- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
korkunçBdv de reenkarnasyon var.cok ilginnccc
Hoş buldum nasılsın justicsende hoşgeldiiin
Ozlemistim buralari isinma turlari tekraaar,bi ortama alisma kendini kabullendirme cabasiHoş buldumm napıyosunuzz:)
İnanmalari cok ilginc.bilimde dinde hicbi turlu olmayan bisey cunku.korkunç
Ozlemistim buralari isinma turlari tekraaar,bi ortama alisma kendini kabullendirme cabasi
ben bi blogta okumuştum bi sürü hikaye nasıl oluyorda oluyor hayret ettim kaç yaşındaki bebe nasıl biliyor onca şeyiİnanmalari cok ilginc.bilimde dinde hicbi turlu olmayan bisey cunku.
bende aynı kavga kıyamet gidiyorum bi yerleresıkıntı stres sende işler nasıl
Yok bayadir anca yarim saat gelebiliyoduuum.olabuluuuuu cicim.sen napiyosuuunO niye ben ne zaman görsem burdasın sen zaten
Ben mi çok sık girmiyorum ozaman olabülüüüü
Yaaa aynen inanmak istiyolar inandiriyolar kendilerini.bende hic hizmetciydim koleydim irgattim diyen duymadimbir de şu komik reenkarne hikayeleriyle ünlü olan hiçbir kişinin bir önceki hayatı sıradan değil.Amerikan pilot,padişah,soylu aile üyesi,prenses,ressam,sanatçı,kleopatra,napolyon falan oluyorlar hep
dinde yeri var.budistler inanıyor..İnanmalari cok ilginc.bilimde dinde hicbi turlu olmayan bisey cunku.
Ay yok yaa 2 yasinda ne konusmusta ne anlatmis bu kadar.ustunzeka olarakmi reenkarne olmus 2 yasinda bu kadar dert anlatabiliyoben bi blogta okumuştum bi sürü hikaye nasıl oluyorda oluyor hayret ettim kaç yaşındaki bebe nasıl biliyor onca şeyi
Yok bayadir anca yarim saat gelebiliyoduuum.olabuluuuuu cicim.sen napiyosuuun
bdv deki değil canım başka kişiler bunlarAy yok yaa 2 yasinda ne konusmusta ne anlatmis bu kadar.ustunzeka olarakmi reenkarne olmus 2 yasinda bu kadar dert anlatabiliyo
Ay bulasma bulasma hic istter istemez etkilenir inanirsin.halay da ceker horon da teperrbdv deki değil canım başka kişiler bunlarresmen o bloğu okuduğumda psikolojim halay çektiydi
Takiliyom yaaaHmmm napim dışardaydım yeni geldim yorgunum fln fln
Sen napıyosun
aynen...artık korku filmi bile izlemiyorumAy bulasma bulasma hic istter istemez etkilenir inanirsin.halay da ceker horon da teperr
Yok ben severim altima ederiim ama bayilirim odadan odaya biri kovaliyomus gibi kosmayaaaaynen...artık korku filmi bile izlemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?