bıktım artık! :(

cadi1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
207
91
29
Selam arkadaşlar.
ben yurtdışına gelin geldim kv.lerle yaşıyorum 9 aydır.ilk gelsiğimden beri kv bana sokmadığı laf kalmadı
Her şeye karışıyor laf sokuyor
Evde herkes çalışıyor ben yalnız kalıyorum evi temizliyorum akşam işten geliyor kapıdan içeri adım atar atmaz 'aa evim mikrop yuvası olmuş hiç bakmıyorsun eve' diyor
Her seferinde hiç bişey söylemiyordum şimdi 7 aylık hamileyim ağırlaştım her işe yetişemiyorum hala laf söylemeye devam ediyor . dün yine birşeyler söyledi artık dayanamadım tartıştık kocama öyle şeyler söyledi ki kendisin hakli çıkardı herkeste onun tarafına geçti yalnız kaldım:KK43:
Kocama da ayrı eve çıkalım diyorum ama ikna edemiyorum.
Lütfen bana yardım edin nasıl ikna ederim kocamı
Bıktım artık kvle yaşamak istemiyorum sinirlenmekte zararlı ama sinirlenmemek elde değil ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:

Ben ayrı yaşıyorum ama yinede anlaşamıyorum.Nedense geleneksel bir husumet var kaynana gelin arasında anlaşmaya çalışma.Zaten yapsanda söyleniyor sende hiç birşey yapma zaten hamilesin kendini bebeğini üzme.Onu memnun edemezsin.umarım eşini ikna edersin.Ama erkekler annesine toz kondurmuyor.

Ben ayrı yaşıyorum ama yinede anlaşamıyorum.Nedense geleneksel bir husumet var kaynana gelin arasında anlaşmaya çalışma.Zaten yapsanda söyleniyor sende hiç birşey yapma zaten hamilesin kendini bebeğini üzme.Onu memnun edemezsin.umarım eşini ikna edersin.Ama erkekler annesine toz kondurmuyor.

İnşaAllah bebek doğuduktan sonra ne yapacağım onu düşünüyorum
Yapmasam yine söyleniyor
Geldiğim gunden bu yana hep yuttum sözlerin birşey demedim ama artik olmuyor :KK43:

İnşaAllah bebek doğuduktan sonra ne yapacağım onu düşünüyorum
Yapmasam yine söyleniyor
Geldiğim gunden bu yana hep yuttum sözlerin birşey demedim ama artik olmuyor :KK43:

Allah yardımcın olsun canım çok zor ama sen eşini tanıyorsun onu ikna edicek bir yol bulursun.

Selam arkadaşlar.
ben yurtdışına gelin geldim kv.lerle yaşıyorum 9 aydır.ilk gelsiğimden beri kv bana sokmadığı laf kalmadı
Evde herkes çalışıyor ben yalnız kalıyorum evi temizliyorum akşam işten geliyor kapıdan içeri adım atar atmaz 'aa evim mikrop yuvası olmuş hiç bakmıyorsun eve' diyor
Her seferinde hiç bişey söylemiyordum şimdi 7 aylık hamileyim ağırlaştım her işe yetişemiyorum hala laf söylemeye devam ediyor . dün yine birşeyler söyledi artık dayanamadım tartıştık kocama öyle şeyler söyledi ki kendisin hakli çıkardı herkeste onun tarafına geçti yalnız kaldım:KK43:
Bıktım artık kvle yaşamak istemiyorum sinirlenmekte zararlı ama sinirlenmemek elde değil ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Üzüldüm inş eşin anlar ikna olur cıkarsınız keşke başta kabul etmeseydin burada yaşıyorlar ama kafa cok geride maalesef bazı insanların eşin anlaması lazım ama işlerine gelmiyor bazı erkeklerin eşya al ev döşe anneleri de caydırıyor tabi hangi ülkede sin canım

Üzüldüm inş eşin anlar ikna olur cıkarsınız keşke başta kabul etmeseydin burada yaşıyorlar ama kafa cok geride maalesef bazı insanların eşin anlaması lazım ama işlerine gelmiyor bazı erkeklerin eşya al ev döşe anneleri de caydırıyor tabi hangi ülkede sin canım
İsvecteyim canım
Annesine cok düşkun eşim:KK43:

Offf Of çok zor canım allah yardimcin olsun bende geçen hafta mecburiyetten gittim kV de kaldım .. hala kendime gelmedim. Hergün gezmeye gitti evini temizledim çocukla birlikte yine Yarananamadim millet benim temizligimı titizliğimı söyler benimki de beni beğenmez.. Yani olmuyor canım el kapısına Yaranamyorsun iyisi mı boşver takma kafaya bebeğin için..Duymaz dan gel..

