- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
deli danalar gibi koş koşu yolundaa.ya da bisimden bisiklet kirala deniz havasındaa binn..özendim şuanda vallaevet ama sabah çıldırabilirim
ne sporu yapcam ki
yaptım, haklıyken haksız duruma düşüp bir de tribini çekmiştimsen hiç böyle bişi yaptın mı ne biliyim üstüne düşüp falan kavgada
deli danalar gibi koş koşu yolundaa.ya da bisimden bisiklet kirala deniz havasındaa binn..özendim şuanda valla
gurbet ellerdesin tabideli danalar gibi koş koşu yolundaa.ya da bisimden bisiklet kirala deniz havasındaa binn..özendim şuanda valla
yaptım, haklıyken haksız duruma düşüp bir de tribini çekmiştim
o ara tam askere gidiyordu gururu falan miktir ettimgururu nasıl kurtardın peki -.-
nerdesin yine hani izmirdeydin...o zaman hafif tempoda yürü açık bi yerde sonra dönerken poğaça al böyle en sevdiğin şeylerden al(bkz:dondurma),sonra eve gel duşş all onları yee,mis gibi uyuuizmirde myim ben zalak ne arar burda bisim
koşamıyom ben nefesim tıkanıyo sigara işte kamu spotu bu da
o ara tam askere gidiyordu gururu falan miktir ettim
nerdesin yine hani izmirdeydin...o zaman hafif tempoda yürü açık bi yerde sonra dönerken poğaça al böyle en sevdiğin şeylerden al(bkz:dondurma),sonra eve gel duşş all onları yee,mis gibi uyuu
ben yiğitliğe şey sürdürmem ya
sürdüremiyom yani 6 aydır poker facei oynuyodum yiminle bu gece boker face oldum
Kendini bi bisey sanan insanlardan nefret ediyorum nefret sende bosver just telefonu kapamakla ii ettin yrn ona sakin msj atma
yarın alırsın pastane yapımıı namnamnammmm.aaa canım dondurma istedi beeeeeeeeeeeeeeeeeee
maalesef boyle insanlar hayatımız boyunca,karsımıza devamlı cıkabiliyorKendini bi bisey sanan insanlardan nefret ediyorum nefret sende bosver just telefonu kapamakla ii ettin yrn ona sakin msj atma
gurur yapmak istiyorsan engelle her yerden
Bnm bu aralar cok cikiyo toplu katliam yapmak uzereyimmaalesef boyle insanlar hayatımız boyunca,karsımıza devamlı cıkabiliyor
senin sonun stalkerlıkbende o g.t yok
ben merak ederim
o zaman yoh sana poker facebende o g.t yok
ben merak ederim
senin sonun stalkerlık
o zaman yoh sana poker face
intikam nasıl yenen bir yemekti yaaBnm bu aralar cok cikiyo toplu katliam yapmak uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?