BIKTIM ARTIK

Bu aileden de eşinden de düzelme bekleme. Hayal ettiğin gibi olmayacak hiçbir şey sürekli karışacaklar eşinle kötü olacaksın. Keşke böyle bi adamla evlenmeseydin, neyse artık. Bu arada üniversite diye yazılıyor, ayrıca değince değil deyince. Sınavda çıkar diye söylüyorum.
Yaptığım yanlış evlilikten sonra bu yazım yanlışları düzeltilir, saolun yine de.

Cok üzüldüm size bukadar olan bitenden sonra esin hAla ailesini savunup onlara para vermeye ev almaya calisiyosa yol yakinken bu karaktersiz adamdan kurtulun hayat guzel olene kadar bu stres bu gerginlikle yasanirmi :(
Evet ama ben zaten kaçarak evlendim. Kendi kendime ettim her şeyi.

Son temennilerin temennide kalır once onu diyim.
Anacı olur bunlar evlendikten sonra.
Altınlarını geri yaptır.
Sonra kendine yatırım yap,kenara 3-5 bisey at söyleme adama.
Mümkünse gir ise calıs.
Birikim gizliden yapıyorum zaten fakat çalışmama da çok karşı

Siz kayincalidelerle mi yasiyorsunuz? Oncelikle atanma yeriniz belli olsun. Sonra yavas yavas esyalarinizi alin. Sonra esin onlara 1000 tl gondrrnek yerine senin altinlarini yavas yavas odesin. Sonra da birikim yapin ev almak icin. Kayinvalidelere de surekli borcumuz var deyin parasizliktan yakinin yoksa yakanizi birakmaz.
Bu arada esinin tavirlari hic hosuma gitmedi. Sen altinlarini almaya bak once.
Atanma yeriniz belli olunca da kayinvalideyle araya mesafe koyun.

Siz kayincalidelerle mi yasiyorsunuz? Oncelikle atanma yeriniz belli olsun. Sonra yavas yavas esyalarinizi alin. Sonra esin onlara 1000 tl gondrrnek yerine senin altinlarini yavas yavas odesin. Sonra da birikim yapin ev almak icin. Kayinvalidelere de surekli borcumuz var deyin parasizliktan yakinin yoksa yakanizi birakmaz.
Ben gitmeden mesafe koydum zaten canım. Eşimin eğitimi bitince evimi toplayacağım iki hafta sonra da gidiyoruz. Evet altınımı kesinlikle aldıracağım.

Yok hayır evlerimiz ayrı.bu iyi fikir evet. Sürekli borcumuz var diyip durayım. Zaten araba alacağız taksit ödeyeceğiz.

