- Konu Sahibi rockametist
-
Siz sesinizi çıkarın, anahtarınızı vermişsiniz. Benim önceki konularımda var bunun ne gibi sorunlara yol açtığı. Galiba yeni evlisiniz. Ne o öyle sanki içeri birini mi sokacaksın da başında beklemeye geliyor. Biraz ciddi bi tavırla söyleyin istemiyorum benim işlerim var diye. Ya da eşinize söyleyin o halletsin en azından sizi rahatlatmak için gözünüzün önünde anne gelmene gerek yok haftada bir gelirsin bi ihtiyacı olursa zaten arar seni desin. Anahtar işini de bir an önce halledin.asıl olay annemde bitiyorda işte bana bu konuda hiç yardımcı olmuyor. Evinimi yicek diyor hep ama konu o değil. Annem herseye ayıp sakın deme, sus, büyük o, kocanın annesi, mecbursun sevmeye diye diye bana yardımcı olmuyor
Ya anahtarı en başta eşim verdi,5 senelik evliyim. Sonrada alamıyor ayıp diye. Al dedim kaç kez almıyor. Bu kadına ne dersen de anlamıyor, sorunlu.Siz sesinizi çıkarın, anahtarınızı vermişsiniz. Benim önceki konularımda var bunun ne gibi sorunlara yol açtığı. Galiba yeni evlisiniz. Ne o öyle sanki içeri birini mi sokacaksın da başında beklemeye geliyor. Biraz ciddi bi tavırla söyleyin istemiyorum benim işlerim var diye. Ya da eşinize söyleyin o halletsin en azından sizi rahatlatmak için gözünüzün önünde anne gelmene gerek yok haftada bir gelirsin bi ihtiyacı olursa zaten arar seni desin. Anahtar işini de bir an önce halledin.
Bazen öyle düşünüyorum ama direk anneme falan söylüyor. Tek bana söylese gıcıklık yapıyor dicemde. Keşke gıcıklık yapsa.Gülerek soyledigine gore belkide şaka yapiyordur kendince. Ya da sizin istemediginizi anlamistir sizi sinir etmek icin soyluyordur. Bana oyle geldi. Gelecegini sanmiyorum.Oyle deyince buyur gel anne beklerim de bir daha soyleyecegini sanmiyorum.Yazdiklarinizdan sirf sizi kizdirmak icin soyledigi izlenimini uyandirdi bende.
Hıı bayağı olmuş, evinize siz evdeyken ya da siz yokken zırt pırt girmiyorsa sorun yok da. Bu kadar dayandığınıza göre girmiyor. Bazen sert olun yoksa ciddiye almaz sizin söylediklerinizi. İstemiyorum anne kapıda mi kalmak istiyorsun diyin.Ya anahtarı en başta eşim verdi,5 senelik evliyim. Sonrada alamıyor ayıp diye. Al dedim kaç kez almıyor. Bu kadına ne dersen de anlamıyor, sorunlu.
Birkaç kere biz yokken geldiler yemek yapmak için fln, herhalde çok yüz bulmadı. Yapmadılar birdaha öyle birşey. Kocamın hatrına hep saygılıyım,olgun davranıyorum. tabi nereye kadar bilmiyorum. Sizin kaynanalar böyle mi?Hıı bayağı olmuş, evinize siz evdeyken ya da siz yokken zırt pırt girmiyorsa sorun yok da. Bu kadar dayandığınıza göre girmiyor. Bazen sert olun yoksa ciddiye almaz sizin söylediklerinizi. İstemiyorum anne kapıda mi kalmak istiyorsun diyin.
Yüzüne deseniz gelmez. Zaten buradaki tum kaynana gorumce elti sorunları yüzüne demediğiniz için. Yüzüne konusun yumusatarak değil ne dusunuyorsanız nasıl dusunuyorsanız oyle. Dumduz. NetMerhaba,
Eşim 21 günlük askere gidicek. Kendi annem şehir dışında, onun ailesiyle aynı şehirdeyiz. Kafa dinlemek için eşim askere gidince kendi annemi dahi çağırmıcam yalnız kalmak istiyorum. Ancak kaynanam aylardan beri hazırlık yapıyor kafasında, bavulu alıp sana gelicem diye askerlik zamanında. Ben hep ufaktan söylüyorum kafa dinlicem kimseyi istemiyorum diye kadın anlamıyor. Eşim ise sen rahat ol gelmicek diyor ama öyle değil. Kendi anneme bile söylüyor, kocamdan sıkıldım askere gidince gidip kalıcam diyor. Napıcağımı şaşırdım.21 gün çok uzun zaman değil, ama istemiyorum ve bunu biliyor halen gelicem diyor. Nolur akıl verin, kadın yüzsüz. Yüzünede desem gelir kalırEvliliğim çok süper gitmiyor ama bu kadında işin içine girince iyice deliriyorum.
