şu an iyiyim :)
aynen öyle işte telefonu kapatmıcam ki zaten kapadım sandı hemen çaldırdı ama açmadım
senin dediğini kastediyorum canım
çok üzüldüm ilk kez dank etti bizim boşanıyor olduğumuz bana böyle artist artist konuşamaz
ben kaç kez dedim ayrılalım sen de kabul et diye
şimdi ben yola geldim ya aklınca benim canımı acıtıcak terbiyesiz ya.
aşıkmış ama olmazmış lafa bak.
en son bişeyler daha yazdı baya okumadım
olmazsa olmaz de kestirip at ya. sanki davayi sen acmadin o acti da sen ona yalvariyorsun. hem suclu hem guclu. eski konularini dondum tekrar okudum az önce iyice bilendim.
ananemdeyim bebis kucuk kuzenim geldi de ona geldimneredesin kız?
Just, yanlış anlama ama ben bile yaka silktim bu dengesiz adamdan. Emin ol boşanıp da acın küllendikten sonra neden daha önce şutlamamışım diyeceksin..
Herkesler nerdelerOkulum açılıyo bu kadar da sık giremem daha
birak allaskina sunu ya. hele annesine nasil ayar oldum gece gece yineahahah ahahah
kızım sen bilendiysen bi de beni düşün
aynen o haldeyim benim böyle sıkı bi ağlamam ve onun bu öküz yönünü görmem gerekiyomuş
birak allaskina sunu ya. hele annesine nasil ayar oldum gece gece yine
kendini nimetten saydi bu adam iyice
gercekten ben bile bezdim surda
40 yasinda adam ama sabi subyan yapmaz su yaptiklarini
justt bi kaç gündür giremiyorum ben de. naptın neler oldu mesajda ne yazmıştı? son yazdıklarını okudum.. bi de iyi misin?ahahah ahahah
kızım sen bilendiysen bi de beni düşün
aynen o haldeyim benim böyle sıkı bi ağlamam ve onun bu öküz yönünü görmem gerekiyomuş
justt bi kaç gündür giremiyorum ben de. naptın neler oldu mesajda ne yazmıştı? son yazdıklarını okudum.. bi de iyi misin?
bırak artık şu adamı gözünü seviyim yaa.
valla kendini yıpratıyosun.
ya ben sizin 14aylik evli olduğunuzu duyunca sok oldumöküz diye kayıtlı bende şu an
nolcak kız azcık ağlarım üzülürüm
depresif şarkı çalar bi ahh ahh derim güzel günlei anıp sonra yine normale dönerim
sanki 6 aydır çok hayatımdaydı ulen
yoğunluk değil just koşuşturmaca oluyor hep bu kadar boş vaktim olmuyorhe valla bana da iyi geldi ağlamak korktuğum şeyle de yüzleştim kendisi bilir o beni kaybediyor çıçım yine fezalarda burdan bbyi anıyorum
ayrıca okulun çok mu yoğun ki
ahhahshy matematik hesabima bak be gurur duydum kendimleya ben sizin 14aylik evli olduğunuzu duyunca sok oldum
yasin genc ama bunca sorunu okuyunca cok eski bi evlilikmis gibi canlandi hep
6aydir ayrisiniz 9 aylık evliyken mahkeme kapısına dayanmak ne demek
cicim aylarinda olacak is mi
yasin genc güzelsin colugun yok cocugun yok adam gibi meslegin var ailen arkanda
ya senin hayatinda tek bir pruz var o da bu adam
ya ben sizin 14aylik evli olduğunuzu duyunca sok oldum
yasin genc ama bunca sorunu okuyunca cok eski bi evlilikmis gibi canlandi hep
6aydir ayrisiniz 9 aylık evliyken mahkeme kapısına dayanmak ne demek
cicim aylarinda olacak is mi
yasin genc güzelsin colugun yok cocugun yok adam gibi meslegin var ailen arkanda
ya senin hayatinda tek bir pruz var o da bu adam
ahhahshy matematik hesabima bak be gurur duydum kendimle
justt bi kaç gündür giremiyorum ben de. naptın neler oldu mesajda ne yazmıştı? son yazdıklarını okudum.. bi de iyi misin?
bırak artık şu adamı gözünü seviyim yaa.
valla kendini yıpratıyosun.
yoğunluk değil just koşuşturmaca oluyor hep bu kadar boş vaktim olmuyor
unutcan uleyn bosa o herifi ben alcam seniyalnızsöylemesen fark etmicektim benim de kafa o kadar gidik
unuturum dimi kız benim işte böyle ilkim olduğu için bir çok şeyde yer etti bende o ama unutum adını bile anmam dimi ya
Dün çok güldüm diye mi bu gün burası ıssız
Kızlar siz neler yapıyosunuuz, just kötüyüm deyince size de selam veremedim kusura bakmayıın
unutcan uleyn bosa o herifi ben alcam seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?