bigeceyle zıt bir karakteriz sanırım
ya ben kinci bir insan degilim,surda suratini gormedigim insanaa,dusman kesilemem,haklisn aslimdaaynen bisk bence de bilgeceden özür dilemelisin
eminim görse üzülür bu yoruma
zıt olmakla alakası yokki,ne kadar zıt olsanız da senin yaptığının yanlış olduğu genel bir gerçekbigeceyle zıt bir karakteriz sanırım
Bayanlar merhaba;
konuya hemem dalıs yapıcam.
iki gun once,buranın geyik topigi olmasının,verdigi rahatlıkla,dallamalıgıma denk gelen dendesiz,topige zarar verecek,bir yorumda bulundum, oyüzden sizden ,basta da just olmak üzere,hepinizden özür dilerim...Bunu yaxmamın sebebi aldıgım ceza falan degil,yanliş anlasılmasın,önceden hayatımda kk yoktu,ama sizlere karsı yaptıgım hatanın farkına vardım,kalbimde bir kötUlük varmıydı?"hayır",tabikide yoktu,dengesezligime verin diyorum,daha ne deyim artık....
ben bunu aksini belirmiyorum zaten bbzıt olmakla alakası yokki,ne kadar zıt olsanız da senin yaptığının yanlış olduğu genel bir gerçek
bence hiç o üyeyi karıştırmasın araya şimdi o da tartışma çıkarır falan gerek yok yani geçti gitti konu
bakin ben size ozelden yazdim,ayni sey benim basima gelse ,bende sizin dusundugunuz gibi dusunebilirdim,herneyse ben uzerimdeki fazlaligi atmak istedim,tekrardan kusura bakmayinBurda Özür dilenmesi gereken kişi benim digerleri degil. Eger dileseniz bile bana yakistirdiginiz su motor kelimesini hicbir Özür kabul etmez. Aksam esimle konusacagim ama o delidir ne yapacagini belli olmaz. Bu bilişim suçuna girer. Bir insanin namusuna laf atmak o kadar kolay degil. Tamam mı o kadar kolay değil. Bi kendinize çeki duzen verin. Nedir bu cekememezlik? Nedir bu hainlik? Nedir bu kendini biememezlik. Ayip değil mi? Benim agzimdan size karsi bir küfür ya da böyle hakaret edici bir laf duydunuz mu? Ben sizin arkanizdan size motor dedim mi? Ya da sizin arkanizdan tek bir kelime kullandim mi? Ozel mesajlarimda bile goremezsiniz. Ne olurdu azicik terbiyeli olsaydınız?
Cok mu bir sey? Hangi dine mensup olursa olsun, isterse bir insan fahise olsun MOTOR kelimesini haketmez. Ki ben su zamana kadar namusumla yaşadım. Sizene benim motor kullanmamdan sizene? Ister kullanirim ister kullanmam. Siz benim sartlarimi, ne kosullarda olduğumu biliyor musunuz?
Bakin, ben yine size hakaret etmeyecegim. Edemem. Bana yakismaz. Bana yakismaz. Herkes kendine yakisani yapar....
bilgece hallettik zaten ban da yedi,özür de diliyo,anlaşın kapatın konuyu benceBiri size MOTOR deseydi siz konuyu geçirir miydiniz? Eyvallaj sagol mu derdiniz?
yok yani ban yedi biskrem özürde dilemiş sizden özelden ötesi varmı daha ne yapabilir ki ? o yüzden uzatmanın manası yok demek istedim. geçiştirmesem bile elime ne geçicek yani ?Biri size MOTOR deseydi siz konuyu geçirir miydiniz? Eyvallaj sagol mu derdiniz?
Tamam, iyi gunler.bakin ben size ozelden yazdim,ayni sey benim basima gelse ,bende sizin dusundugunuz gibi dusunebilirdim,herneyse ben uzerimdeki fazlaligi atmak istedim,tekrardan kusura bakmayin
Sana ve justa da tesekkur ederim breakingbadd. Sağolun. Arkamdan konusulmasina izin vermediginiz icin sagolun. Iyi insanlarsiniz... benden size bir kahvebilgece hallettik zaten ban da yedi,özür de diliyo,anlaşın kapatın konuyu bence
yok yani ban yedi biskrem özürde dilemiş sizden özelden ötesi varmı daha ne yapabilir ki ? o yüzden uzatmanın manası yok demek istedim. geçiştirmesem bile elime ne geçicek yani ?
O üyeyi hic karistirmayin demek uzatmaya gerek yok Özür dilemis demek degildir. Diger konuda da sizin de benim hakkimda hos sozler soylemediginizi basharfi bilgece yazdığınızi okudum. Ama yine de bir sey demedim. Demek istedigim lütfen kimsenin arkasindan konusmayalim.
Justin konusunu da boldum. Hakkini helal et just. Benden bu kadar.
ben arkanızdan konuşmadım kı öyle yapcak olsam baş harfi b derdim ama direk nickinizi yazdım yani
ve o lafı yazanda ben değildim ben sadece biskremin sorusuna alıntı yapıp cevap vermiştim onu da görmüşsünüzdür muhakkak .. arkanızdan konuşcak olsam 2000 sayfalık bu topikte sizle ilgili ima edicek bile tek yorumum yok yani .. kimsenin yok zaten o gün öyle bi tatsızlık oldu özür dilendi banlanıldı kapanması gerek olgunluga yakışanda budur..
kii bilgece senle başka topiklerde denk geldiğimizde güldüğümüz yorumlaştıgımız bile oldu benim bi garezim yok yani
sevgilim1 diyo ben 2.1.si daha hoş bence bb
2. genç odası tarzı gibi 1.si daha şık bencesevgilim1 diyo ben 2.
onu alcam sanırım.2. genç odası tarzı gibi 1.si daha şık bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?