Herkese iyi akşamlar. Hanımlar artık sabrımın tükendiği anlardayım. Lütfen topa tutmayın zira artık can sıkmak beni yorar oldu. Daha önce de konularımda bahsetmiştim eşim Jandarma eğitiminde. Son 1 ay kaldı eğitimin bitmesine. ben bu 5 aylık eğitim sürecini bir ay annemgil de bir hafta Kayınvalidemgilde kalarak geçirdim. Şimdi ise eğitimin bitmesine 1 ay kala kayınpederimin mezuniyet törenine gitmeyip Kayınvalidemin gideceğini öğrendim. Ama asıl sorun şu ki nasıl ve kimle gideceği.Kayınvalidem ikimiz otobüsle gidelim istiyor. Törenden sonra zaten eğitim bittiği için eşimi de alıp geleceğiz.Fakat ben kayınvalidem ile gitmek istemiyorum. Çünkü Kayınvalidem tek oturacak ya da başka birisiyle. Ben de eşimle oturacağım otobüste gelirken. Peki eşim ne yapacak annesi kıskanmasın diye yanımdan kalkıp ya onun yanına gidip oturacak ya da beni yanından kaldırıp annesinin yerine oturtacak. Belki de bunlara gerek kalmaz kayınvalidem çok çirkef ben oğlumla oturmak istiyorum diyebilir.Adamın annesi,neyinden kıskanıyorsun gibi yorumlarda bulunmayın daha önceki konularım da nasıl bir kayınvalide olduğunu okuyup öğrenebilirsiniz. Evet kıskanıyorum. O da zaten nispet yapıyor sürekli nispet.Eşimi sindirdiğini düşünüyorum çünkü kv gidince eşim beni hep yok sayıyor. Ya bir tek ben değil diğer kişiler bile dikkat etmiş buna. Annesinin yanında bana çok uzak davranıyor. Kayınvalidem önceden bana eşimin yanında laf sokardı kavgalarda küfür hakaret ne olursa olsun hep eşimin yanında söylerdi eşim evliliğimizin ilk 5 ayında sürekli savundu beni çünkü gördü ki annesi bana karşı hep kinli, hep nefret dolu.Ama artık kayınvalidem taktik değiştirdi oğlunun yanında kızım kızım. Eşim de yaptığı dediği her şeyi unutuyor.Bir de bana annem sana kaynanalık yapmıyor diyor.Yapmıyorsa neden çevredeki akrabalar bana kızım senin bu kv çok çekti kayınvalidesinden ama görüyoruz ki sana da aynılarını yapıyor. Bana bir laf mı sokacak oğlunun olmadığı yerde yapıyor diyeceksiniz ki sen de eşin olmadığı yerde ona karşılık ver laf sok bunu da çok yaptım.Ama yine üzülüyorum. Atlatamıyorum yapılan her kötülüğün yanına kalmasını. Ama eşim bir türlü görmüyor sürekli benimle uğraştığını. Evliliğimin 4.ayında bir kavga da bana çok afedersiniz ors.. pu demişti. Ben bunu duydum ama eşim kabul etmiyor. Ben bu söyleyenleri hiç unutamadım. Ama hepsi inkar etti. Annesinin nasıl bir insan olduğunu bildiği halde hala onu hiç bana kaynanalık yapmıyormuş gibi görüyor zannediyor ki benim yanımda annem bir şey söylemiyor ben olmayınca da bir şey söylemiyor zannediyor.Ses kaydı almak istedim söylenenleri. Sonra vazgeçtim çünkü biliyorum ki ses kaydında konuşanlar değil ses kaydına alan yani ben suçlu olacağım.Çünkü ben eşimin gözünde hep kötüyüm. Bana diyorki sen bu aileyi bölmeye çalışıyorsun. Sürekli huzursuzluk çıkarıyorsun.Şunu da çok denedim kv ile biz bizeyken de oğlunun yanında da hep çok iyi davrandım. Dedimki yaptığı kötülüklerle utanır belki. Ama o da olmadı bu sefer de çok yüz verdim ne kadar iyi davrandıkça sanırım çok beklentiye girdiler.Şimdi de gözleri eşimin maaşında.Ve ben en çokta şuna üzülüyorum. Eşim jandarma olamadı çünkü gözlük kullanıyordu.Lazer ameliyat olması gerekti ve ben dedim benim bileziği bozduralım diye. Ama o zamanlar kv miras kalmıştı ve o da koluna bikezik almıştı. Eşimde anneisnin bileziği bozdurup borç para vermesini istedi ama kv bağırdı çağırdı eşime vermedi para. Sonra eşim bana geldi benden istedi ben de verdim.Şöyle ki iki gözünün derecesi çok yüksekti. Eşime demiştim meslek için değil sağlığın için veriyorum diye. Hatta geri de istmem bilezik falan diye. Şimdi adam jandarma bana maksimum ayda 500 tl veriyor. Ama annesi aylık oğlundan 1000 tl istiyor, bekliyor. Oğlum daha yeni mesleğinde ilerleyen zamanlarsa verir diyor.Eşime dedim ben istemiyorum vermeni diye. Zoruma gidiyor yapılanlar.Ki eşim de bugün vermez yarın kesin verir. Bıktım artık ben ittirmedikçe gitmiyor, ben emek vermedikçe bir yere varamıyor, hep benden gidiyor gibi hissediyorum. Daha öncede yazdım bunları.Tepki vermenizi istemiyorum. Çünkü psikiyatri beni psikoloğa yönlendirip en büyük sorunumun konuşamamak,dinlenilmemek olduğunu söyledi. Sürekli güvendiğim inandığım insanlara dertlerimi döküp rahatlamam gerektiğini söyledi.Güvenip derdimi dökebildiğim sadece sizlersiniz.

