E o zaman babanız da el. Ona bakarsanız abisinin ya da babasının tecavüzüne uğrayan hiç mi yok?
Ben kardeşler bir arada kalamaz demedim ki zaten. Ben birinin başı sıkışsa diğerine (her ne olursa olsun) nasıl gidecek diye söyledim. Yani kapıyı çalıp çalıp açılmaması gibi.
kuzenlerim!dendemi korkucam..yok artık!
herkesin aile yapısı ne kadar farklı bizim için kuzen,kayın,baldız hepsi kardeş gibidir..
eşimide kız kardeşimle başbaşa bırakmıcam öylemi? eşime böyle bişey söylesem yemin ediyorum bi daha suratıma bakmaz..resmen sana güvenmiyorum kardeşimle yanlız kalma der gibi...
siz kendinize empati yapın siz iyi niyetinizle kardeşinize kapınızı açtınız..
Fakat sorumsuz davranışları devam ediyor içip geliyor, sigara içmediğiniz ve bu konuda bebeğiniz için dikkat ettiğinz halde uyardığınız halde sigara içiyor, sorumsuz davranışlarıyla aile düzeninizi bozuyor siz kardeşinize karşı davranışınız ne olur
Tamam zor durumda kalmış..
Düşmez kalkmaz bir Allah..
Herşeye kabul ama adamın kendi zevkleri uğruna zora düşerek benim kayfimin bozmasını istemem ben..
Arkadaş kendi asılacağını düşünüyorsa yanlış değil sonuçta kaynı zaten evliyken de başka kadınla berabermiş.. Kişilerin referansları önemlidir benim gözümde..
Hele ki alkol konusu!
Alkole asla karşı değilim ama içmesini bilmeyen adamdan ben herşeyi beklerim..
Aman bizim kardeşimiz olsa,ne yapardık demekle olmuyor,kendi kardeşim de olsa yanlışını söylerim bende kalıp ayağını uzatıp bebeğimden şikayetçi olacak,dizi izleyecek ben onu ödüllendirmek hatasını bilmeli bedelini ödemeli derim.
Sokakta kalacak değil ya ailesinde kalsın,arkadaşında kalsın,diğer kadına gitsin ya da eşine yalvarsın yakarsın barışsın.. Ama bunlar zor geliyor tabii. Sıcacık evde yayılmak varken..
Ayrıca; bu adam hata yapmış diye de değerlendirmiyorum ben.. Bile bile büyük bir yanlış yapmış şimdi yuvasını kurtarmak ya da hayatını düzene koymak yerine kendini düşünüyor hala..
Arkadaşım size gelince; inşallah bir çözüm bulursunuz. Eşiniz kardeşi ile oturup konuşmalı,kardeşi kendine bir yol çizsin hemen..
korkuyoruz demedim tercih etmiyorum dedim
arada dağlarca fark var
sen kuzeninle birkere bağlıysan emin ol ben 2 kere bağlıyım
çünkü bizde ne yenge var ne enişte
teyzemin oğlu aynı zamanda amcamında oğlu
halamınkide dayımında oğlu
buna rağmen tercih etmiyorum
onlar benim abim, desteğimizi hiç bir zazan esirgemeyiz ama
mecbur olmadıkçada tercih etmem
kalabalaıkça ayrı birşey ama 2 kişi kalamak istemem
ya arkadaşlar ne anlarsanız anlayın
aile yapıma uzanmasın laflar
biz kendimizi biliriz
dosttuzdur canızdır ama aynı evde kalmayı tercih etmemekte bana kalmış
ve son olarak diyorum
burda anlatmak istediğimi başka yerklere çekmeyin
herkes potansiyel sapık değil elbeette
bu adam düştüklerinde el uzatmamış kendi düşmüş el beklemiş
kendini bilen bi adam zaten kocasız kadının zilini bile çalmaz bence
bu bizim toplumuzun gerçeği ne kadar tepki gösterirseniz gösterin
Türkiyenin gerçekleri bunlar
abisi hatalıda olsa zor günler geçiriyor..
nerde kaldı kardeşlik? arkadaşın değilki hata yaptı diye görüşmeyi kesesin..
mutfakta sigara içiyor demişsiniz.. genelde evde bebek olduğu zaman sigara içen kişi mutfakta içer misafir olduğu evde.. bunu çok büyütmeniz yanlış değilmi?
aynı şekilde kardeşinizi düşünün.. eşine hata yaptı diye, kardeşinizi silip atarmısınız? evinize almazmısınız?
arkadaşlarına gelince, haklısınız..
ama bu kişi abisi.. size karşı yanlış bir hareketi, tavrı yoksa, aranıza fitne sokmuyorsa, sizi gerçekten yengesi olarak görüp değer verip ,saygı duyuyorsa hatalısnız..
