Bugün o olay olalı bir hafta oldu ne bir sess ne bir seda
evet zaten mantıken her şeyi arkada bırakıyosunvallaa mı her şeyi arkada bırakmış gibi oluyon dimi *-*
bayramı yıne beklıyorsun yas tutar gıbıben de boyucam ama bayramdan sonra
siyah dimiben de boyucam ama bayramdan sonra
napiyim justiye yazmıyor yazmıyorsizde amma abarttınız beaa
napiyim justiye yazmıyor yazmıyor
sen niye o arasın diye bekliyosun sen aranapiyim justiye yazmıyor yazmıyor
bahanesı olur bu da zateno da sana tripleniyodur askerdeyim böyle yalnız bırakıyor beni diye
askerde ama instada foto beğenmekten geri kalmıyoro da sana tripleniyodur askerdeyim böyle yalnız bırakıyor beni diye
ben mi suçluyum ben neden arıyorum kisen niye o arasın diye bekliyosun sen ara
evet zaten mantıken her şeyi arkada bırakıyosunyeni arkadaşlar,üniversite ortamıı,yenilenmek için birebir.bir de yalnız yaşama ev arkadaşı bul çook kolay çevren de olurr
bayramı yıne beklıyorsun yas tutar gıbı
siyah dimi
askerde ama instada foto beğenmekten geri kalmıyor
o da beni yalnız bıraktı
benim sorunlarım olduğunu biliyor
çok heyecanlı la ya işte şimdi bunları yaparken evli olursam her b.kuma müdahale etmek isticek özgür olamıcam canımı sıkıyor ondan ya cumartesi sebişmek istersem nolcak
ne bileyim ne kadar gecikirse o kadar iyi diye düşünüyorum bi de tabii ki siyah değil aynı tonlarda devam
oo öyle düşünürsenn,herkes kendince haklı.ben mi suçluyum ben neden arıyorum ki
çok heyecanlı la ya işte şimdi bunları yaparken evli olursam her b.kuma müdahale etmek isticek özgür olamıcam canımı sıkıyor ondan ya cumartesi sebişmek istersem nolcak
ne bileyim ne kadar gecikirse o kadar iyi diye düşünüyorum bi de tabii ki siyah değil aynı tonlarda devam
ben demıyorumolum herkes siyah yakışıyor diyor
yaw işte o suçlu bu suçlu yok lili aş şunlarıben mi suçluyum ben neden arıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?