- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
vayy matrixe göndermeee..büyüksün reyiz..
No spoon yani
Hımmm
kızım kapa artık pro konusunu yayeni siteye geçince pro üyelikteki ayrıcalıkları en aza indirdiler nomıssızlar daha ne istiyonuz
önceden sadece üye olmak tam bi işkeceydi sen bilmezsin bb
bence tuzlu subileklerimi dikine kesip ilik suya yatasim var
bok siz konuşuyonuz anca konuyu açıyonuz ben bi saate önce kapatın dedimkızım kapa artık pro konusunu yatamam,prosun
izledik kessssize bir dizi önercem: black mirror. 3 sezon 9 bölüm her bölüm birbirinden ayrı,film gibi.izleyin izlettirin.
direkt ol diyonbence tuzlu su
beğenemedim bi türlü.bok siz konuşuyonuz anca konuyu açıyonuz ben bi saate önce kapatın dedim
profil fotolarınada gıran girmiş gibi değiştiriyon
favori bölümün hangisi?izledik kesss
favori bölümün hangisi?
benimki oyuncak ayılı bölümkaçıncı sezon hangi bölüm hatırlamıyorum da şu gözler her anı kaydediyor ya adam karısının aldattıgını görüyor o çok güzeldi, domuzlu bölüm de iyidi aslındabide şu spor aletlerine bniyolar puan topluyolar onu begendimde. hepsi iyidi işte hamına
aha waldoyu unuttum o da süperdibenimki oyuncak ayılı bölümbi de waldo.
mune siteye geldi tikkat edinniye banlandım diye msj atmıştım yeni cevap yazdı kahkalara boguldum ya
ya yeteneksizim ya.yarışmaya nerden katılınıyor ki.la hakkaten yarışmaya katıl iki peynir bi domates çek yollapro topiğine de bi geyik açalım sen yoksun diye açmıyoz sen hala çemkir bana
ya yeteneksizim ya.yarışmaya nerden katılınıyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?