- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
Hayirdirben gideyim de reglli reglli bi duş yapayım bari
Aynen ya öyle bir taktik uygula. Insallah hic sorun cikmaz. Valla bir yer acsam paraya para demem. Ohh
bu saatte duş hımm hiç inandırıcı gelmedi regli falanben gideyim de reglli reglli bi duş yapayım bari
bu saatte duş hımm hiç inandırıcı gelmedi regli falan
olum şuan öldürseler üstüme zıçsalar kussalar duşa girmem bu saatte öyle yatar uyurum
Valla bendeolum şuan öldürseler üstüme zıçsalar kussalar duşa girmem bu saatte öyle yatar uyurum
Valla bende
Biz pok mu kokuoz kizimben gece yıkanmayı daha çok seviyorum mis gibi kokup uyuyorum
bi kere arkadaşla içtik içtik sonra ben kustum saçıma hemde öyle uyudum ertesi gün saçımda kusmuk kurumuş öylede sevgilimle buluşmaya gittim
üniversitede ben de böyle diyodum
Biz pok mu kokuoz kizim
bu saatte duşa girsem annem bakışlarıyla biper beniiben gece yıkanmayı daha çok seviyorum mis gibi kokup uyuyorum
Ay bi git igrendim sendenbi kere arkadaşla içtik içtik sonra ben kustum saçıma hemde öyle uyudum ertesi gün saçımda kusmuk kurumuş öylede sevgilimle buluşmaya gittim
Öyle mi diyodun? Ben demiyim o zaman.
Benim de tonla ütü yapilacak kiyafetim var. Ha benim degil pardon kocisimin ütüleri. Yarin giyecegi pantolon gomlegi utuliyim de bari sabah ugrasmiyim.. sen de duş al. Digerleri de uyusun.
Baska da emrim yok
Defol burdanben gideyim de reglli reglli bi duş yapayım bari
aha bi değişik dahabi kere arkadaşla içtik içtik sonra ben kustum saçıma hemde öyle uyudum ertesi gün saçımda kusmuk kurumuş öylede sevgilimle buluşmaya gittim
iğrençlik ötesi
Sen evlilikten dolayi mi izmirde yasiyorsun ?hiç koklamadım seni
ama düşünsene yımış yımış oluyosun banyoda sonra bi yatıyosun oyyy
o değil de ben izmirdeki yatağımı özledim ya o yumoştu süperdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?