- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
ya kızma bana ama bu kadar seviyosan tekrar deneyin ozamanay çok ağladım ya dündür yataktan çıkmadan ağlıyorum bilsen
hah işte onu yapmasan bak adam nasıl yola gelecekya yok o peşimde koşar koşmasına da ben raydan çıkıyorum hakaret ediyorum sonra böyle iyice keşmekeş oluyor
ya kızma bana ama bu kadar seviyosan tekrar deneyin ozaman
anlamıyorum ki justın fikirleri çok değişkenaynen bb ya ne kadar laf etsekte just çok üzülüyo yani vallayi kıyamıyorum bitir demeye
ya kızma bana ama bu kadar seviyosan tekrar deneyin ozaman
hah işte onu yapmasan bak adam nasıl yola gelecek
anlamıyorum ki justın fikirleri çok değişken
ne hissediyosan söyle ya çünkü boşanırsanız dönüş çok zor.ama bazı şartlar koy yanievet çok üzülüyorum gerekirse dicem seni çok seviyorum ve aşkından ölüyorum dicem gururumun içine mıççağım kadar mıçtım zaten sürünüyorum bildiğin
evet çok üzülüyorum gerekirse dicem seni çok seviyorum ve aşkından ölüyorum dicem gururumun içine mıççağım kadar mıçtım zaten sürünüyorum bildiğin
ne hissediyosan söyle ya çünkü boşanırsanız dönüş çok zor.ama bazı şartlar koy yani
barış ozaman o da seviyosaköpek gibin seviyorum
barış ozaman o da seviyosa
sen de hakaret etme ozaman aranız çokgerilir.seviyo
seviyorum ama problem çıkartıyosun hep diyo ben de onaylar gibi hakaret ediyom
çok fevri tepkiler veriyosun justseviyo
seviyorum ama problem çıkartıyosun hep diyo ben de onaylar gibi hakaret ediyom
Bayanlar merhaba;
konuya hemem dalıs yapıcam.
iki gun once,buranın geyik topigi olmasının,verdigi rahatlıkla,dallamalıgıma denk gelen dendesiz,topige zarar verecek,bir yorumda bulundum, oyüzden sizden ,basta da just olmak üzere,hepinizden özür dilerim...Bunu yaxmamın sebebi aldıgım ceza falan degil,yanliş anlasılmasın,önceden hayatımda kk yoktu,ama sizlere karsı yaptıgım hatanın farkına vardım,kalbimde bir kötUlük varmıydı?"hayır",tabikide yoktu,dengesezligime verin diyorum,daha ne deyim artık....
ne demek canım,herkes yanlış yapıyor sonuçta,cezasını da çektiniz özüre gerek yok.Bayanlar merhaba;
konuya hemem dalıs yapıcam.
iki gun once,buranın geyik topigi olmasının,verdigi rahatlıkla,dallamalıgıma denk gelen dendesiz,topige zarar verecek,bir yorumda bulundum, oyüzden sizden ,basta da just olmak üzere,hepinizden özür dilerim...Bunu yaxmamın sebebi aldıgım ceza falan degil,yanliş anlasılmasın,önceden hayatımda kk yoktu,ama sizlere karsı yaptıgım hatanın farkına vardım,kalbimde bir kötUlük varmıydı?"hayır",tabikide yoktu,dengesezligime verin diyorum,daha ne deyim artık....
ya mahcup oldum,hemde cok,sonucta surda azda olsa,bir muhabbetimiz oldu,insana koyyo yaaa::)ne demek canım,herkes yanlış yapıyor sonuçta,cezasını da çektiniz özüre gerek yok.
bence bilgeceden özür dilemelisinya mahcup oldum,hemde cok,sonucta surda azda olsa,bir muhabbetimiz oldu,insana koyyo yaaa::)
seninde alacagin olsun
ya mahcup oldum,hemde cok,sonucta surda azda olsa,bir muhabbetimiz oldu,insana koyyo yaaa::)
seninde alacagin olsun
bigeceyle zıt bir karakteriz sanırımbence bilgeceden özür dilemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?