- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
kızım bu adam senın ozguvenınıde calmıs senden.. bende ezık hıssedıyordum onunla bırlıkteyken kendımı ayrıl tamamen bak nasıl anlıyorsunya napıyım ben yıllaaaardır hiç aşk acısı falan çekmedim nasıl atlatılır böyle şeyler bilmiyom
avatarındaki garıya benziyon lanaçok güzelsin
beni demin topikten kovaladın
kızım bu adam senın ozguvenınıde calmıs senden.. bende ezık hıssedıyordum onunla bırlıkteyken kendımı ayrıl tamamen bak nasıl anlıyorsun
Kibhatırlattığın iyi oldu de çık gitunutmuştum
sagsfhasajlara sen kaç yaşındaydın benimle evlensene
ya anlamak isteyen adam anlardı kaç kez konuştuk yani
yapmak isteyen de yapardı bu kadar basit.
kızım bu adam senın ozguvenınıde calmıs senden.. bende ezık hıssedıyordum onunla bırlıkteyken kendımı ayrıl tamamen bak nasıl anlıyorsun
kib ın acılımı ney hıc dusunmedımiki anlama gelen kib de olabilir orda ikilemde kal
sagsfhasaj25 sen kuzu?
iki anlama gelen kib de olabilir orda ikilemde kal
bidaha hiçbi şekilde desteklemicem bu ilişkiyi bilesinbundan sonrasını nasıl atlatırsın o konuşulsun artık sende netsen
ha aynen boyle kızım sen guzelsın gencsın bırcok ustun ozellıklerın var ondan. senı el ustunde tutması lazım o yuzden oyle yapanı bul hayata bırdaha gelmıceksın onun nazını cekmekle mı omrunu gecırcen sonra da artık solugu hastanede mı alırsın bılememçaldı valla sanki onda çok bi poh varmış gibi baksana amanın da pişman olursam diyom
ya AHAHAH AHAHAH
bi dakika kendime gülücem
ya insan bi karar verir ardında durur ve kararından eminse de pişman olmaz
ben neye pişman olucam
beni iplememesine mi
yoksa her allahın günü ağlatmasını mı özlicem
belki o. demesini özlerim
aaa o daolmadı k.ş.r böyle tatlı sözleri özleyebilirim bak
kib ın acılımı ney hıc dusunmedım
22 el degmemiş goncagül bence beni kaçırmaholladaya gideriz senle çok mutlu oluruz arada just gelir bazende lilyen yolumuzu buluruz
ha aynen boyle kızım sen guzelsın gencsın bırcok ustun ozellıklerın var ondan. senı el ustunde tutması lazım o yuzden oyle yapanı bul hayata bırdaha gelmıceksın onun nazını cekmekle mı omrunu gecırcen sonra da artık solugu hastanede mı alırsın bılemem
hahah cıtırsın kacırmam22 el degmemiş goncagül bence beni kaçırmaholladaya gideriz senle çok mutlu oluruz arada just gelir bazende lilyen yolumuzu buluruz
bana el değdi sen tecrübeli hatunsun bunun gibilerle yapaman larabiz tecrübeli tecrübeli takılak
jahjasgasjakj koptum suan olsun kız onlarıda egıtırız ne olacekbana el değdi sen tecrübeli hatunsun bunun gibilerle yapaman larabiz tecrübeli tecrübeli takılak
ben gelmem22 el degmemiş goncagül bence beni kaçırmaholladaya gideriz senle çok mutlu oluruz arada just gelir bazende lilyen yolumuzu buluruz
hahah cıtırsın kacırmam.. ben 2. elım ama
aslında düşündüm de bana da degen degdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?