İyi aksamlar. Ben 4 yıldır çalışıyorum. Kadrolu memurum. Evliyim. ise gitmekten çok bıktım sıkıldım. Imsanlarla ugrasmak istemiyorum. Sabahlari kalkmak istemiyorum.Anlamsız geliyor her şey.
Bazen istifa etmek geliyor aklıma. 3 guluk dunya niye kendimi bu kadar yoruyorum Hayatım monoton. Bu yaz hiç bir yere tatile gidemedik. Gitme planımiz vardı bazı durumlardan ötürü kaldı. Çalış çalış nereye kadar diyorum. Ev hanimi olan bazı arkadaşlarıma bakiyirum yasantisi daha iyi. Mesela kendilerine ait evleri var.
Biz kiradayiz. Çalışıyorsun da ne oluyor diyorum bazen
Ahh ahh ben ev hanimiyim ben de calisanlara cok özeniyorum.Ilerde emekli maasiniz olacak ,tazminatiniz olacak ,ekonomik özgürlük kadinin enn büyük silahi.Bir devlet memuru olmayi nasil isterdim size anlatamam.Calistiginiz saatler belli,hafta sonunuz var masslariniz garanti yatiyor,iş aramak zorunda degilsiniz.. Kimde ne yoksa ona özeniyor maalesef...İyi aksamlar. Ben 4 yıldır çalışıyorum. Kadrolu memurum. Evliyim. ise gitmekten çok bıktım sıkıldım. Imsanlarla ugrasmak istemiyorum. Sabahlari kalkmak istemiyorum.Anlamsız geliyor her şey.
Bazen istifa etmek geliyor aklıma. 3 guluk dunya niye kendimi bu kadar yoruyorum Hayatım monoton. Bu yaz hiç bir yere tatile gidemedik. Gitme planımiz vardı bazı durumlardan ötürü kaldı. Çalış çalış nereye kadar diyorum. Ev hanimi olan bazı arkadaşlarıma bakiyirum yasantisi daha iyi. Mesela kendilerine ait evleri var.
atanmak için çabalayıp duruyorum.özel sektörde çalıştım anam ağladı.çocuk olunca bakacak kimse olmayınca eve tikildim kaldim.evde olmaktan bunaldim.çalışmak istiyorum.yani herkesin derdi farkli.kim nerde değilse orada mutlu olacakmış gibi geliyor...İyi aksamlar. Ben 4 yıldır çalışıyorum. Kadrolu memurum. Evliyim. ise gitmekten çok bıktım sıkıldım. Imsanlarla ugrasmak istemiyorum. Sabahlari kalkmak istemiyorum.Anlamsız geliyor her şey.
Bende 23 yildir çalışıyorum bende bıktım bir kalem oynatasim yok ..maalesef emekli olmak icin 12 yil daha beklemem gerek prim ve sigortalilik suremi doldurdum halbukiii ahhh bu devlettt ahhh
İyi aksamlar. Ben 4 yıldır çalışıyorum. Kadrolu memurum. Evliyim. ise gitmekten çok bıktım sıkıldım. Imsanlarla ugrasmak istemiyorum. Sabahlari kalkmak istemiyorum.Anlamsız geliyor her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?