- Konu Sahibi GloomyLady
-
Yuh!Polisin gelmesiyle alakalı olunca aklıma geldi balkonun altında 2 adam bi genci dövuolr dukkanlarnn önünde polisi aradım polis gelene kdr çocuğu birsuru dövdüler birazda bagrdm yukardan polisı aradm bırakın çocuğu diye salaklık ettm bunlr çocuğu dovp polis gelene kdr dükkanı kapattlr polis geldi bizi kim aradi dedi ben aradm çok kötü dövduler çocuğu dedm neyin oluyo çocuk sanane gibisinden konuşup niye rahatsız ediosnz bizi dercesine gittiler
Valla bende içimden yuh desemde disimdan sadece akraba olmayınca tanidik olmayınca bırakalım rahat rahat öldürsünler o zmn diyebildim
bizim sokak bütün yaz böyle istersenizi adresi verin sizin sokağa yönelteyim şayet benim gece 3 te çıplık çıplığa top oynayan çocuk görmek istemiyorum ramazana özelde değil her yaz böyle
Of çok zor ya. Bizim yandaki bücür de sabaha kadar oturuyor annesiyle babasıyla. Elinde müzikli tabancası öttürüp duruyor. Bir şey demedim şimdiye kadar ama dışarda görürsem söyleyeceğim. 2 yaşındaki bebe sabah 5e kadar oturmamalı.
Geçen gece 2 de annesiyle birlikte ali babanın çiftliğini söylüyorlar kadın çocuktan daha çok bağırarak mööö mööö diyorsinirim bozuldu valla.
Vallahi çocuğun ağlamasını bağırmasını falan problem etmiyorum. Ama anasını babasını boğmak istiyorum.HAHAHA :) ya çok komik çok güldüm
Siz bunları çekiyorsunuz diye konu sahibi çocuk gürültüsünü gece üçte çekmek zorunda değil...siz de çekmek zorunda değilsiniz,ama kıyaslama yapamazsınız,iki çocuğum var ve insan bazen kendi çocuğunun gürültüsüne tahammül edemiyor.ayrıca gece üçte ne işi var o çocukların dışarda.belki de şikayet onlar için iyilik olacakBen bu tarz konulara böyle yazınca tuzun kuru muamelesi görüyorum.
Ama öyle değil, benim çocuklar akşam 8de yatıyorlar düşünün en geç. Evimin karşısında bar var ve sıcak havada millet dışarıda eğleniyor. Evimin yanında inşaat var, 2-3 günde bir kamyonlar sabahın 5inde gelip doldur boşat birşeyler yapıyorlar, ne kadar gürültü çıkarıyorlar tahmin edebilirsiniz.
Sizse çocuk gürültüsünden şikayetçisiniz, biraz daha anlayışlı olmanız gerektiğini düşünüyorum. Polise şikayet etmek falan, gerçekten çocukları mı şikayet edeceksiniz, bu kadarı abartı. Elbette muhtarla görüşülüp aileler uyarılabilir. Komşularınızsa siz de tatlı dille uyarabilirsiniz çocukları.
Siz bunları çekiyorsunuz diye konu sahibi çocuk gürültüsünü gece üçte çekmek zorunda değil...siz de çekmek zorunda değilsiniz,ama kıyaslama yapamazsınız,iki çocuğum var ve insan bazen kendi çocuğunun gürültüsüne tahammül edemiyor.ayrıca gece üçte ne işi var o çocukların dışarda.belki de şikayet onlar için iyilik olacak
Benim anneannem de bir kere "Bak jandarmayı çağıracağım sizi hapse atarlar" diye korkutmustu çocukları. Yaşlıların damarına basıldığında kötü oluyorBabaannem çocuklar çok gürültü yapınca çiçekleri suladığı tas ile su atıyordu
Aynı dert bizde de var, sitenin altında.. Biraz sert çıkıyorum aman canım ne olacak çocuk onlar, ne yapsınlar cevabını yapıştırıyorlar. Bir çocuğun günlük rutininde gece 2'ye 3'e kadar sokakta oynamak var zaten haklılar. Ne anneleri ne babaları başlarında çocukların. Site içerisinde dahi olsa ki dış kapılar her zaman açık kendileri için de çok tehlikeli. Ama ebeveynleri çocuklarını başlarından 'def' edebildikleri için mutlular bence. El insaf yahuu... Bahsettiğim çocuklarda 7-15 yaşları arasında maksimum. Bizde oynardık sokakta çocukken ama bir sınırımız vardı. Suç çocukların değil kesinlikle ebeveynlerinin.sokağımızdaki çocuklar gece 3 e kadar bagıra bagıra sokaktalar artık yemin ediyorum bıktım kimsede bir şey demiyor laftanda anlamıyorlar arkadaşlar buna bir çözüm yok mu nereye şikayet edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?