi?
Gecmis olsun neyiniz var?23 ergenlik halim kalmadı artık emmeee ve lakin çok hastayım hasta olmaktan nefret ediyorum dipnot:nefretçi şirin
Just bana bi el atıver gari depresyondayım sanırım dün hastanedeki kıza dalıcaktım bi anım bi anımı tutmuyo kendimi tanıyamıyorum artıkiçeriz içeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?