Bazen boşadığım kocamı yerden yere vuruyorum mesajlarımda ama :KK4:

Şimdi düşünüyorum da bana "annemin evini temizleme" dememiş hiç, hatırlamıyorum.

Ya da dedi ama üstüme mi alınmadım acaba :cool:

En azından bunun için tartışma çıkarmamış, küsmemiş, trip atmamış demek ki. Yoksa hatırlardım.

Gerçi annemin evinde eve yardımcı gelirdi temizliğe, ben elimi sürmezdim. Evlendikten sonra da benim evime gelmede devam etti. Sanırım yüz bulamadı bunu demeye.

Eltim ve görümcem bayram önceleri giderdi temizliğe. "AAAA benim yardımcım çok güzel temizliyo, onu getirtelim mi sana anne" derdim. Yok gerek yok, kızım temizler, parasını ona veririm, onun da ihtiyacı var derdi. Bayramda giderdim, tavanda örümcek ağları, sandalyelerin bacaklarında bir parmak toz.

Neyse uzattım. Özetle demek istediğim şu: Seni o eve hizmetçi almışlar. Bedava hizmetçi.
Ben şimdi eve yatılı yardımcı arıyorum, hesaplıyorum, bana sigortası ile maliyeti yaklaşık 2000 TL. Siz bu işleri bedava yapıyorsunuz, karın tokluğuna.

Kendinize değer verin önce, sonra diğer insanlardan değer bekleyin.

allah yardımcın olsun.
destek olmayan bi eşle yaşamak zor.
ne kadardır evlisin?

Cumbur cemaat calisan bir aileyse, ayri ev acma konusu parasal birsey degil. Belki esin icten ice biraz daha annemlerde sabredelim, para biriktirip oyle cikalim diye dusunuyordur? Esinle bunu konustunuzmu? Belki esine 'evet hayatim mantikli, oturup hesap yapalim mi, nezaman kendi evimizi guzelce dizebilecek kadar para sahibi oluruz?' diyemezmisin? Tum gun evde napiyorsun bu arada? Sadece temizlik degildir herhalde? Dil kurslarina gidiyormusun, arkadas cevren varmi, derneklere filan gidiyormusun sosyallesmek acisindan? Bunlari yapmiyorsan esine bu faaliyetlere baslamak istedigini soyleyebilirsin. Cocuk dogduktan sonra pekala evde babasiyla, kv/kp yanina birakip cikabilirsin. Yurtdisinda oyle gelinler varki, bazen gercekten durumlarini icler acisi buluyorum.

Selam arkadaşlar.

valal şeytanlık yap ay fenayım ay köütüm yat bi kenara boşversen hep mi iyi olcaz.bende 9 aya kadar eşimn ütüsünü yemeğini dört döne döne yetiştirmdim yinen yetmedim. hiiç gerek yok .işnle sornun yoksa iki işve iki naz birazda numara (normalde nefret ederim aam yapacak bir şey yok) yap.zor durumdasın hamilesin kıyamam oralarda yalnzısın zaten.
eşini yanına al karşına değil bu çok önemli.kvnin yaptıklarını abarta abarta anlat dur

Selam arkadaşlar.
Az yesin de hizmetçi tutsun. Allahım ya. Yazık günah karnında bebegiyle. Canım tatlı dille kocanı ikna et. Yumuşak ve duygusal.. :KK43:

Bazen boşadığım kocamı yerden yere vuruyorum mesajlarımda ama :KK4:

Şimdi düşünüyorum da bana "annemin evini temizleme" dememiş hiç, hatırlamıyorum.

