Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o da öyle diyo benle alay ediyosun diyor haklısın
bazen hangi justla konuştuğumu bilmiyorum diyor

aklın yolu bir dün lilyene sormuşsun ya ben 1.5 senedir istisnasız her kavgada haklıyken haksız duruma düşüyorum bide üstüne trip çekiyorum

duymadıgım küfür kalmadı ama yavaş yavaş yola geliyor işte nasıl davranmam gerektigini anladım artık sen dayanamıyosun anında karşılık veriyosun

o sinirliyken alttan alcan hemen zaten yumuşuyo bu gevşekler bi canım cicime tav oluyolar sonra pat öyle zıçıcan azına

yani önce sakin olucaksın sonra her şey yoluna girince mi
ben en iyisi umursamamak diye düşünüyorum canım cicim yapmak istemem kavga esnasında

yani önce sakin olucaksın sonra her şey yoluna girince mi
ben en iyisi umursamamak diye düşünüyorum canım cicim yapmak istemem kavga esnasında

aynen aynen çok sakin olcan sövsün saysın gayet cool
çok zor hakkaten bende başlarda her kavgada saydırıyodum dayanamıyodum alttan alamıyodum böyle olunca günlerce küs kalıyoduk

sonra tuttum kendimi tamam hayatım tartışmıyalım seni seviyorum diyorum pat bitiyo kavga hemen gevşiyo sonra allah ne verdiyseee yardırıyorum sesi çıkmıyo öyle olunca eger o an sinirle yazamam diyosan öyle taslaga yaz öyle bi msj kaydet kavga esnasında direk kopyala yapıştır yolla

yok ya ben genel olarak öyle bi tavır takınmaktan bıktım çünkü çok yorucu kavga etmek
mesela kavga esnasında kapamak istiyorum telimi hiç konuşmamak istiyorum

yok ya ben genel olarak öyle bi tavır takınmaktan bıktım çünkü çok yorucu kavga etmek
mesela kavga esnasında kapamak istiyorum telimi hiç konuşmamak istiyorum

ya öyle olmaz işte just kimseye bi yararı olmaz ki konuşmadan nasıl sorunu çözmeyi düşünüyosun
adam erkekliğe pok sürdürmüyo o yüzden bence sen böyle yapıyosun diye o da msj atmıyo umrumda değilim havasında takılıyor

bence dün gece yeterince umrumda olduğunu göstermedim mi

Bende ayni taktigi uyguluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…