Bıkkınlık

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.631
2.558
133
İyi aksamlar. Ben 4 yıldır çalışıyorum. Kadrolu memurum. Evliyim. ise gitmekten çok bıktım sıkıldım. Imsanlarla ugrasmak istemiyorum. Sabahlari kalkmak istemiyorum.Anlamsız geliyor her şey.
Bazen istifa etmek geliyor aklıma. 3 guluk dunya niye kendimi bu kadar yoruyorum Hayatım monoton. Bu yaz hiç bir yere tatile gidemedik. Gitme planımiz vardı bazı durumlardan ötürü kaldı. Çalış çalış nereye kadar diyorum. Ev hanimi olan bazı arkadaşlarıma bakiyirum yasantisi daha iyi. Mesela kendilerine ait evleri var.
Biz kiradayiz. Çalışıyorsun da ne oluyor diyorum bazen

Son düzenleme:
Bende 23 yildir çalışıyorum bende bıktım bir kalem oynatasim yok ..maalesef emekli olmak icin 12 yil daha beklemem gerek prim ve sigortalilik suremi doldurdum halbukiii ahhh bu devlettt ahhh

İstifa etseniz tek maaş ile geçinebilecek durumda mısınız? Kuzenim özel sektörde yıllarca hafta içi tek gün izinle diğer günler 8de çıkarak çalıştı aldığı para da asgari ücret. O bir günlük izni kendine ayırıp dolu dolu geçiriyordu. Siz memursunuz kusura bakmayın yaptığınız şımarıklık. Ruh haliniz iyi değilse psikolojik destek almanızı öneririm. Ne yazık ki ülke şartları böyle ama mevcut durumdan sızlanmak yerine iyileştirmeye çalışmak elimizde. Aldığınız maaş kötü değil hafta sonu için bir yerlere gidebilirsiniz illa yaz tatiline gerek yok.

Bi de bu monoton hayatı daha az parayla yaşadığınızı hayal edin. Önümüz kış, zamlar kapıda. Millet sizin bırakmak istediğiniz iş için kendini parçalıyor senelerce. Böylelikle aklınız başınıza gelir diye düşünüyorum.

Yani ortada geçerli bi neden yokken iş bırakmayı düşünmek çok tuhaf geliyor bana ya. Aynı şeyi bir erkek yapsa tefe konur burada. İlginç

-ise gitmekten sıkıldım
-insanlarla ugrasmak istemiyorum
-hayatim monoton
-calisiyorsun da ne oluyor...
Surekli sikayet... bunun yerine istifa edebilirsiniz, boyle bir hakkiniz var. Ne diyelim ki... Yerinizde olmak isteyen yillarca kpss ye calisan insanlar var. Kimse kimseye oturdugu yerde para vermez. Is yeri oyun parki da degil ki eglenceli olsun.

Başka sorunlarınız, yorgunluklarınız var gibi geldi bana
4 yıl ne ki daha yolun başındasınız, işten sıkılmak için çok erken

Ahh ahh ben ev hanimiyim ben de calisanlara cok özeniyorum.Ilerde emekli maasiniz olacak ,tazminatiniz olacak ,ekonomik özgürlük kadinin enn büyük silahi.Bir devlet memuru olmayi nasil isterdim size anlatamam.Calistiginiz saatler belli,hafta sonunuz var masslariniz garanti yatiyor,iş aramak zorunda degilsiniz.. Kimde ne yoksa ona özeniyor maalesef...

atanmak için çabalayıp duruyorum.özel sektörde çalıştım anam ağladı.çocuk olunca bakacak kimse olmayınca eve tikildim kaldim.evde olmaktan bunaldim.çalışmak istiyorum.yani herkesin derdi farkli.kim nerde değilse orada mutlu olacakmış gibi geliyor...

Herkes kendini biliyor sonuçta ,çalışmasanız daha iyi olmayacağını biliyorsunuzdur ,başka hayata kırgınlığınız varsa terapi alın

Sakın ckmayn pismn olrsnz ustelik kadrolu memursun bn 10 yil calstim ew hanimlgna ozendim sonuc bunalima grdimkendi parani kazaniosun istedgni aliosun obur trlu 3un 5in hesabni ypcaksin

Bende 23 yildir çalışıyorum bende bıktım bir kalem oynatasim yok ..maalesef emekli olmak icin 12 yil daha beklemem gerek prim ve sigortalilik suremi doldurdum halbukiii ahhh bu devlettt ahhh

bravo ya gerçekten
23 yıl çalışacak enerjiyi asla kendimde bulamam sanırım
benim tek derdim prim onu doldurduğum gün istifa edicem diye düşünüyorum
ama daha 3,5 senedir çalışıyorum ve dama dedim

İstifa edin ve özel sektörde bir işe başlayın.
- Sabah 8 akşam 7-8 çalışın...
- Bazen hafta sonları işe gitmek zorunda kalın..
- İstediğiniz zaman yıllık izninizi vermesinler. PArça parça verip hiç etsinler...
- Maaşınız zamanında yatmasın bazen 1 hafta geciksin..
- PAtronun kaprislerine katlanmak zorunda kalın..
-Her an işssiz kalabilme korkunuz olsun...

Bakın hayatınıza nasıl heyecan geliyor....

dışarıda senin yerinde olmak için kırk takla atan insanlar var, böyle diyen insanlara çok kızıyorum ben, görevin ne bilmiyorum ama istifa et özele başla aldığın parayı alabiliyormusun bakalım, ondan geçtim haftasonun var tatilin var hayatında düzen var hayatta aile her zaman yanında olamaz ölümlü dünya, e el oğluna da güven olmaz hayat düz bir yol değil, ayakların üstünde durmak gibisi var mı? elinizde ki nimetlere şükredin bence... ben iki çocuğumla evde çalış işte çalış, tatil diyorsan o da baba evinde kaldı, ne yapayım yani öleyim mi tatile kaç yıldır gidemiyorum diye

En son 2016da hamileyim diye isten cikarildim. Kizim 8 aylikken is aramaya basladim tam 6 ay iş aradim kac yere gittim sayamadim bulamadim. Sonra kursa gittim. Tekrar is aramaya basladim ki ikinciye hamile kaldim. Simdi dusunuyorum. 2 sene daha boyle calisamicam. Eee onca yil ara verdikten sonra beni kim işe alır. On muhasebeciydim. Artik o meslekte kimse beni almak gider satis elemanligi falan yaparim herhalde. Hayat cok zor. Evimiz var ama ne sikintilar yasiyoruz. Evde oturmak diye birsey yok evin icinde oldugun muddetce evin isi hic bitmez. En azindan memursun haklarin var

Memursunuz, haklarınız var, sigortanız ve maaşınız garanti, saatler düzenli 1 saat fazla çalışsanız o da mesai bence çıkmayın. Seneye gidersiniz tatile. Çalıştığım için gidemedim değil de bu sene kısmet değilmiş seneye para biriktirelim de acısını çıkartalım diye düşünürseniz işinizden de soğumazsınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…