Laale sen normalde de, hiçbir şartta misafiri hiç sevmeyen bir insansın ama yani sen istisnasın.. yani ben seni öyle tanıdım hep, misafir sevmem, gelen misafir benim tuvaletimi kullanamaz, mutfaığıma giremez falan..
Sen çok ince eleyensin bu konuda.Bu yüzden olaya objektif bakabileceğini sanmıyorum senin..
Sen her durumda yani bu adam melek de olsa kabul etmezsin zaten gibi geliyor bana yanılmıyorsam:)))))kaydirigubbakcemile3
Valla bu konu uzardaaa uzar. Burada önemli olan şey, herkesin kendine ait yargılarıdır. Kimisi eşi evde yokken kimseyi eve sokmaz kimisi bunda bir sakınca görmez.
Adamın yaptıkları tabiki hoş değil, dost tutmuş, evini barkını yıkmış dağıtmış bir adama bende acımam. Ama gidecek yeri yoksa kapımı açarım. Tabi adam daha önceden bana sarkmışsa evime giremez ama bana karşı ters tavrını görmediğim birini neden sapık ilan edeyim ki.
Şimdi benim kardeşim olsa sorumsuz olsa tabiki gene kapıya atmam güzelce konuşurum onu yola getirmeye çalışırım ama evimden atmam arkadaş. Her ne olursa olsun kardeşime lafda söyletmem.
Zaten ben bu konuya yazmıcaktım sırf kendimi bildiğimden yani..kaydirigubbakcemile3
Ama benim kızdığım yahu adam zor durumda kalmış,kardeştir vs. yorumları oldu..
Onlara istinaneden yazayım dedim..
Yoksa dediğinde haklısın melek de olsa buyursun ön caddede annemlerin evi var, hem annemin evinde oda da çok banyo da..
Dilediği kadar kalsın..gamyoncuiremsu
Annem de çok misafirperverdir derim..
Hiç anasının kızı değilim hiç..:roflol:
Valla bu konu uzardaaa uzar. Burada önemli olan şey, herkesin kendine ait yargılarıdır. Kimisi eşi evde yokken kimseyi eve sokmaz kimisi bunda bir sakınca görmez.
Adamın yaptıkları tabiki hoş değil, dost tutmuş, evini barkını yıkmış dağıtmış bir adama bende acımam. Ama gidecek yeri yoksa kapımı açarım. Tabi adam daha önceden bana sarkmışsa evime giremez ama bana karşı ters tavrını görmediğim birini neden sapık ilan edeyim ki.
Şimdi benim kardeşim olsa sorumsuz olsa tabiki gene kapıya atmam güzelce konuşurum onu yola getirmeye çalışırım ama evimden atmam arkadaş. Her ne olursa olsun kardeşime lafda söyletmem.
Sizin yaşadığınız yerde herkes mi böyle?
40 kat yabancı erkekten bahsetmiyoruz ki, eşimin kardeşinden bahsediyoruz..Neden eşim yokken zilime basmasın..?
Bence konuyu topic açısından değerlendirmeyen sizsiniz..
Burda konu eşin abisi..Yan apartmandaki komşu abi değil..
Evt hatalar yapmış tamam ama zora düşmüş, kardeş olarak yardımını yapmak lazım geçici olarak da, sonuçta kapına gelmiş ya..
Neyse bu da benim fikrim..hihoyyyt
işte ben bunu kast etmiştim, KK da fanatik gelinciler ve fanatik eşin ailesini tutanlar, ve konu ne olursa olsun ya gelinler savunulur ya eşin ailesi ama her konu kendi içinde özel, objektif bakılmalı gelinci yada kaynanacı olmamalı bence
ve burbuğun yorumunu çok objektif buldumalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?