Acir tabi.....senin kardesin olsaydi yüregin sizlamazmiydi güzelim?
Tabikide esinde biliiyor bunu, ve sana hakta veriyordur bazi yerde ama ne yapsin adam Allah askina? Gelme abi, karim istemiyormu desin?
Onun durumunuda düsünerek karar ver lüften.....
Senin dedigin gibi olsun güzelim, varsin biz yanlis düsünelim, ama sana bunun hicbir faydasi olmaz, neticede bu durumu yasayan sensin...
Umarim hersey gönlünce cözülür.
eger esımde yada kardesımde ben evlenene kadar bı abı kardeslık olusturamadıysam gelmesın canım
bak anneymıssın bızden tecrubelısın
bı amca evde bebk varken sıgara ıcecek kadar dusunmuyosa o aıleyı o aılenın kurallarına uymuyosa bı sorun var bence
canım belkıde konu baslıgını gorunce hemen atlayarak hata ettımIllaki bir kardeslik olusturmak önemli degilki....
Potansiyel bir sapiklik görmedigin birinden neden süphelenesin arkadasim?
O zaman senin icin kendi kardeslerin dahil herkez kötü niyetlimi oluyor?
Yani inan samimi soruyorum...anlayamadim cünküfisfisfis
canım belkıde konu baslıgını gorunce hemen atlayarak hata ettım
soyle soylıyım
evt cevreye guvenım yoktur
buyuk bı aılede yetıstım ünv.ıcın dısarıya cıkana kadarda boyle korunaklı bı cevrede yasadım
halamın teyzelerımın eslerıylede gayet samımıydım sıkı fıkıydım
neden boyleydı cunkuy herdaım onlarla beraberdım
sımdı bekar gozuyle bakıyorum ve yorumlayım sımdı eger evlendıgım ılk gunden berı berabersem onlarla gelsın kalsın nedemek basımın ustunde yerı var
ama benı zora gelene kadar takmamıs sonra gelmıs evıme ıstedıgı saatte gırıp cıkacak baska derdı..
evım mabedımdır helekı bebegım varsa 2 kat mabedımdır
amarım anlatabılmısımdır
Haklisin, evi insanin mabedidir....ama evlendikten sonra o ev senin evin oldugu kadar esininde evi oluyor....nasilki sen aile fertlerine her daim kapini aciyorsan esininde buna hakki var....bu fertler kötüde olsa iyide olsa....
Benim konu sahibmize demeye calistigimda bu....o kaynini sevmiyor olabilir, hakli sebebleride vardir mutlaka, lakin esininde abisini onun gözleri ile görmesini saglamasi mümkün degil.....
Kardesin sekerini seninle paylasmasada düsüp dizini kanattiginda ah kardesim deyip nasil ici sizlardi insanin cocukken, simdide abisi ona iyi olmasada kötü zamaninda ona sirtini dönemez, en azindan bu benim icin böyle.
Haklisin, evi insanin mabedidir....ama evlendikten sonra o ev senin evin oldugu kadar esininde evi oluyor....nasilki sen aile fertlerine her daim kapini aciyorsan esininde buna hakki var....bu fertler kötüde olsa iyide olsa....
Benim konu sahibmize demeye calistigimda bu....o kaynini sevmiyor olabilir, hakli sebebleride vardir mutlaka, lakin esininde abisini onun gözleri ile görmesini saglamasi mümkün degil.....
Kardesin sekerini seninle paylasmasada düsüp dizini kanattiginda ah kardesim deyip nasil ici sizlardi insanin cocukken, simdide abisi ona iyi olmasada kötü zamaninda ona sirtini dönemez, en azindan bu benim icin böyle.
farketmez ha müge ha başka haberler. dediğimin arkasındayım..ayy bı muge dedım olay oldu
mugeye gerek yokkı hayatta oyle seyler varkı bıraz GERCEK haber izlersenız gorurusunuz
(gercek haber acıtasyonsuz gercek haber buda bıyere cekılmesın)
sanırım bugundu nette gazete okurken gordum
avukata muvekkılı kacırmıs dovmustecevuz etmıs
bakarmısınız ıgrenclıge
ınsanın kendını koruması ıcın okumus olması hayatı tanıması bıle yetmıyo
mugeyı sevmeyın ama gercekten bu olayların oldugunuda unutmayalım sadece temkınlı olalım
Gülsüm sultancım hiçkimse kardeşine sırtını dönemez tabiki , ama ortada doğru dürüst bir sebep yokkende kardeşinin keyfi için ailenin huzurunu bozar mısın? Sen de bir annesin , yorumlarını hep okurum , herzaman mantıklı ve sakin birşekilde fikirlerini belirtirsin ama burda şaşırttın beni inan ..
Yanlış anlama lütfen ama abi düzgün bir insan olsaydı bu arkadaşımızın bunları yapacağına inanıyor musun?
Kardeş kardeştir , candır , ölürüm kardeşime ama benim eşime saygısızlık yapsa , evime gelip çocuğumun kocamın huzurunu bozsa karşıma alıp konuşmam gerekmez mi? tabiki kardeş sokakta bırakılmaz , hayatta her derdine koşulur ama bir eşin öncelikli sorumluluğu kendi karısı/kocası ve çocuğudur , onların huzuru düzeni bozuluyorsa kardeşin de olsa alırsın karşına başka çözümler üretirsin , eşini de hoş tutarsın kardeşini de...
Bilemiyorum konu tuhaf yerlere çekilmiş ve ayşesat arkadaşımıza haksızlık yapılmış gibi geliyor bana...
Güzelim ben demiyorumki bu kadin bu durumu ceksin....sadece esine bu konuda biraz daha ilimli yaklassin. Abin geldi kapiyi acmadim, benim pisirik esim gelme diyemiyor gibi seylerle hicbir yere varamaz, daha cok esinin tepkisini toplar bana göre.
Bu sefer esi bu olayi inada bindirecek yada daha kötü bir ihtimal misilleme yapicak, ha sen benim abime böyle yapiyorsun bende senin ailene bundan sonra böyle yapicam....ki aysesatin dedigine göre söylemisde....
Ehh? Bunun kime bir faydasi olur arkadasim.....yine üzülen yipranan aysesat olmazmi?
Diger yorumumdada yazdim esinle güzellikle konusmasi lazim cünkü bu konu cok hassas bir konu....40 yillik yabanci degilki hay seytan görsün yüzünü deyip hayatindan def edesin.
Aysesat bana göre hakli iken haksiz duruma düsürdü kendini......Ya kapiyi acmadigini esine söylemeyecekti....yada acip buyur edecekti kaynini ve esinle bu olayi kararli ama sakin bir sekilde konusacakti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?