- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
son 1000 sayfadır just mesaj atıyor ve içi soğumuyor,yanlış tavsiyeler veriyosun bence..Just eger icin soguyacaksa msj atinca suan at ve bitsin gitsin olay bidaha da cevap alamasin senden konustukca yuzgoz olunuyo cunki
kudurur ya da kudurmaz artık bundan sonra hayatlarınız ayrılacak sen ayrı o ayrı artık onun kudurması da hayatı da hiçbir şeyi de seni bağlamayacak.demekki o rahat biri kudurmuyor,sen kuduruyorsun.ben olsam ben de kudururum.amazaten gamsızlığı5ay ayrı yaşaæmanızdan belli,adam gibi evlilik bile olmamış
Selam cnmkızlar selam
Selam cnm
Sana bi haberim var senin bilmisgiller familyasindan motor kullaniyomus tesetturlu haliyle oyle yazmis
Yrn dayanamayip yine atacak en iyisi suan olay sicakken atsın ve bitsin bu olay yrn atarsa iyice cikmaza girecekson 1000 sayfadır just mesaj atıyor ve içi soğumuyor,yanlış tavsiyeler veriyosun bence..
okeySelam cnm
Sana bi haberim var senin bilmisgiller familyasindan e motor kullaniyomus tesetturlu haliyle oyle yazmis
boşver artık umursaması umursamaması seni germesin,boşanıyorsunuz hayatından çıkıyor.ve just zaten hayatında adam gibi olmamışki.14aydır evlisiniz 5ayı ayrı geçmiş geriye kaldı9ay.9ay ne ki ya,sen bu dünyada 23 yıldır varsın just,hadi ilişkilerden bahsederken 7yıldır falan sevgililerin oluyodur.bu ilişki de boşanınca arkanda kalacak..çok umursuyormuş ben görmüyormuşum
Dur ismini sileyim bari dogru soyluyosunyalnız burası geyik ama görürse ve kavga ederseniz ban yersin söyliyim lorin
Alintini duzeltsene işim cikmasinbi motorluk kokusu almıstım zaten
höstbi motorluk kokusu almıstım zaten
Alintini duzenlermsn ismi cikmasin bos yere ban yemiyimyalnız burası geyik ama görürse ve kavga ederseniz ban yersin söyliyim lorin
Alintini duzenlermsn ismi cikmasin bos yere ban yemiyim
Alintini duzeltsene ismi cikmasinkusura bakmayin kızlar
Sagol babydüzelttim
ben kibledim artık çok geç,dedikoduyu ömde yapın buraya da usturuplu yazın..Alintini duzeltsene ismi cikmasin
en iyisi kuzum...kapattım telimi
ben kibledim artık çok geç,dedikoduyu ömde yapın buraya da usturuplu yazın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?