Merhaba hanimlar. 19 agustosda bi oglum oldu cok Sukur. Esim bazi problemlerden ve isinden dolayi yurtdisinda. Oglumuz olunca geldi 15 gun gibi kaldiktan sonra geri dondu. Bikac ay sonra artik hep yanimizda olacak Insallah. Simdilik kaynanamla oturuyorum esim gittigi icin. Kaynanam iyi kadindir onu kotuleyemem bebegime cok yardim ediyor ilk baslarda bu hosuma gidiyordu. Ilk cocuk hic tecrubem yok iyiki yardim ediyor diyordum. Ama gittikce canimi sikmaya basladi artik. Bebek aglayinca kucagima aliyorum sakinlesmiyor kayinvalidem aldigiyla bebegin susmasi bir oluyor. Ilk baslarda hep o sakinlestirdigi icin simdi onun kucaginda cok rahat oluyor. Huzursuz oluyorum ben annesiyim nasil oluyor ben sakinlestiremiyorum. Baska konu da sut meselesi. Benim sutum az bebek iciyor 10-15 dakika sonra yeniden agliyor boyle olunca bizde ek yemek vermeye basladik. Simdi bebek biberona alistigi icin anne sutu icmiyor. Azicik iciyor sonra gogsumde sut azaldigi icin artik kabul etmiyor cok agliyor. Kendimi ona yetersiz hissediyorum. Kayinvalidem de surekli ayni seyi soyluyor senin sutun az. Cay ic sut ici yemek ye sutun olsun laflarini duymaktan da cok yoruldum. Zaten bunlari bende biliyorum ayni seyleri cocuk gibi soyleyip durmanin ne anlami varki. Esim yanimizda olmadigi icin zaten uzgunum. Bebegime ne yapsam neden bunu yaptin keske boyle yapsaydin diyor. Bunu giydirme oraya koyma biktim artik. Esim icin birsey soylemiyorum. Zaten bi kac aylik oturuyorum onunla. Duvarlar sanki ustume geliyor. Yalniz kaynana olsa iyi bide elti var surekli burdalar 2 cocuguyla. Birileriyle dertlesmeye cok ihtiyacim var.