- 6 Kasım 2014
- 427
- 601
- 103
- Konu Sahibi GloomyLady
-
basligi goruncesokağımızdaki çocuklar gece 3 e kadar bagıra bagıra sokaktalar artık yemin ediyorum bıktım kimsede bir şey demiyor laftanda anlamıyorlar arkadaşlar buna bir çözüm yok mu nereye şikayet edilir
polisi arayacaksin. baska turlu bela alirsin kadin basina
Saat gecenin ucumu?yok artik!!!evebeynleri nerde o saatte?
cok ilginc. bence polisi ara ve kavga ediyorlar de. evham yaptir. nasil kosarlar bak gor. sonrada gelince siz gelene kadar kavga bitti,ama bu saattede burda kalmasinlar dagitin evlerine gonderin falan de.şuan çığlık çığlığa saklambaç oynuyorlar
cok ilginc. bence polisi ara ve kavga ediyorlar de. evham yaptir. nasil kosarlar bak gor. sonrada gelince siz gelene kadar kavga bitti,ama bu saattede burda kalmasinlar dagitin evlerine gonderin falan de.
yahu sen kavga ediyolar gibi cok fazla ses var. endise ettim falan de. bagirma sesleri geliyo de. yalan ifade degil,belirsiz ifade olur. ha su var sen uyuyamjyorsun ve bu yuzden polislerin guvenligi ve huzuru saglamasi icin buda bi yerde sart. ozel hayat vs vs ists.yalan ihbarda bulunmak olur ama o da uyuyamıyorum sestende polise ne dedirtsemde getirtsem ya doğrusunu söyleyerek gelmiyorlar çünkü haliyle
Ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama polisleri aradığınız halde gelmiyorsa şubeyi mi şikayet etseniz acaba
Yok artik nerede yasiyorsunuz siz :)bu gözler gecenin 2 sinde sokakta yürüteçli bebek gördü
Yok artik nerede yasiyorsunuz siz :)
Polisi arka arkaya arayin sokagada bagirin polis cagirdim diye sokakta yurutecli bebegin ailesi pek konusulacak insanlar degildir bence.
Zabita bakmaz sanmam polis bakar israrla arayin mecbur gelirler.Merkez onlarin gitmedigini anlar siz surekli ararsaniz.sinirliden ağlıycam gerçekten yarın deniycem dediğinizi bir arkadaşım zabıtaya şikayet et dedi acaba bakarlar mı
Zabita bakmaz sanmam polis bakar israrla arayin mecbur gelirler.Merkez onlarin gitmedigini anlar siz surekli ararsaniz.
Karakollar 155 e ihbar olmadan gelemiyorlar diye biliyorum.Ben olsam 155 i arar gelmiyorlar diye sikayetimide bildirirdim.acaba yarın gidip şubedekilerle yüz yüze konuşsam daha etkili olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?