Neden 2. Üyelik anlatsana biraz :))))

Ne kadar benzer her şey değil mi? Sıkıntılı mısınız? Amaç nedir yani? İnsanları neden meşgul ediyorsunuz?

Herkese iyi akşamlar.Öncelikle çok büyük ricamdır lütfen can sıkıcı yorumlar yapmayın.Daha çok yardım amaçlı, nasihat verip yönlendirecek güzel yorumlara ihtiyacım var.
Ablalarım 3 yıllık evliyim.Kv ile bir sürü sorun yaşadık.Fakat eşimden k. Pederime herkes kavgayı kimin çıkardığını, hakaretleriyle, küfürleriyle bana el bile kaldırıp üzerime yürüyen kv nin sorunlu olduğunu biliyorlardı.Herkes kimin suçlu olduğunu bilse de bile bile hep sustular.Bana yapılan her şeyi unuttu eşim. Evet kv sorunlu bir insan ki öyle olmasa bırakın beni kendi çevresindeki herkesle kavga etmez.Herkesten nefret ediyor, her şeyi bana kötüleyip duruyor.Bunları anlatıyorum çünkü olayı daha iyi anlamanızı istiyorum.
Eşim bundan 6ay öncesine kadar asgari ücretle çalışıyordu.Eşimin memur olması için ameliyat olması gerekiyordu yani memurluğa engel bir sağlık problemi vardı.Ameliyat için annesine kalan mirastan borç istedi ama kv eşime bağırıp para vermedi.Eşim de benden istedi bende altınımı verdim sağlığına kavuş geri vermesen de olur dedim. Daha sonra eşim ameliyat oldu sağlığına kavuştu.Sonra da sınavlara girdi ve memur oldu.Ve tabiki eşim memur olunca kv bana iyi davranmaya başladı.Artık sorun çıkarmıyor. Eşime iyi görünmeye çalışıyor.Çünkü eşimden yana beklentisi var.Bana oğlundan aylık bin tl para beklediğini kendi ağzıyla söyledi.Ve tabiki benimle kötü olursa görev yerine gelemez bu yüzden iyi davranıyor. Ama ben istemiyorum. Ne öyle sürekli gelmesini ne de eşimin para vermesini.Ne bana yaptıklarını unuturum, ne de eşime bağırıp çağırıp sana para falan vermem deyişini.
Geçenlerde eşimin babaannesi bana bir polis varmış kendisine ev almış ailesi de o eve geçmiş diyor.Ev zaten polisin ama kendisi memleket memleket gezeceği için ailesi geçti eve diyor.Bende bekarsa anlarım ama evli ise olmaz öyle şey, geçim herkese gerek dedim. Bozuldu tabi çünkü lafı kendi oğluna getiriyor.Yani siz şehir şehir gezeceksiniz evi alın kayınpederingil otursun demeye getiriyor.Eşim araba alacak kp diyorki ona güzel bir araba aldırıpta buralarda gezdirmem diyor.Eşim istediği arabayı alamazmış,pahalı hiç almazmış. En fazla 20 30 milyarlık alabilirmiş.Eşime demiyor bana diyor bunları.Babasına bine yakın para verecekmiş.Destek çıkacağım diyor.Eşim daha memur olmadan bile zaten kv kp oğlumuz bize destek çıkacak diyip diyip bana övünüyorlar.Eşime arabadan sonra ev alalım dediğimde ise kendi memleketinden ev alacağını kiraya vereceğini söylüyor ama yalan söylüyor sırf beni dizginlemek için.Eşim kendi memleketinden ev alacak oraya da ailesi girip oturacak.Ben hiç istemiyorum.Çünkü hep ben destek çıktım eşime. Elimde avucumda ne varsa verdim. Maddi manevi ben yanındaydım hep.Memur olacağını duyunca bir baba der mi hiç yıllarca memur olarak çalıştırmam.5 yılda ev araba aldınız aldınız diyor.Eşime diyorum bunları hiç sesini çıkarmıyor. Ben bu insanların iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum.3 yıldır giyimimden tutun da bebeğim olursa onun adını ne koyacaklarına kadar her şeye kendileri karar veriyor.Daha da eşim ailesini savunuyor.
Annem sana kaynanalık yapmadı diyor. Ettiği küfürleri söyleyince daha da üste çıkıyor.İstiyorum ki eşim kendisini tamamen bana, çekirdek ailemize adasın. Ailesine hayır demeyi bilsin.Hayır değince kimseden bir şey gitmiyor.Ve ne yaparsam yapayım hiç bir şekilde emeklerimi görmüyor. Bazen istemsizce ağlıyorum. Kızıyorum kendime çünkü hala nasıl seviyorum bu adamı diye.Ne yapacağımı bilmiyorum.Tek bildiğim görev yerine gidince kendimi kitaba deftere gömüp ünüversite sınavına çalışmak.
selam

