- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
o bağırınca ben de bağırıyorum,ağlamıyorum ben ciddi kavga olması lazımben bi kere bi bağırttırdım çok bağırdı
ağladım sonra
herkesin ilişkisi ayrı bir tür anasını satayımo bağırınca ben de bağırıyorum,ağlamıyorum ben ciddi kavga olması lazım
bence sen normalsinherkesin ilişkisi ayrı bir tür anasını satayım
ben bagiriyorum ben agliyorum o susuyo niye susuyon diye bagiriyom bagiriyo niye nagiriyon diye daha cok bagiriyomherkesin ilişkisi ayrı bir tür anasını satayım
ama üzülüyom hepbence sen normalsin
al işteben bagiriyorum ben agliyorum o susuyo niye susuyon diye bagiriyom bagiriyo niye nagiriyon diye daha cok bagiriyom
ben de.sadece ben soğuk nevale bi insan olduğum için ağlamıyomama üzülüyom hep
yorgan olmadıktan sonra kılıfı napim hmkyokyok yorganın dışına geçirilen kılıf var işte
onları ayrı alırsınn,nevresim şartyorgan olmadıktan sonra kılıfı napim hmkyastıktamı yok
en iyisi, bir de senin bir üst modelin var onlar üzülmüyor daben de.sadece ben soğuk nevale bi insan olduğum için ağlamıyom
onlar ruhsuzen iyisi, bir de senin bir üst modelin var onlar üzülmüyor da
sen de istiyorsun ki bir nevresim takımı alayım içinde bütün ev eşyaları olsunyorgan olmadıktan sonra kılıfı napim hmkyastıktamı yok
hepsinin kılıfı var yivrim senin mantiga gore yatagi da vermeleri lazimyorgan olmadıktan sonra kılıfı napim hmkyastıktamı yok
onları ayrı alırsınn,nevresim şart
ben öyle olmak istiyorumonlar ruhsuz
sen de istiyorsun ki bir nevresim takımı alayım içinde bütün ev eşyaları olsun
ne yapacağınıza bağlışişme yatak alsak 2 güne patlatırmıyık acaba
ben dee..bu şarkı tüm kızlara gelsin..ben öyle olmak istiyorum
ben çok takıyorum kafaya
hepsinin kılıfı var yivrim senin mantiga gore yatagi da vermeleri lazim
hard sekisne yapacağınıza bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?