biktiiiiimmmmm

Tövbe estağfurullah,kardeşim insan babasına güvenmeye bilirmi :53: bu nasıl bir düşünce? Kusura bakmayın ama,bu yoruma yorum yapmadan geçemedim. Hata yapıyorsunuz,hata.

Ben onu mecazi anlamda yazmistim, bu devirde kimseye güvenilmez gibisinden. Yoksa tabiki babama güveniyorum. Yanlis anlasilma oldu sanirim :(

Son düzenleme:
Hayır hayır,anlamadınız beni galiba. Ben Allah korkusu demiyorum,Allah sevgisi diyorum. Bunlar farklı şeylerdir.
Elbette, benim de vardır farklı dilden,farkli dinden,farkli ırktan olan arkadaşlarım. Hatta ateist olan akrabalarım bile vardır. Hepsine saygım vardır. Yalnız benim nitelendirdiğim şey çok farklı bir şeydir. Sizin söylediğiniz insanlar,gösteriş için ibadet eden insanlardır. Bu konunun yeri değildir burası,bunu da hatırlatmamda fayda var :34: Mune ablamız görürsegazabına uğrarız.
Konu sahibesi beni anladıysa ne mutlu ona,anlamadıysa da sorun değil.:16:

Evet ben sizi anladim, görüstügüm insanlarin cogu namazinda niyazinda olan insanlar. Ama ne yazikki bunlarin bazilari bu dedigim seyleri yapiyolar. Hepimizin hatasi vardir ama pismanlik duymadan insanlari kirabiliyorlar yinede

Evet ben sizi anladim, görüstügüm insanlarin cogu namazinda niyazinda olan insanlar. Ama ne yazikki bunlarin bazilari bu dedigim seyleri yapiyolar. Hepimizin hatasi vardir ama pismanlik duymadan insanlari kirabiliyorlar yinede

Inanın bana kardeşim,bu dediğiniz insanlar,karşısındaki insandan çok,kendisine zarar verdiğinin farkında değildir.
Ne yazıkki,bu hayatta cahillik baş alıp gidiyor.

Son düzenleme:
Inanın bana kardeşim,bu dediğiniz insanlar,karşısındaki insandan çok,kendisine zarar verdiğinin farkında değildir.
Ne yazıkki,bu hayatta cahillik baş alıp gidiyor.

Haklisiniz… Yorumlar biraz olsun rahatlatti beni, halen kendi kendime söyleniyo olurdum :)

Back
X