- 27 Şubat 2012
- 16.965
- 28.695
- 798
- Konu Sahibi GloomyLady
-
önemsemedilerse gelmeme sebepleri ne olabilir ki yarın ben bu cocukların birde videosu çekeyim artık bıktım bir çözüm bulsunlarIhbariniz merkeze yaparsınız. Merkez hangi bölge ve semtteyseniz onun devriye ekiplerine anons geçer. Devriye ekiplerinden hangisi EN yakinsa o intikal eder. Bunu da merkeze anonsla bildirir. Gelmedilerse onemsemediler demeyim. Çünkü ekmek kapim da :) tekrar arayın merkezi
Israrla arayın gelmeleri gerekir sonuçta gecenin kaçı olmuş rahatsız ediliyorsunuz.onlarıda anlıyorum çocuk mevzusu için gelmiyolar ama en azından tamam geliyoruz diyip baştan atmasalar yol gösterseler
Aynen ya polisi arasanız ? Nasıl bir mahalle orası ! Bütün sene böyle miydisokağımızdaki çocuklar gece 3 e kadar bagıra bagıra sokaktalar artık yemin ediyorum bıktım kimsede bir şey demiyor laftanda anlamıyorlar arkadaşlar buna bir çözüm yok mu nereye şikayet edilir
Dayanamaz ohaa ohaa bırrrşş derdim herhalde yandanOf çok zor ya. Bizim yandaki bücür de sabaha kadar oturuyor annesiyle babasıyla. Elinde müzikli tabancası öttürüp duruyor. Bir şey demedim şimdiye kadar ama dışarda görürsem söyleyeceğim. 2 yaşındaki bebe sabah 5e kadar oturmamalı.
Geçen gece 2 de annesiyle birlikte ali babanın çiftliğini söylüyorlar kadın çocuktan daha çok bağırarak mööö mööö diyorsinirim bozuldu valla.
9 da yatiriyorum bir anormallik sozkonusu bencebu gözler gecenin 2 sinde sokakta yürüteçli bebek gördü
Nasil yyaniiiibu gözler gecenin 2 sinde sokakta yürüteçli bebek gördü
Ay yok artık, çocuklara bu kadar bilenmeyin yahu.
Sitelerde çocuklar hep bahçede, sizin sokak sanırım sadece Ramazan'da öyledir.
Polisin gelmesiyle alakalı olunca aklıma geldi balkonun altında 2 adam bi genci dövuolr dukkanlarnn önünde polisi aradım polis gelene kdr çocuğu birsuru dövdüler birazda bagrdm yukardan polisı aradm bırakın çocuğu diye salaklık ettm bunlr çocuğu dovp polis gelene kdr dükkanı kapattlr polis geldi bizi kim aradi dedi ben aradm çok kötü dövduler çocuğu dedm neyin oluyo çocuk sanane gibisinden konuşup niye rahatsız ediosnz bizi dercesine gittilerKarakollar 155 e ihbar olmadan gelemiyorlar diye biliyorum.Ben olsam 155 i arar gelmiyorlar diye sikayetimide bildirirdim.
Yakinsa karakol gidip rica edebilirsiniz tabi birkac gece gelip dagitsalar yeter.
Mahallenin muhtarına söyleyebilirsiniz. Muhtar aileleri bulup uyarabilir. Polise şikayet etmek tepki çekebilir.denedim tamam geliyoruz dediler ne gelen ne giden ilgilenmiyorlar daha kesin bir sonuç alabileceğim bir yer var mı yoksa kafayı yiyicem sesleri kaydedip atabilsem keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?