Ben değil eşim dümdüz söylüyor bazen. seni ben doğurdum, tabi yapıcaksın tabi bakıcaksın deyip kenara çekiliyor. Ama kocam takmıyor annesi tabi, ben takıyorum ama.Yüzüne deseniz gelmez. Zaten buradaki tum kaynana gorumce elti sorunları yüzüne demediğiniz için. Yüzüne konusun yumusatarak değil ne dusunuyorsanız nasıl dusunuyorsanız oyle. Dumduz. Net
İyİ de onu istemeyen sizsiniz eşiniz değil siz soyleyin o zaman gelmezBen değil eşim dümdüz söylüyor bazen. seni ben doğurdum, tabi yapıcaksın tabi bakıcaksın deyip kenara çekiliyor. Ama kocam takmıyor annesi tabi, ben takıyorum ama.
Ben 1 buçuk yıllık evliyim il 8 ay çok çektirdi, kaymakalık yapmak istedi. Evimiz ayrı fakat yan yana hep onunla oturup kalkayım istedi. Evime olmadık zamanlarda girip çıkıyordu. Bi kaç kere anahtarı üstünde bıraktım vs. Yine oralı olmadı en sonunda anahtarı değiştirdik gelip bana bir şey demedi ama tavırlıydı sonrasında kendi evinin anahtarını değişti sanki o yokken varken evine giriyordum da. Şuan rahatım çok şükür önceki yarattıklarının belki %10 unu anca yaşatabiliyor. Eşim ve ailem tam destek o yüzden de çok sesini çıkaramıyor.Birkaç kere biz yokken geldiler yemek yapmak için fln, herhalde çok yüz bulmadı. Yapmadılar birdaha öyle birşey. Kocamın hatrına hep saygılıyım,olgun davranıyorum. tabi nereye kadar bilmiyorum. Sizin kaynanalar böyle mi?
Doğru onu annesi doğurdu çocuğunun fikrini almış mi doğururken seni doğurayım mi diye, istemiş doğurmuş tabi bakacak kapıya mi bıraksaydı. Tövbeest sanki bakmış da lütuf etmiş. Senin doğurduğuna kim bakacaktı?Ben değil eşim dümdüz söylüyor bazen. seni ben doğurdum, tabi yapıcaksın tabi bakıcaksın deyip kenara çekiliyor. Ama kocam takmıyor annesi tabi, ben takıyorum ama.
ah ah daha neler var. Bazen dusunuyorum ben mi abartıyorum diye. Ama arkadasları hiç böyle şeyler yaşamıyor. o zaman anneme sığınıyorum oda sevmek zorundasın diyor evlenmeseydin o zaman diyor. Kaldım böylece.Doğru onu annesi doğurdu çocuğunun fikrini almış mi doğururken seni doğurayım mi diye, istemiş doğurmuş tabi bakacak kapıya mi bıraksaydı. Tövbeest sanki bakmış da lütuf etmiş. Senin doğurduğuna kim bakacaktı?
anahtarı olmasada gelmeden arıcak illahaki, azim eder bekler kapıda parka fln gider oturur gelir yani.Aradığında ben anneme gidiyorum öyle anlaştık derim annemi de sıkı sıkı tembihlerim. Anahtarı yoksa nereye geliyor açmam kapiyi
direk değil gülerek söylüyorum anlamıyor. Ben gelirim işini yaparım diyor anlamıyor ne dersen de.İyİ de onu istemeyen sizsiniz eşiniz değil siz soyleyin o zaman gelmez
anahtarı olmasada gelmeden arıcak illahaki, azim eder bekler kapıda parka fln gider oturur gelir yani.
evet baya değişikne değişik kaynanan var. Birden kaynanam kanatsız bir melek gibi geldi gözüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?