en güzel yıllar öğrencilik yıllarıymışkeşke benim de bir işim olsaydı. nağlleet olsun böyle okula, hayata. fak yu fak yuuuu
keşke benim de bir işim olsaydı. nağlleet olsun böyle okula, hayata. fak yu fak yuuuu
adsadasda,vahiy geldi sanaşey diyo Alllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hıaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğaaaaaaaaaaayt Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah diyor
adsadasda,vahiy geldi sana
eskimiştir o biz de eskiyince balkondan atıyosamcaya napıyolar anlamadımçıkmış balkona tuhaf şeyler yapıyor
geçen de biri masa attı len balkondan
mahalleyi de mi delirttin?amcaya napıyolar anlamadımçıkmış balkona tuhaf şeyler yapıyor
geçen de biri masa attı len balkondan
eskimiştir o biz de eskiyince balkondan atıyos
benim de mahallem çok ekşındı alt ve üst komşum eski sevgiliydi aralarında tampon görevi görüyodumsjdhsdhkdf ertesi gün kırıklarını gördüm ya izmirdeki mahallem tam bomba gerçekten geçen kadının biri seni çalı s.rtüğü diye eline almış vileda sopasını komşusunun kapıya dayanmıştı
gonuş bakalım.yarın sabah okuruz artık.benim gocam geldi gonuşcaz
çalı sürtüğüsjdhsdhkdf ertesi gün kırıklarını gördüm ya izmirdeki mahallem tam bomba gerçekten geçen kadının biri seni çalı s.rtüğü diye eline almış vileda sopasını komşusunun kapıya dayanmıştı
OHA FORbenim gocam geldi gonuşcaz
ne zaman gelcek?heyecandan kusucam galiba
bu gece kopuyo dananın kuyruğu
ne zaman gelcek?
ayy çatlıcamgeldi annemlerle konuşuyor
sen bekle biraz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?