Ya da dedi ama üstüme mi alınmadım acaba :cool:

En azından bunun için tartışma çıkarmamış, küsmemiş, trip atmamış demek ki. Yoksa hatırlardım.

Gerçi annemin evinde eve yardımcı gelirdi temizliğe, ben elimi sürmezdim. Evlendikten sonra da benim evime gelmede devam etti. Sanırım yüz bulamadı bunu demeye.

Eltim ve görümcem bayram önceleri giderdi temizliğe. "AAAA benim yardımcım çok güzel temizliyo, onu getirtelim mi sana anne" derdim. Yok gerek yok, kızım temizler, parasını ona veririm, onun da ihtiyacı var derdi. Bayramda giderdim, tavanda örümcek ağları, sandalyelerin bacaklarında bir parmak toz.

Neyse uzattım. Özetle demek istediğim şu: Seni o eve hizmetçi almışlar. Bedava hizmetçi.
Ben şimdi eve yatılı yardımcı arıyorum, hesaplıyorum, bana sigortası ile maliyeti yaklaşık 2000 TL. Siz bu işleri bedava yapıyorsunuz, karın tokluğuna.

Kendinize değer verin önce, sonra diğer insanlardan değer bekleyin.
hiç valla ne de güzel yazmışsın yağmayınca daha kıymetliyiz hanımlar boşverin

Cumbur cemaat calisan bir aileyse, ayri ev acma konusu parasal birsey degil. Belki esin icten ice biraz daha annemlerde sabredelim, para biriktirip oyle cikalim diye dusunuyordur? Esinle bunu konustunuzmu? Belki esine 'evet hayatim mantikli, oturup hesap yapalim mi, nezaman kendi evimizi guzelce dizebilecek kadar para sahibi oluruz?' diyemezmisin? Tum gun evde napiyorsun bu arada? Sadece temizlik degildir herhalde? Dil kurslarina gidiyormusun, arkadas cevren varmi, derneklere filan gidiyormusun sosyallesmek acisindan? Bunlari yapmiyorsan esine bu faaliyetlere baslamak istedigini soyleyebilirsin. Cocuk dogduktan sonra pekala evde babasiyla, kv/kp yanina birakip cikabilirsin. Yurtdisinda oyle gelinler varki, bazen gercekten durumlarini icler acisi buluyorum.
Dil kursuna gidiyoeum canim
cumartesi pazar olunca icim daraliyor iyiki de kurs var ya o olmasa ne yaparsim rum haftayi bilmiyorum
Kocamla konustum o da tasinmamizi istiyor ama azacik sabir diyor bende bekliyorum bakalim :110:

Eşek olana semer vuran çok olur demişler hamile kadınsın otur aşagı.

Madem iş yaptıgında da söyleniyor sen de yapma en azından öyle söylensin dursun..

Eşini ikna etmeye çalış baktın nuh diyor peygamber demiyor gitmekle onu tehdit edebilirsin

Bebek doğduktan sonra acil çalışmaya başlayın. Bildiğim kadarıyla İsveç'te sosyal haklar çok fazla.Hiç kimseyi düşünmeyin, hiç kimsenin dediğine de kafayı takmayın.

Selam arkadaşlar.
Valla ben olsam madem beğenmiyor sun kendin yap derim ve asla yapmam kocam da ya ayrı eve geçer yada o annesiyle oturur ben giderim derdim Kv derdi çekilmez öyle biri de bende var iftiraci fesat in teki allah kötü insanlardan korusun bizi bana attığı iftira kalmadı allah onu bildiği gibi yapsın allaha şükür konuşmuyorum rahatım şimdi eşime de dedim ya ben ya o eşim debana hak veriyor

9 aylık evli 7 aylık hamile

Yurt dışı dil bilmiyor ve Kv ile oturuyorsun

Akraba falan mı ailen nasıl verdi

Ev işini bırak bebek gelecek

Bebek doğunca da Kv nin istediği gibi büyütmen gerekir bunun için bir an önce ayakları üzerinde durması için kocanı ikna et

Evde kaç kişi var

X