bıktım hayatımdan..tüylerimden..

Mrb benimde sizin gibiydi hatta dahada fazla diyebilirim hormonal bi sikintida yoktu yuzum boynum kollarim yani butun vucudum siyah killarla dolu o zamanlar asosyal oldugum icin cokta takmazdim bakimsizdim cok universiteye basladigimda sikinti yaratmaya basladi yurtta kalirken oda arkadasim epilator kullaniyordu bende denedim daha once hic almadigim icin felaket agrisi vardi ama dayandim sonra kendime aldim 70 lira gibi bisiydi simdi 2 sene oldu biyigimi yuzumu falan epilatorle aliyorum cok cok azaldi ve en onemlisi inceldi koltuk altim nrrdeyse hic cikmiyor killar inceldigi ve cok azaldigi icin artik pek acitmiyor agrisina dayanirsan tavsiye ederim

Diğer yerde olan tüyleri zaten alıyorum, evlendikten sonra lazer yaptıracağım diyorsunuz.
Yüz, boyun için de tüy sarartıcıyı tavsiye ederim.
Sir ağda ile aldırdığımda çok fazla sivilce yaptı cildime, bu sebeple yılda 3-4 kere sarartıyorum.
Siz yine şanslısınız sadece boynunuzda, benim yanaklarımda dahi var siyah tüyler.
Hormonal bir sıkıntım yok ama hiç de canımı sıkmadım, siz de öyle yapın.
Günümüzde her şeyin bir çözümü var.:anneadayı:

Ben yurtdışındayım burdaki market markalarından biri :KK67:

Pahalı olanların hepsi iyi zaten , Veet gibi bilindik markalarınki iyidir herhal:KK56:

Yurtdisinda hangi markayi kullaniyorsunuz? ve hangi araliklarla tekrar tüyleri sarartmak gerekiyor?

Nişanlın sorun etmiyorsa çok şanslısın, evlendikten sonra lazer yaptırırsın, o güne kadar da ister tüy sarartıcı kullan renklerini sarart, istersen de bitkisel şekersiz ağdayla aldır kuaföre. Aldırdığının ertesi günü de limon sür boynuna. (limon ağdadan sonra sürülürse tüyleri azaltıyor) Ama sakın epilatör vurma bence. O tüyleri alırken kırabiliyo hiç sağlıklı değil sonra daha kötü olabilir. Bitkisel ağda ve ertesi günü de limon işe yarar diye düşünüyorum. (ertesi gün dememin sebebi yeni aldırdığında sürersen hem fazlasıyla canını yakar hem de tahriş edebilir, ama ertesi gün hem gözenekler hala açık olur hem de üzerinden bir gün geçtiği için tahriş etmez) Dene derim. Benim kız kardeşimde işe yaradı.

Ben senin yerinde olsam lumea alirdim canim. Ama tavsiyem egerki dusunuyosan lumeayi, sakin o ara tuy sararticiya baslama. Lumea siyah tuyleri dokuyor, sari olanlara hic bisey yapamiyor.

Siz lumea kullanıyor musunuz.?

Hayir kullanmiyorum canim. Ama faydalarini cok duydum. Satin alma konusunu biraz erteliyorum simdilik isinlara karsi bi fobby oldugundan. Ama konu sahibi gibi bi durumda olsam hemen alirdim, o yuzden belirttim.

Hayir kullanmiyorum canim. Ama faydalarini cok duydum. Satin alma konusunu biraz erteliyorum simdilik isinlara karsi bi fobby oldugundan. Ama konu sahibi gibi bi durumda olsam hemen alirdim, o yuzden belirttim.
Bende almayı düşünüyorum da ağda gibiysem hiç almıyım zaten aylık olarak ağda yapıyorum. Tekrar çıkmayan sadece lazer var galiba.

Bende almayı düşünüyorum da ağda gibiysem hiç almıyım zaten aylık olarak ağda yapıyorum. Tekrar çıkmayan sadece lazer var galiba.

Bende agda yapiyorum ama karsilastirinca lumeanin acisiz oldgunu duydum. Agda her bolgeye oyle dayanilir olmuyor. Epilator aldim canim cok pis yaniyor, su an veet markadan guzellik salonlarindaki agdaya benzer bisey aldim. Ozel isitici ve agda kagitlariyka birlikte. Epilatorden vazgectim zaten, smdi o dedigim agdadan kullaniyorum, daha az canimi yakiyor.

Bende agda yapiyorum ama karsilastirinca lumeanin acisiz oldgunu duydum. Agda her bolgeye oyle dayanilir olmuyor. Epilator aldim canim cok pis yaniyor, su an veet markadan guzellik salonlarindaki agdaya benzer bisey aldim. Ozel isitici ve agda kagitlariyka birlikte. Epilatorden vazgectim zaten, smdi o dedigim agdadan kullaniyorum, daha az canimi yakiyor.
Ağdadan yana sıkıntım yok acıya dayanıklıyımdır biraz. Kuaföre de bi kaç defa gittim artık gitmiyorum. Evde kendim hallediyorum. Zaten çok fazla tüylü biri değilim. Ama tüylerin tamamen gitmesi daha iyi tabi. Epilatör de batık yapıyor diyorlar pek kullanmıyorum.

