- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
ya nası bişiy anlamıyorum kapatın şu sosyal medya hesaplarını kafalar rahatlar..yoo feysde twitterda geziyor görüyorum
onda telefon kaptırma diye bi olay yok komutan zaten
benim bi tek feysim var zaten onu da okulun grubundan haber almak için kullanıyorumya nası bişiy anlamıyorum kapatın şu sosyal medya hesaplarını kafalar rahatlar..
canım bak bugun bı ayrılma haberı daha duydum eskı komsumuzun kızı bosanıyormus hemde bır cocugu var ve 5-6 senelık evlılerdı.ya of evet o kadar hırs yaptırıyodu ki bana ya varsa yoksa o lanet işi yemin ediyom kahvaltı masamızda bile danışanları vardı bi ilgilen iki güzel söz söyle dimi yok hmk yok ilgilenme ben kmim ki paçavra
ya engelleyemezsin tabi,oisterse kapatır ama artık beğeni falan da takma yani.benim sevgilim gibi sevgilisinin eski sevgilisinin instagram hesabına sızacak duruma gelirsin mazallahbenim bi tek feysim var zaten onu da okulun grubundan haber almak için kullanıyorum
yoksa pek alakam yok
onda her şey var maşallah
yok o kadar da değilya engelleyemezsin tabi,oisterse kapatır ama artık beğeni falan da takma yani.benim sevgilim gibi sevgilisinin eski sevgilisinin instagram hesabına sızacak duruma gelirsin mazallah
ben biliyorumyok o kadar da değil
ben geçmişi kurcalamam hiç
adlarını bile bilmem eski sevgilisinin falan
en iyisi bilmemekben biliyorumama bakmam yani erkekler manyak
vayy stalkerren iyisi bilmemek
ben bundan önceki sevgilimin eski sevgilisinin eski sevgilisini bile takip ediyorsum ya manyamıştım
nereye?kapadım telimi açmıcam zaten pazar ya da cumartesi gidicem
benim gitmemi mi bekledin?
benim gitmemi mi bekledin?
şimdi mi yazdın bunu? evet ben de pasif erkekleredayanamam adam gibi kavga edilecekse edecek arkadaş..nefretimi geri kazandım.
o kadar konuştuk bana yazdığı "anladım."
ha ben de şunu düşündüm ve döşedim aynı kelimelerle olamsa da
esas ben anladım. sen her gün sevdiği yemekleri yap her gün ayrı bi iç çamaşırı al striptiz bile yap fantezi üret sonra dayak ye. sonra bu travmatik olayı 1 haftada affetmedin diye sana kıçını dönsün. harika ya alma gönlümü kapanma ayaklarıma çabalama benim için esas ben anladım ne olduğumu ne kadar olduğumu anladım.
böyle yan gelip yatan pasif erkek işte salak.
ben de gelcem bayramda.kızım senden 1 hafta sonra gidiyorum ne alakası var
kurbanda yine gelicem ama ailemin yanına
şimdi mi yazdın bunu? evet ben de pasif erkekleredayanamam adam gibi kavga edilecekse edecek arkadaş..
ben de gelcem bayramda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?