BIKTIM ARTIK

Canım 2.üyelik gerçeğini değiştirmeye çalışan yok.ben zaten tamamen kk dan gideceğim için ismimi değiştirmeyi tercih ediyorum da ikinci bir üyelik açmamında kendimce sebepleri var fakat sizi neden gerdi bu durum anlamadım.

Canım derken? Beni geren bir durum yok. Forum kuralı bu. Aynı şeylerle de forumu meşgul etmeniz gerçekten tavsiyeye ihtiyacı olanlara haksızlık. Yoksa siz kimsiniz de beni gereceksiniz?

İkinci üyelikteki konunun sonunda belirtmiş. Çokta şeetmemek lazım :)

Tamam da, güvendiği bir burası var diye neden böyle bir şey yapsın ki? Saçma sapan bir de güya anlaşılmasın diye birinde jandarma birinde polis demiş, birinde sağlık sorununun ne olduğunu yazmış diğerinde yazmamış falan.

Tamam da, güvendiği bir burası var diye neden böyle bir şey yapsın ki? Saçma sapan bir de güya anlaşılmasın diye birinde jandarma birinde polis demiş, birinde sağlık sorununun ne olduğunu yazmış diğerinde yazmamış falan.
Ben birinde memur dedim birinde jandarma. Ne polisi ya ne alaka. Ayrıca da ben zaten Mune hanıma gereğini yazdım. İkinci hesap açtığımı ve üyeliklerimi sonlandırmasını falan. Ama siz neden bu kadar sorun haline getirip büyüttünüz anlamadım. Ben ikinci üyeliği açtım. Bunu farkettiniz daha sonra düşüncenizi belirtiniz ve hala devam ediyorsun bir şeyler yazmaya.Site yöneticileri duruma el atar zaten.

Ben birinde memur dedim birinde jandarma. Ne polisi ya ne alaka. Ayrıca da ben zaten Mune hanıma gereğini yazdım. İkinci hesap açtığımı ve üyeliklerimi sonlandırmasını falan. Ama siz neden bu kadar sorun haline getirip büyüttünüz anlamadım. Ben ikinci üyeliği açtım. Bunu farkettiniz daha sonra düşüncenizi belirtiniz ve hala devam ediyorsun bir şeyler yazmaya.Site yöneticileri duruma el atar zaten.

Gereğini ben açığa çıkardıktan yaptıysanız zaten yapmama şansınız yoktu :) daha fazla uzatmayın. Konuşurken de bir sen bir siz bir canım, ne bu laubalilik.

Back
X