- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
yüreğime incek yapma..dadsafasfsfsaas
'sadece pro üyeler' diye bi topik var ha prolar kafalarına göre takılıyolar orda biz justla orda da yardırıyoz her gün
siz göremiyonuz yazıııkyüreğime incek yapma..
siz göremiyonuz yazıııkorda daha elit bi ortam var öyle herkes gelemiyor
yalan söylüyosunşuan just oraya yazıyo hatta o yüzden burda yokkocişini orda anlatıyor size nahh dedikodu
sana şifremi verimde gir bi çık benm üyelikten ortama bak içinde kalmasın zahuahahaayalan söylüyosun
İmzam nasılsana şifremi verimde gir bi çık benm üyelikten ortama bak içinde kalmasın zahuahahaa
yalancı prosun sensana şifremi verimde gir bi çık benm üyelikten ortama bak içinde kalmasın zahuahahaa
dasdasdadadasdadadsadsa senin ............İmzam nasıl
yalancı malancı sen öyle bile değilsin ezikkkkkkkkkkyalancı prosun sen
Paypal da nasil dilandirildin canim? Ben uluslararasi calisiyorum. Surekli paypal uzerinden odeme yapiliyor. Hic sorun yasamadimburdan nası göndercem len.paypal de dolandırıldım bikere ben
sorma ya anlatmak bile istemiyorumPaypal da nasil dilandirildin canim? Ben uluslararasi calisiyorum. Surekli paypal uzerinden odeme yapiliyor. Hic sorun yasamadim
aşk olsunyalancı malancı sen öyle bile değilsin ezikkkkkkkkkk
Western union kabul etmiyor mu site? O sekilde gonder sende.sorma ya anlatmak bile istemiyorum
neden,diyene bak sanki proluğa para verdin.bb çok yüzsüzsün ya
Sen niye kıza taktın kafayı yaabb çok yüzsüzsün ya
para vermediysem yalvar yakarda almadım ben ollom kazen kendi verdi bananekneden,diyene bak sanki proluğa para verdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?