Herkese iyi akşamlar.Öncelikle çok büyük ricamdır lütfen can sıkıcı yorumlar yapmayın.Daha çok yardım amaçlı, nasihat verip yönlendirecek güzel yorumlara ihtiyacım var.
Ablalarım 3 yıllık evliyim.Kv ile bir sürü sorun yaşadık.Fakat eşimden k. Pederime herkes kavgayı kimin çıkardığını, hakaretleriyle, küfürleriyle bana el bile kaldırıp üzerime yürüyen kv nin sorunlu olduğunu biliyorlardı.Herkes kimin suçlu olduğunu bilse de bile bile hep sustular.Bana yapılan her şeyi unuttu eşim. Evet kv sorunlu bir insan ki öyle olmasa bırakın beni kendi çevresindeki herkesle kavga etmez.Herkesten nefret ediyor, her şeyi bana kötüleyip duruyor.Bunları anlatıyorum çünkü olayı daha iyi anlamanızı istiyorum.
Eşim bundan 6ay öncesine kadar asgari ücretle çalışıyordu.Eşimin memur olması için ameliyat olması gerekiyordu yani memurluğa engel bir sağlık problemi vardı.Ameliyat için annesine kalan mirastan borç istedi ama kv eşime bağırıp para vermedi.Eşim de benden istedi bende altınımı verdim sağlığına kavuş geri vermesen de olur dedim. Daha sonra eşim ameliyat oldu sağlığına kavuştu.Sonra da sınavlara girdi ve memur oldu.Ve tabiki eşim memur olunca kv bana iyi davranmaya başladı.Artık sorun çıkarmıyor. Eşime iyi görünmeye çalışıyor.Çünkü eşimden yana beklentisi var.Bana oğlundan aylık bin tl para beklediğini kendi ağzıyla söyledi.Ve tabiki benimle kötü olursa görev yerine gelemez bu yüzden iyi davranıyor. Ama ben istemiyorum. Ne öyle sürekli gelmesini ne de eşimin para vermesini.Ne bana yaptıklarını unuturum, ne de eşime bağırıp çağırıp sana para falan vermem deyişini.
Geçenlerde eşimin babaannesi bana bir polis varmış kendisine ev almış ailesi de o eve geçmiş diyor.Ev zaten polisin ama kendisi memleket memleket gezeceği için ailesi geçti eve diyor.Bende bekarsa anlarım ama evli ise olmaz öyle şey, geçim herkese gerek dedim. Bozuldu tabi çünkü lafı kendi oğluna getiriyor.Yani siz şehir şehir gezeceksiniz evi alın kayınpederingil otursun demeye getiriyor.Eşim araba alacak kp diyorki ona güzel bir araba aldırıpta buralarda gezdirmem diyor.Eşim istediği arabayı alamazmış,pahalı hiç almazmış. En fazla 20 30 milyarlık alabilirmiş.Eşime demiyor bana diyor bunları.Babasına bine yakın para verecekmiş.Destek çıkacağım diyor.Eşim daha memur olmadan bile zaten kv kp oğlumuz bize destek çıkacak diyip diyip bana övünüyorlar.Eşime arabadan sonra ev alalım dediğimde ise kendi memleketinden ev alacağını kiraya vereceğini söylüyor ama yalan söylüyor sırf beni dizginlemek için.Eşim kendi memleketinden ev alacak oraya da ailesi girip oturacak.Ben hiç istemiyorum.Çünkü hep ben destek çıktım eşime. Elimde avucumda ne varsa verdim. Maddi manevi ben yanındaydım hep.Memur olacağını duyunca bir baba der mi hiç yıllarca memur olarak çalıştırmam.5 yılda ev araba aldınız aldınız diyor.Eşime diyorum bunları hiç sesini çıkarmıyor. Ben bu insanların iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum.3 yıldır giyimimden tutun da bebeğim olursa onun adını ne koyacaklarına kadar her şeye kendileri karar veriyor.Daha da eşim ailesini savunuyor.
Annem sana kaynanalık yapmadı diyor. Ettiği küfürleri söyleyince daha da üste çıkıyor.İstiyorum ki eşim kendisini tamamen bana, çekirdek ailemize adasın. Ailesine hayır demeyi bilsin.Hayır değince kimseden bir şey gitmiyor.Ve ne yaparsam yapayım hiç bir şekilde emeklerimi görmüyor. Bazen istemsizce ağlıyorum. Kızıyorum kendime çünkü hala nasıl seviyorum bu adamı diye.Ne yapacağımı bilmiyorum.Tek bildiğim görev yerine gidince kendimi kitaba deftere gömüp ünüversite sınavına çalışmak.