idare ediyoruzAynı be yaa.
Sizden naber kızlar? Bugün niye böyleburası?
naber tavşiii:)yakşamlarr
pek iyi sayilmamnaber tavşiii:)
ne oldu beybii?pek iyi sayilmamsenden naber lilim
son dort gunum gidiyom okula yine, eve ciktim onun esyasiyla bilmem nesiyle ugrasiyorum yetisemiyorum sevgilimle de atistim sanki bütün dunya bana karsi oyle bir hisne oldu beybii?
okulun var, yeni eve taşınmışsın, sevgilin yanında böyle küçük şeyleri dert etmeson dort gunum gidiyom okula yine, eve ciktim onun esyasiyla bilmem nesiyle ugrasiyorum yetisemiyorum sevgilimle de atistim sanki bütün dunya bana karsi oyle bir his
canimsin ya orasi da oyle ama gitmeye yakin cok huysuzlaniyorum uzaktan ilişki yurutmek işkence gibi bi sey simdiden stresi sardiokulun var, yeni eve taşınmışsın, sevgilin yanında böyle küçük şeyleri dert etme
yerinde olmak isteyen 453548875 insan vardır
dolap anahtarı mı kuzu?merhaba kızlar ben de yurt anahtarlarımı bulamıyorum her seyim hazır yarın yolcuyum
kiyamam iyi yolculuklarmerhaba kızlar ben de yurt anahtarlarımı bulamıyorum her seyim hazır yarın yolcuyum
sağ ol canım, benim bildiğim benden önce gelen yok daha idareden alıcam mecbur odayı da dolabı napıcam bilmiyorumkiyamam iyi yolculuklaroda arkadasin falan var mi onlar senden once gidiyorsa sorun olmaz
hem dolap hem kapıdolap anahtarı mı kuzu?
kapınınkini idareden alırsın, dolabın kilidini de kırdıracaksın mecbursağ ol canım, benim bildiğim benden önce gelen yok daha idareden alıcam mecbur odayı da dolabı napıcam bilmiyorum
hem dolap hem kapı
bulursun bulursun. bulamazsan da asma kilit al iki kapiliysa kuzumsağ ol canım, benim bildiğim benden önce gelen yok daha idareden alıcam mecbur odayı da dolabı napıcam bilmiyorum
hem dolap hem kapı
mecbur ya aptal kafam nereye koydum bulamıyorum.kapınınkini idareden alırsın, dolabın kilidini de kırdıracaksın mecbur
iyiyim canım hala ses seda yok..mecbur ya aptal kafam nereye koydum bulamıyorum.
sen nasılsın?
kilidi kırdırmam gerekecek önce o sıkıntı neyse ya aramaktan fenalık geldibulursun bulursun. bulamazsan da asma kilit al iki kapiliysa kuzum
aklima yemek kasigiyla acilan yurt dolabjm geldikilidi kırdırmam gerekecek önce o sıkıntı neyse ya aramaktan fenalık geldi
bu fena ya öyle açılmazaklima yemek kasigiyla acilan yurt dolabjm geldi
nerde okuyorsun seker?bu fena ya öyle açılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?