Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zaten bir terslik varsa 1 haftayı bulmaz belli eder merak etmeyin
yani rol kesemez bence

Ailen bu kadar tepki veriyorsa mutlaka haklilik paylari coktur canim senin mutlulugunu isterler sonucta

Aynen hissedersin zaten icine sinerdi. Yine eski haline doner o bence ... alinti yapamiyorum bu arada teldeyim.

Aynen canim ama iste su surecte psikolojine edersin olan sana olacak onun gel gitleri yuzunden. Insallah duzelir dicem de pek inanasim.gelmedi gibi

Eksiklik ya da aliskanligin verdigi istegi hissetmen normal ama bunlarla hareket etme beynin ne diyor onu dusun oyle harekt et derim ben. Sonucta baskasini bulup sevebilirsin.

of bilmiyom bi yandan evet çok güzel geldi ama bi yandan da çok sıkıntılıyım be kızlar

Sıkıntı yok just. Kimsenin fikri önemli değil. Senin fikrin önemli. Seviyorsun, o da seviyor. Korkmus adamcagiz ya. Ne güzel sarılmış sana. Git kocanin yanina. Bu evlilik bozulamaz arkadaş bo-zu-la-maz. Bu kadar..

Sıkıntı yok just. Kimsenin fikri önemli değil. Senin fikrin önemli. Seviyorsun, o da seviyor. Korkmus adamcagiz ya. Ne güzel sarılmış sana. Git kocanin yanina. Bu evlilik bozulamaz arkadaş bo-zu-la-maz. Bu kadar..

canım bozulmaz bizim için de benim içimde niye böyle bir sıkıntı var o zaman anlamadım
acaba daha yeni barıştık onun şoku mu ki
ailemi nasıl yola getiricem bilmiyorum hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…