Ağdadan yana sıkıntım yok acıya dayanıklıyımdır biraz. Kuaföre de bi kaç defa gittim artık gitmiyorum. Evde kendim hallediyorum. Zaten çok fazla tüylü biri değilim. Ama tüylerin tamamen gitmesi daha iyi tabi. Epilatör de batık yapıyor diyorlar pek kullanmıyorum.

Evet bilseydim almazdim epilatoru. Batik yapiyor dogru. Ben sadece yaninda gelen kucuk basli epilatoru faydali goruyorum, buyugu kullanmiyorum. Kucukle koltuk altina cok guzel ulasiliyor.
Tabi tuyler olmasa keske, tamamen kaybolsa.

Yurtdisinda hangi markayi kullaniyorsunuz? ve hangi araliklarla tekrar tüyleri sarartmak gerekiyor?

Valla Almanya'daysanız DMde zaten tek bir marka satılıyor o marka eve gidince bakayım ;)

Kolumu 3 haftada 1 kere yapıyorum. 10 dk kolumda bekletiyorum zaten duştan önce yapıyorum sonra duşta iyice yıkıyorum.

Üzülme hiç, benim kız kardeşimde de aynı problem var. Hatta onun çok daha fazla tüyleri.16 yasında ama heryerinde tüy var sırtı erkek sırtı gibi yanaklarında da var faullerini bile ağdayla alamıyoruz kıvır kıvır mecbur jiletle alıyoruz lazar aleti aldım phips lumea 5-6 ay oldu onu kullanıyoruz baya etkisini gördük imkanın olursa sende al

24 yaşındayım..Çocukluğumdan beri vücudumun her yerinde siyah tüyler var..Yüzüm falan esmer olsa da vücudum beyaz tüyler o kadar belirgin ki olmayan yer yok..kollarımı falan alıyorum zaten omuza kadar..her yerimde var tamam ama boynumda bile var ya orda bari olmasaydı..bu yaşıma kadar çok takmadım yüzüme boynuma dokunmadım çoğalır diye cesaret edemedim..lazer derseniz maddi durumum yoktu onu karşılayamazdım..hayatımda da biri var seneye evlilik düşünüyoruz sağolsun her konuda olduğu gibi bu konuda da anlayışlı..evlenince gidersin ben sorun yapmıyorum sen yapıyorsun diyor..o kadar psikolojim bozuldu ki bende aşırı takıntı haline geldi bugün erkeklerin boynuna bakıyorum böyle onlarda bile yok..çocukken hormon testi yaptırılmış ama değerler normal çıkmış nasıl normalse artık..ben de tekrar gideceğim ilaç gerekliyse başlayayım diye..herkes bana bakıyor beni inceliyor gibi hissediyorum kafama takmazken böyle düşüncelerim yoktu..ben niye böyleyim diye nerdeyse isyan boyutuna geliyorum ne kadar şanssızım..Allah beni niye böyle yaratmış diyorum..kimseyle paylaşamıyorum bütün mutsuzluğumun bundan oluşunu önümde sınav var kendimi ona bile veremiyorum öyle kötüyüm ki..boynumun fotosunu koyuyorum..

canım plips lumya al kurtul süper bişi bende çok tüğlüydüm birde ben beyaz tenliyim simsiyak kıllar beni mahvetti lazere gittim azaldı ama bitmedi.şimdi bu cihazı aldım oohh missss valla kıl görünce anında imha ediyorum.

Yanlış konuşuyorsun ama
Elin ayağın heryerin düzgün, Allah seni eksiksiz yaratmış
Bi tüy problemin var oda çaresiz değil geçer. Ama bir uzvun eksik olduğunu düşünsene
Aklına böyle zamanlarda şükrü getirmelisin

Canm üzülme görümceleriminkini görsen korkarsın heralde :) tüylerin var ama gördüğüm kadarıyla ince. Sarartıcı alsana. Bi süre işini görür. Sonra hemen iyi bi hastanede hormon testi ve ardından lazer. Phıpls lumea al. Sureklı lazere gitmekten iyidr

Hormon testinden sonra eğertestesteron yüksek cıkarsa ilaç veriliyor ama tüylere etkisi yok bildigim kadarıyla 2 arkadasımda bundan muzdaripti kullandılar ilaç ama o tüylere etki yapmıyor

Koldaki tüylerime sarartici surdum o günden sonra agdayla almak zorunda kaldım besledigine inanıyorum yani.
Ama bence agfa bu tüyleri cogaltmaz azaltır sir ağda. Çok stres yapma herşeyin çözümü var.

Hayır bitmiyor ara verince yine çıkıyor.

Lazer benim de yüzüme kötü etki yaptıi kıl olmayan alakasız bir bölgemi ışınlar yardı sanırım ve durduk yere dertsiz başıma dert aldım boynumda da kıllanma başladı, iğneliye gittim derken......en iyisi Lumea yüz için. Lumea lazer değil IPL, acısız ağrısız batıksız ağda gibi düşünebiliriz.
Anladım. Igneliden sonuç alamadin mi peki?

Back
X