ahmet kayaya bağlarım ben burdanuçurtmam tel örgülere takıldı lilyyyyyyyyy lilililiiiii
9.30 da dersim var uykum var ama kaçtıyarın iş var
akkahım yarın iş var lil bi de üstüne 4liseli başımda olacak.üzerime nükleer bomba atar mısınyarın okul var daha banyo yapıcam oje sürücem ne giyeceğime karar vericem veee en önemlisi yurda gitmediğim için 2 saatlik yol çekicem BEN ÖLMÜŞÜM BENİ GÖMÜN
öyle bi lezzeti nasıl sevmiyonYa arnavut cigerini hic sevmem daha dogrusu hic yemedim fekat canim cekiyo suanda.anlamsizz
ahmet kayaya bağlarım ben burdan
ahmet kayadan metallicaya kadar uzanan geniş bir müzik zevkim varoooo senden bunları duyacakmıydım
burda benim yaptığım kanka o kızlı espirileri yap kaçarlarakkahım yarın iş var lil bi de üstüne 4liseli başımda olacak.üzerime nükleer bomba atar mısın
üzülüyom ya hevesli hevesli soru soruyolar ama ben o plastik yiyeceklerii kafalarında kırmak istiyorumburda benim yaptığım kanka o kızlı espirileri yap kaçarlar
helalin varrrrrrrr cici kızahmet kayadan metallicaya kadar uzanan geniş bir müzik zevkim var
Ya hic yemedim tadina bile bakamiyorum ne yasadim kucukken cigerle bilmemöyle bi lezzeti nasıl sevmiyon
thank you gardaşhelalin varrrrrrrr cici kız
Ya hic yemedim tadina bile bakamiyorum ne yasadim kucukken cigerle bilmem
yazık kızüzülüyom ya hevesli hevesli soru soruyolar ama ben o plastik yiyeceklerii kafalarında kırmak istiyorum
Ahahahhaha allahimmmm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?