vallahi konunu tam.okuyamadim baya uzun, ama konuyu anladim sanirim.

eşin tayin olur yasadiginiz sehirden ve kvlerden uzaklasirsiniz belki. bunu ister misin?

1000lira az parami canim her ay her.ay verilir mi? ben yiyemedim sen ye der gibi.

ama bence esine de güven. ben esime kac kez annenlere aylik para gonderelim dedim esim gerek yok dedi. belki siz kafaniza takiyorsunuz ama esiniz cozecek kafanizdaki sorunu

Ne kadar benzer her şey değil mi? Sıkıntılı mısınız? Amaç nedir yani? İnsanları neden meşgul ediyorsunuz?
Kız bende onun peşine düştüm tam. Diyorum tanıdık geldi :KK70:

Oğullarım böyle olur diye çok korkuyorum yahu ben!
Bizlerin babaları böyle değildi, daha özgür, asi, aileyi hatta yok sayan tiplerdi.
E o yeşilçam filmleriyle büyüdük, fabrikalardan vazgeçip sevdiğine kavuşan adamlar vardı etrafta.
Şimdiki nesil, 40 ve altı inanılmaz anacı babacı.
Bu ne ya böyle, evlenme!!!

Karını cananın yapamayacaksan, ananla göbek bağını koparamayacaksan, 3 gram aklını çalıştırmak yerine ailenin emir eri olacaksan bi s.. git!!
Yazık günah değil mi size?
Elbette benim eşim de böyle, ama bu düzeyde olamaz, imkanı yok olamaz.

Bende vermiştim altınlarımı , maaşına el koydum altınlarımı ıstıyorum dıye artı işe girdim .
Hiçkimse için hiçbirseye degmez , sız sadece kaynananızdan bahsetmıssınız bende ek olarak 7 tanede gorumce var , sinir hastası oldum fibromiyalji başladı saçlarım beyazladı

M Mavivioletta kullanıcı adını değiştirince 2. Üyelik gerçeğini değiştiremiyorsun, benim konu konu içeriğini hatırlayanlar kullanıcı adı ile değil içerikle arama yapıyor ;) kibledim zaten inceleme bitince ban yemiş olursunuz.

