- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
ediyor tabi ama sütten ağzım yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyorum..Western union kabul etmiyor mu site? O sekilde gonder sende.
sananepara vermediysem yalvar yakarda almadım ben ollom kazen kendi verdi bananek
pro topigine yazıyor diyom inanmıyonmujust nerdesin 4just çok kötü..
umrumda değilsin pis prorezill kepazee
Paypal cok guvenilir aslinda hayret yani...3 senedir surekli para giris,cikis oluyor tek sorun euroyu kesintili bozuyor. Western union banka zaten onda hic sorun olmaz. Fransa,almanya,israilden para gonderiyorlar aninda düsüyo hesaba. Tabii senden vergi alir banka. Paypalda az. Western 100 euroya 10 euro vergi aliyoediyor tabi ama sütten ağzım yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyorum..
umutoha bb nin imzası
hayırpro topigine yazıyor diyom inanmıyonmu
fotosunu çekip yollardım hatta ama yassah pro topikten görüntü almak cicim fbı ortamı var hiçbişi sızmıyor ordanumrumda değilsin pis pro
valla bilmiyorum ben nezaman internetten parasal iş yapsam işim rast gitmedi.Paypal cok guvenilir aslinda hayret yani...3 senedir surekli para giris,cikis oluyor tek sorun euroyu kesintili bozuyor. Western union banka zaten onda hic sorun olmaz. Fransa,almanya,israilden para gonderiyorlar aninda düsüyo hesaba. Tabii senden vergi alir banka. Paypalda az. Western 100 euroya 10 euro vergi aliyo
yalancının?..fotosunu çekip yollardım hatta ama yassah pro topikten görüntü almak cicim fbı ortamı var hiçbişi sızmıyor ordan
Havalı havuç kafalifotosunu çekip yollardım hatta ama yassah pro topikten görüntü almak cicim fbı ortamı var hiçbişi sızmıyor ordan
gelince justa sor hamınaayalancının?..
oha çok romantikHavalı havuç kafali
Gecen gun evlilik yildonumumuzdu esim `` sana yildonumu hediyesi pro uyelik alayim mi`` yuru la dedim
Western union bankalar arasi amavalla bilmiyorum ben nezaman internetten parasal iş yapsam işim rast gitmedi.
Havalı havuç kafali
Gecen gun evlilik yildonumumuzdu esim `` sana yildonumu hediyesi pro uyelik alayim mi`` yuru la dedim
Neresi romantik kiz ben trabzon bilezigi istiyorumoha çok romantik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?