Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaw lili asker psikolojisi işte farklıdır boşver uzatma ne gurur yapıon sen msj at

Pis ağlattı beni hesap sordu 6 ay naptım kimleyim nerdeyim
niye oraya gittim niye şunla konuştum vs
baya suçlu hissettim kendimi ya olmıcak şeylerden yani
neyse ben de tamam anladım aldım cevabımı bu gece ki bu işin geri dönüşü yok gerçekten anladım dedim
çok konuşma hadi gel sarıl bana kucağımda ağla dedi sarıldık öyle
önce ağzıma etti sonra affetti ya ilginç
ben de adam olsaydın da karına sahip çıksaydın 6 aydır nerdeydin dedim
6 aydır niye hiç umrunda olmadım dedim kızdım baya

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olum çok güzel lan nasıl özlemişsindir o sarılmayı be uff içim gitti yaa

Pardon da kim kimi affediyor

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olum çok güzel lan nasıl özlemişsindir o sarılmayı be uff içim gitti yaa

evet kokusunu özlemişim ailem delirdi tabi bizi öyle görünce gitti şimdi ailem olmaz hayatta olmaz diyor boşanacaksın diyor of sen bizle alay mı ediyorsun diyolar

Pardon da kim kimi affediyor

işte problem bu ki ben kendimi suçlu hissediyorum sana özelden yazayım istersen konuyu ben af diledim öyle bi suçladı ki beni düşük bi kadınmışım gibi.. ben de sahip çıksaydın karına umursamıcağına dedim ağzına ettim haksız mıyım ya kalkmış bana 6 aydır kimle nerdeydim şimdi soruyo zamanında kıçında olmadı bunlar şimdi kalkmış hesap soruyo

ha bi de ben böyle bi adamım biriyle konuştuysan görüştüysen olmaz affedemem falan bana ters cart curt konuşuyor artistliğe bakar mısınız

Ya sen ne yapmışsın ki de affediyor seni aileni dinle bence de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…