Herkese iyi akşamlar.Öncelikle çok büyük ricamdır lütfen can sıkıcı yorumlar yapmayın.Daha çok yardım amaçlı, nasihat verip yönlendirecek güzel yorumlara ihtiyacım var.
Ablalarım 3 yıllık evliyim.Kv ile bir sürü sorun yaşadık.Fakat eşimden k. Pederime herkes kavgayı kimin çıkardığını, hakaretleriyle, küfürleriyle bana el bile kaldırıp üzerime yürüyen kv nin sorunlu olduğunu biliyorlardı.Herkes kimin suçlu olduğunu bilse de bile bile hep sustular.Bana yapılan her şeyi unuttu eşim. Evet kv sorunlu bir insan ki öyle olmasa bırakın beni kendi çevresindeki herkesle kavga etmez.Herkesten nefret ediyor, her şeyi bana kötüleyip duruyor.Bunları anlatıyorum çünkü olayı daha iyi anlamanızı istiyorum.
Eşim bundan 6ay öncesine kadar asgari ücretle çalışıyordu.Eşimin memur olması için ameliyat olması gerekiyordu yani memurluğa engel bir sağlık problemi vardı.Ameliyat için annesine kalan mirastan borç istedi ama kv eşime bağırıp para vermedi.Eşim de benden istedi bende altınımı verdim sağlığına kavuş geri vermesen de olur dedim. Daha sonra eşim ameliyat oldu sağlığına kavuştu.Sonra da sınavlara girdi ve memur oldu.Ve tabiki eşim memur olunca kv bana iyi davranmaya başladı.Artık sorun çıkarmıyor. Eşime iyi görünmeye çalışıyor.Çünkü eşimden yana beklentisi var.Bana oğlundan aylık bin tl para beklediğini kendi ağzıyla söyledi.Ve tabiki benimle kötü olursa görev yerine gelemez bu yüzden iyi davranıyor. Ama ben istemiyorum. Ne öyle sürekli gelmesini ne de eşimin para vermesini.Ne bana yaptıklarını unuturum, ne de eşime bağırıp çağırıp sana para falan vermem deyişini.
Geçenlerde eşimin babaannesi bana bir polis varmış kendisine ev almış ailesi de o eve geçmiş diyor.Ev zaten polisin ama kendisi memleket memleket gezeceği için ailesi geçti eve diyor.Bende bekarsa anlarım ama evli ise olmaz öyle şey, geçim herkese gerek dedim. Bozuldu tabi çünkü lafı kendi oğluna getiriyor.Yani siz şehir şehir gezeceksiniz evi alın kayınpederingil otursun demeye getiriyor.Eşim araba alacak kp diyorki ona güzel bir araba aldırıpta buralarda gezdirmem diyor.Eşim istediği arabayı alamazmış,pahalı hiç almazmış. En fazla 20 30 milyarlık alabilirmiş.Eşime demiyor bana diyor bunları.Babasına bine yakın para verecekmiş.Destek çıkacağım diyor.Eşim daha memur olmadan bile zaten kv kp oğlumuz bize destek çıkacak diyip diyip bana övünüyorlar.Eşime arabadan sonra ev alalım dediğimde ise kendi memleketinden ev alacağını kiraya vereceğini söylüyor ama yalan söylüyor sırf beni dizginlemek için.Eşim kendi memleketinden ev alacak oraya da ailesi girip oturacak.Ben hiç istemiyorum.Çünkü hep ben destek çıktım eşime. Elimde avucumda ne varsa verdim. Maddi manevi ben yanındaydım hep.Memur olacağını duyunca bir baba der mi hiç yıllarca memur olarak çalıştırmam.5 yılda ev araba aldınız aldınız diyor.Eşime diyorum bunları hiç sesini çıkarmıyor. Ben bu insanların iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum.3 yıldır giyimimden tutun da bebeğim olursa onun adını ne koyacaklarına kadar her şeye kendileri karar veriyor.Daha da eşim ailesini savunuyor.
Annem sana kaynanalık yapmadı diyor. Ettiği küfürleri söyleyince daha da üste çıkıyor.İstiyorum ki eşim kendisini tamamen bana, çekirdek ailemize adasın. Ailesine hayır demeyi bilsin.Hayır değince kimseden bir şey gitmiyor.Ve ne yaparsam yapayım hiç bir şekilde emeklerimi görmüyor. Bazen istemsizce ağlıyorum. Kızıyorum kendime çünkü hala nasıl seviyorum bu adamı diye.Ne yapacağımı bilmiyorum.Tek bildiğim görev yerine gidince kendimi kitaba deftere gömüp ünüversite sınavına çalışmak.

Ha bir de ünüversite değil üniversite.

M Mavivioletta kullanıcı adını değiştirince 2. Üyelik gerçeğini değiştiremiyorsun, benim konu konu içeriğini hatırlayanlar kullanıcı adı ile değil içerikle arama yapıyor ;) kibledim zaten inceleme bitince ban yemiş olursunuz.
Canım 2.üyelik gerçeğini değiştirmeye çalışan yok.ben zaten tamamen kk dan gideceğim için ismimi değiştirmeyi tercih ediyorum da ikinci bir üyelik açmamında kendimce sebepleri var fakat sizi neden gerdi bu durum anlamadım.

İkinci üyelikteki konunun sonunda belirtmiş. Çokta şeetmemek lazım :)

Back
X