Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya of evet o kadar hırs yaptırıyodu ki bana ya varsa yoksa o lanet işi yemin ediyom kahvaltı masamızda bile danışanları vardı bi ilgilen iki güzel söz söyle dimi yok hmk yok ilgilenme ben kmim ki paçavra
canım bak bugun bı ayrılma haberı daha duydum eskı komsumuzun kızı bosanıyormus hemde bır cocugu var ve 5-6 senelık evlılerdı.

benim bi tek feysim var zaten onu da okulun grubundan haber almak için kullanıyorum
yoksa pek alakam yok
onda her şey var maşallah
ya engelleyemezsin tabi,oisterse kapatır ama artık beğeni falan da takma yani.benim sevgilim gibi sevgilisinin eski sevgilisinin instagram hesabına sızacak duruma gelirsin mazallah

nefretimi geri kazandım.
o kadar konuştuk bana yazdığı "anladım."
ha ben de şunu düşündüm ve döşedim aynı kelimelerle olamsa da

esas ben anladım. sen her gün sevdiği yemekleri yap her gün ayrı bi iç çamaşırı al striptiz bile yap fantezi üret sonra dayak ye. sonra bu travmatik olayı 1 haftada affetmedin diye sana kıçını dönsün. harika ya alma gönlümü kapanma ayaklarıma çabalama benim için esas ben anladım ne olduğumu ne kadar olduğumu anladım.

böyle yan gelip yatan pasif erkek işte salak.

şimdi mi yazdın bunu? evet ben de pasif erkekleredayanamam adam gibi kavga edilecekse edecek arkadaş..

oturmuş acıyom bi de salağa duygusallaşıyom ağlıyom burda salak mıyım ne ya adamın umru değil ben oturdum barışsam mı barışmasam mı adamın mikinden aşağı kasımpaşa mı ne öyle bişey işte alla allaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…