Eeee anlatgeldim
Haklisin..YA BEN ÜZÜLMÜŞÜM KIRILMIŞIM KİMİN UMRUNDA İNSAN Bİ DEMEZ Mİ BU KIZ BANA KIZDI Bİ GÖNLÜNÜ ALAYIM DİYE
Feysde twitterda instada gezerken asker psikolıjisi yok bana mesaj atarken mi var kusura bakmasınyaw lili asker psikolojisi işte farklıdır boşver uzatma ne gurur yapıon sen msj at
gurur yapma diyorum yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaFeysde twitterda instada gezerken asker psikolıjisi yok bana mesaj atarken mi var kusura bakmasın
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olum çok güzel lan nasıl özlemişsindir o sarılmayı be uff içim gitti yaaPis ağlattı beni hesap sordu 6 ay naptım kimleyim nerdeyim
niye oraya gittim niye şunla konuştum vs
baya suçlu hissettim kendimi ya olmıcak şeylerden yani
neyse ben de tamam anladım aldım cevabımı bu gece ki bu işin geri dönüşü yok gerçekten anladım dedim
çok konuşma hadi gel sarıl bana kucağımda ağla dedi sarıldık öyle
önce ağzıma etti sonra affetti ya ilginç
ben de adam olsaydın da karına sahip çıksaydın 6 aydır nerdeydin dedim
6 aydır niye hiç umrunda olmadım dedim kızdım baya
Pardon da kim kimi affediyorPis ağlattı beni hesap sordu 6 ay naptım kimleyim nerdeyim
niye oraya gittim niye şunla konuştum vs
baya suçlu hissettim kendimi ya olmıcak şeylerden yani
neyse ben de tamam anladım aldım cevabımı bu gece ki bu işin geri dönüşü yok gerçekten anladım dedim
çok konuşma hadi gel sarıl bana kucağımda ağla dedi sarıldık öyle
önce ağzıma etti sonra affetti ya ilginç
ben de adam olsaydın da karına sahip çıksaydın 6 aydır nerdeydin dedim
6 aydır niye hiç umrunda olmadım dedim kızdım baya
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olum çok güzel lan nasıl özlemişsindir o sarılmayı be uff içim gitti yaa
Pardon da kim kimi affediyor
Aynen justPardon da kim kimi affediyor
Ya sen ne yapmışsın ki de affediyor seni aileni dinle bence deevet kokusunu özlemişim ailem delirdi tabi bizi öyle görünce gitti şimdi ailem olmaz hayatta olmaz diyor boşanacaksın diyor of sen bizle alay mı ediyorsun diyolar
işte problem bu ki ben kendimi suçlu hissediyorum sana özelden yazayım istersen konuyu ben af diledim öyle bi suçladı ki beni düşük bi kadınmışım gibi.. ben de sahip çıksaydın karına umursamıcağına dedim ağzına ettim haksız mıyım ya kalkmış bana 6 aydır kimle nerdeydim şimdi soruyo zamanında kıçında olmadı bunlar şimdi kalkmış hesap soruyo
Resmen uste cikmis bu sekilde yaparak
ha bi de ben böyle bi adamım biriyle konuştuysan görüştüysen olmaz affedemem falan bana ters cart curt konuşuyor artistliğe bakar mısınız
Ya sen ne yapmışsın ki de affediyor seni aileni dinle bence de
Yaz kuzuuyazayım özelden ya aslında bişey yapmadım bakalım hak vercek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?