Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirdir hayatim aksam aksam, Kim kizdirdi seni
Dünya bile dönüyor insanlar nasıl dönmesin diye bi söz vardı..
Olayı özetliyor.
İnsanlar zaten en garip varlıklar bence..
Aklı olan, en eşsiz benzersiz bir varlığız ama asıl bizden korkulmalı..
Hayvanlardan korkuyoruz ama .... :44::44:
tanıdıgınız her kisiyle arkadas olmak zorunda degilsiniz... daha secici davranın, hata kabul etmeyin.
zaman zaman onların hatası arttıkca siz de yalnızlık hissedersiniz belki ama sahte ilişkilerle paylasımlarla vakit kaybetmekten iyidir.
Bana güya seve seve yardim etmeye calisan birinin yari yolda birakmasina. Insanlarin vefasizligina, benclilligine, insana umut verip o gönlü kirana, var oglu var![]()
Secici ola ola etrafimda insan biramadim. Hic mi güvenilir biri kalmaz. Tek basinaligin yolcusu tekbolur diye diye tek kaldim :) Valla inanmassin kardes insan düsmani bisey oldum ciktim. Millet de mi tuhaflik var bendemi cikaramadim gitti
Bu dünyada acaba güvenilir insan kaldimi ya cok merak ediyorum. Nedir bu insanlardaki döneklik. Bi tane dürüst insan yok etrafimdahayattan soguttular iyice
![]()
umut verip güven asilayipta yari yolda biraktiginin gönül sadakasini iki dünyadada veremezsin <<< bunu düsündgümde okadar rahatliyorumki . seni cok iyi anliyorum
sizde mi tuhaflık var bilemem fakat herkese guvenmek zorunda da degilsiniz zaten, nötr davranın, karsınızdaki kisilerden beklentilerinizi azaltın ve ne kadar supheyle yaklassanız dahi onyargılardan uzak bir sekilde iletisim kurmaya calısın. bir sekilde zamanla rayına giriyor ikili ilişkiler.
bence boşuna merak ediyosun canım
öyle insanlar kalmadı![]()
Bu dünyada acaba güvenilir insan kaldimi ya cok merak ediyorum. Nedir bu insanlardaki döneklik. Bi tane dürüst insan yok etrafimdahayattan soguttular iyice
![]()
İçinde Allah sevgisi olan insanlara güvene bilirsin güzelim. Kalbi peyğamber merhameti ve aşkıyla dolu olan insandan iyi bir sırdaş ve yoldaş olur diyorum,inşallah![]()
Allah sevgisi olmayan insana güvenilmez mi yani? Kalbi peygamber askiyla dolu olup binbir türlü yalan söyleyen, dedikodu yapan, birilerinin arkasindan is ceviren insanlarla karsilasmamissiniz sanirim. Tuhaf. Günde en az on tanesi ile karsilasiyorum. Böyle yorumlarin sebebini anlayamiyorum. Ötekilestirmeyen yorumlar yapsak daha iyi olur. Insan insandir. Inancsiz insan da inancli insan da gayet iyi ya da gayet kötü olabilir.
Allah sevgisi olmayan insana güvenilmez mi yani? Kalbi peygamber askiyla dolu olup binbir türlü yalan söyleyen, dedikodu yapan, birilerinin arkasindan is ceviren insanlarla karsilasmamissiniz sanirim. Tuhaf. Günde en az on tanesi ile karsilasiyorum. Böyle yorumlarin sebebini anlayamiyorum. Ötekilestirmeyen yorumlar yapsak daha iyi olur. Insan insandir. Inancsiz insan da inancli insan da gayet iyi ya da gayet kötü olabilir.
Etrafimda daha cok dindar insanlar var ama tamburun dedigine katiliyorum, insan insandir. Herkesden hersey beklenir bu devirde. Ne demisler babana bile güvenme :/