- 13 Ağustos 2018
- 104
- 50
- 18
- Konu Sahibi rockametist
-
Çalışıyorum malesef gidemicem. yoksa 20 gün annemlere giderdim hemen.Anneme gidicem diyin bikaç gün
Sonra gitmeyin vazgevtim dersiniz sorarsa
Yapamıyorum işte. Gülerek söylüyor ben kimseye istemiyorum desemdeAnneme gidicem deyin gelmene gerek yok deyin niye gitmedin derse de vazgeçtim ben yalnız kalıp evimin tadını çıkarmak istiyorum deyin herhalde anlar artık çok sinir bozucu bir durum gerçekten ya da ben olsam ne münasebet çocuk muyum ki başıma bekçi gerek derdim Bi an sinirle
Geleceği gün evde durmayın valiziyle kalsın kapıda kakalak gibi ararsa da geldim diye aaaa hiç haberim yok ben yalnız kalmak istediğimi taa başından demiştim seni beklemiyordum şuan çarşıda ya da şurada işim çooook uzun bende kalmana gerek yok zaten deyin ama kadın da bu yüzsüzlük varken işe yarar mı bilememYapamıyorum işte. Gülerek söylüyor ben kimseye istemiyorum desemde
Anahtarı yoksa evde değil gibi davranın o zaman ne diyim :)Çalışıyorum malesef gidemicem. yoksa 20 gün annemlere giderdim hemen.
yüzsüzde evimizin anahtarı varGeleceği gün evde durmayın valiziyle kalsın kapıda kakalak gibi ararsa da geldim diye aaaa hiç haberim yok ben yalnız kalmak istediğimi taa başından demiştim seni beklemiyordum şuan çarşıda ya da şurada işim çooook uzun bende kalmana gerek yok zaten deyin ama kadın da bu yüzsüzlük varken işe yarar mı bilemem
Kendi evinde kocasına yaptırıyor bizde hiç yapmaz.Evime gelince bir bardak çayını bile doldurmaya kalmaz. Ben kendimi gidip bi yerlere atayım en iyisiAmann dert etiğin şeye bak,gelsin kaynanan "Anne geldiğin çok iyi oldu ben de çalıştığım için ince temizlik yapamıyodum,duvarların silinmesi gerek,camlar kapılar..." diye başla bence.Sen çalışırken evde boş oturmasın temizlik yapsın.Belki yorulup kaçar:)))
eşin gitmeden daha annen gelsin bence :)Merhaba,
Eşim 21 günlük askere gidicek. Kendi annem şehir dışında, onun ailesiyle aynı şehirdeyiz. Kafa dinlemek için eşim askere gidince kendi annemi dahi çağırmıcam yalnız kalmak istiyorum. Ancak kaynanam aylardan beri hazırlık yapıyor kafasında, bavulu alıp sana gelicem diye askerlik zamanında. Ben hep ufaktan söylüyorum kafa dinlicem kimseyi istemiyorum diye kadın anlamıyor. Eşim ise sen rahat ol gelmicek diyor ama öyle değil. Kendi anneme bile söylüyor, kocamdan sıkıldım askere gidince gidip kalıcam diyor. Napıcağımı şaşırdım.21 gün çok uzun zaman değil, ama istemiyorum ve bunu biliyor halen gelicem diyor. Nolur akıl verin, kadın yüzsüz. Yüzünede desem gelir kalırEvliliğim çok süper gitmiyor ama bu kadında işin içine girince iyice deliriyorum.
annemide o gelmesin diye getirmiyorum. Annem gelirse daha çok gelir, oğlumun evini yiyorlar gidip kurtarmam lazım diyeeşin gitmeden daha annen gelsin bence :)
asıl olay annemde bitiyorda işte bana bu konuda hiç yardımcı olmuyor. Evinimi yicek diyor hep ama konu o değil. Annem herseye ayıp sakın deme, sus, büyük o, kocanın annesi, mecbursun sevmeye diye diye bana yardımcı olmuyoranneyle birlik ol yüz verme kapı açma evde de çok durmayın pek ulaşamsın size.. bir iki sonra sesi kesilir saten
Madem kadın yüzsüz direkt yüzüne söyle bence. Bu sürede tek kalıp, kafamı dinleyeceğim diye..Merhaba,
Eşim 21 günlük askere gidicek. Kendi annem şehir dışında, onun ailesiyle aynı şehirdeyiz. Kafa dinlemek için eşim askere gidince kendi annemi dahi çağırmıcam yalnız kalmak istiyorum. Ancak kaynanam aylardan beri hazırlık yapıyor kafasında, bavulu alıp sana gelicem diye askerlik zamanında. Ben hep ufaktan söylüyorum kafa dinlicem kimseyi istemiyorum diye kadın anlamıyor. Eşim ise sen rahat ol gelmicek diyor ama öyle değil. Kendi anneme bile söylüyor, kocamdan sıkıldım askere gidince gidip kalıcam diyor. Napıcağımı şaşırdım.21 gün çok uzun zaman değil, ama istemiyorum ve bunu biliyor halen gelicem diyor. Nolur akıl verin, kadın yüzsüz. Yüzünede desem gelir kalırEvliliğim çok süper gitmiyor ama bu kadında işin içine girince iyice deliriyorum.
dedim dedim. Yine açıyor konuyu. Daha 10 gün önce yine dedim, dün yine aynısını söylüyor. Kocasından sıkılmış bahanesi var.Madem kadın yüzsüz direkt yüzüne söyle bence. Bu sürede tek kalıp, kafamı dinleyeceğim diye..
yapıcı anne modeli işte.. benim ananmede öle.. tabiri caizse ağzın kan dolu olsa tükürme diyor :)
olsun annen bir gelsin ona da çaktırmadan planlar yap.. nasılsa kv seni arayacak gelmeye gitmeye.. sölersin annemle şurdayıs burdayıs vs..
ama ille ki annen önceden gelsin.. yoksa kv kaçınılmas olacak senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?